אנשים אני חיה... הכל 220ה... ותהנו הרבה...
K keep smiling New member 20/7/04 #8 איזה חוסר סימפתיה! אני רצה בכל ניו יורק ומחפשת מחשב מזופת שיודע לכתוב בעיברית כדי לכתוב כאן... ואם זאת התגובה המעודדת שאני מקבלת אולי כדאי שעד סוף הטיול (חודשיים) אנח לא ארשום כאן.... תודה רבה על התמיכה.... להתראות בעוד חודשיים
איזה חוסר סימפתיה! אני רצה בכל ניו יורק ומחפשת מחשב מזופת שיודע לכתוב בעיברית כדי לכתוב כאן... ואם זאת התגובה המעודדת שאני מקבלת אולי כדאי שעד סוף הטיול (חודשיים) אנח לא ארשום כאן.... תודה רבה על התמיכה.... להתראות בעוד חודשיים
ו ווילו רוזנברג New member 20/7/04 #9 אמ.. אל תתרגזי.. היא לא ידעה שנסעת לניו-יורק.. אז היא חשבה שאת מאותם האנשים שפשוט כותבים את זה כדי לקבל צומי.
אמ.. אל תתרגזי.. היא לא ידעה שנסעת לניו-יורק.. אז היא חשבה שאת מאותם האנשים שפשוט כותבים את זה כדי לקבל צומי.
R Rock Angel1 New member 20/7/04 #10 קני לי!!! פוסטר של גיימס!! לכי לאולפני TRL !!! אני הייתי שם!!!!! אני רוצה פוסטר של גיימס!!! אני ישלם לך!!!! אני רוצה גיימס!!! ;;
קני לי!!! פוסטר של גיימס!! לכי לאולפני TRL !!! אני הייתי שם!!!!! אני רוצה פוסטר של גיימס!!! אני ישלם לך!!!! אני רוצה גיימס!!! ;;
D DoRiT ChaN New member 20/7/04 #5 ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifטובה לדעת...../images/Emo12.gif
C CibiHeart92 New member 20/7/04 #7 לא לא לא לא!!! היא פשוט טסה לאמריקה לחודשיים והיא כותבת משם! קיפי תחזרי מהר אני מתגעגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעת ;0;
לא לא לא לא!!! היא פשוט טסה לאמריקה לחודשיים והיא כותבת משם! קיפי תחזרי מהר אני מתגעגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעת ;0;
ש שאלמור New member 22/7/04 #12 אויי אני באמת מצטערת לא ידעתי שנסעת לנו יורק לא התכוונתי להעליב אותך פשוט יש פה ילדים שפותחים סתם הודעות מטוממות
אויי אני באמת מצטערת לא ידעתי שנסעת לנו יורק לא התכוונתי להעליב אותך פשוט יש פה ילדים שפותחים סתם הודעות מטוממות
A ayeletkl 5 New member 23/7/04 #13 היא לא אחת מהן! ../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif אני בטוחה שהיא הייתה סולחת לך... אם היא הייתה פה...
היא לא אחת מהן! ../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif אני בטוחה שהיא הייתה סולחת לך... אם היא הייתה פה...