אנשים אני חזרתי...

tan4ka

New member
אנשים אני חזרתי...

אחרי שנים שלא נכנסתי לפורום הזה..החלטתי לחזור....!!! אז מי שלא מכיר אותי אני טניה מנצרת עלית בת עוד פחות מחודש 16.... קיצר מי שרוצה שידבר איתי באיסיקיו 178684554.... Долгой музыкой дождя День над нами проплывает. И возвратить его нельзя, Он смолкнет и растает Долгой музыкой дождя Свой привычный круг друзей С теплой грустью вспоминаю. В водовороте шумных дней Все больше я теряю Свой привычный круг друзей. О Боже, дай мне сил, Что задумано успеть, Ни о чем не сожалеть. О Боже, дай мне сил И терпенье одолжи Против зависти и лжи. Время, словно карусель, Закружить легко нас может, И блеском призрачных огней Покой и сон тревожит Время, словно карусель. Сколько в сердце свежих ран От измен и сожалений, Но никому я не отдам Надежду- путь к спасенью. Никому я не отдам.

s h u r i k

New member
ברוכה השבה

מקווים שהפעם תישארי באמת Я вижу, как закат стекла оконные плавит, День прожит, а ночь оставит тени снов в углах. Мне не вернуть назад серую птицу печали, Все в прошлом, так быстро тают замки в облаках. Там все живы, кто любил меня, Где восход - как праздник бесконечной жизни, Там нет счета рекам и морям, Но по ним нельзя доплыть домой. Вновь примирит все тьма, даже алмазы и пепел, Друг равен врагу в итоге, а итог один... Два солнца у меня на этом и прошлом свете, Их вместе собой укроет горько-сладкий дым. Возьми меня с собой, пурпурная река, Прочь унеси меня с собой, закат. Тоска о том, что было, рвется через край, Под крики серых птичьих стай.

AeroSlash

New member
ברוכה השבה..

אני צ'בורשקייה של הפורום, אוספת נבלות, ילדת הארובות ושונאת הערסים.. או שסתם אלה

FiShA

New member
שאלום!...../images/Emo20.gif

נו אם כך אני ילדה שמזבל שכל פה בפורום
עם פיצולי אישיות ופיגוריות ......
או שפשוט אמילי בת 15 וחצי מחיפה=[ ברוכה השבה!@

qwerton

New member
ברוכה השבה לפורום רוסיה בישראלית../images/Emo70.gif

בפורום זה אנו מנסים לאחד בין המיעוט הישראלי ברוסיה לבין הרוסים, למרות הקשיים שהחברה מציבה ולמרות החשדות ההדדיים בן שתי הקבוצות. וכן, גם רוסים יכולים להצטרף לפורום זה
אני רון, ברוכה השבה :]

FiShA

New member
נו נכון איזה מוזר שלפורום

קוראים ישראל ברוסית וגם רוסים יכולים להיצטרף לפה =/ רוןשקשוקה קרעת אותי=] למרות שאני במצב חרושקה

v o d k a

New member
../images/Emo8.gif טנקה... ברוכה השבה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

יאללה תתחילי להציף... גם אני פעם עזבתי וחזרתי, את רואה- אי אפשר לעזוב את הפורום ליותר מדיי זמן
בטוחה שהפעם לא תנטשי
אני ליזה, אם את לא יודעת... בת 17.5

Vrock

New member
נצרת עילית.

יש שם מלא דברים. יש שם גשר ויש שם קניון לב העיר. ויש שם ערבים ורוסים. ושתי בריכות. וספריה....אהה איזה מקום. שלום לך טניה מנצרת עלית.

Vrock

New member
אני לא מתלהב מנצרת עילית.

אני נוסע לשם לחודש כל קיץ איזה סרטים ישנים יש לכם בקולנוע. דאמן איט עד לא מזמן היה לכם חתול תעלול. אבל אם היית חיה בנהריה עוד היית מתחילה להתלהב מנצרת עילית. אני לא בסיידר אני אדם שמ-ח.

Vrock

New member
??טוווב...

אני רק בן 15 וחצי ילד קטן וטיפש...): ואני לומד בחיפה בבית בירם.

למעלה