אנשים אני בוכה!!!!

lolly1

New member
אנשים אני בוכה!!!!

אני רצינית לגמרי!! אני בוכה!! אני מטומטמת!!!!!!!! דבילית!!!!!! סתומה1!! מפגרת!!!!! אני לא אמינה מה שעכשיו עשיתי!!!!!!!! מחקתי את כל 400 התמונות שהיו לי לפי קטגוריות!!! אנשים, חברי הפורום, אם יש לכם לב ואכפת לכם מבריאותי הנפשית..בבקשה תשלחו לי תיקיות עם קבצים לאימייל!!! אני בהתמוטטות!!! ואני לא צוחקת שאני אומרת שאני בוכה..!!!

lolly1

New member
מחקתי

תיקיות שלא הייתי צריכה בקבוצות...של שירים התיקיות והלכתי לסל מחזור ורוקנתי וחשבתי שהכל של שירים.!! והיה לי- בריאן וגסטין ורק גייל וכולם ביחד ורנדי ומעוותות!!!!! ואני ....בא לי להתאבד!! מזל שמחר יש פרק!!!!!!!

maayan15

New member
מה האי מייל שלך?

למרות שלדעתי זה יהיה יותר מהיר באיי סי..... אני אשלח לך 400 תמונות....אפילו 500....לא מפריע לי..... אם זה היה קורה לי הייתי מתאבדת!

GO QUEER

New member
אין לי בעיה

לשלוח גם כמה תמונות שתרצי.. ואם יש לך איי סי זה יהיה עוד יותר טוב.. אני אשלח לך בינתיים לאי מייל בכיף!! רק תגידי מה את מעדיפה.. שאני לא אשלח תמונות שתתבאסי! love,Hila

maayan15

New member
שלי?..או של לולי?

אם שלי אז...כאן אי אפשר לראות אותו....הוא [email protected] אם לא שלי אז....טוב....אז יש לכם את האי מייל שלי...את מוזמנים להפציץ אותו בג´אנק מייל....

maayan15

New member
רגע..לפני שאני שולחת....

לשלוח רק של בריאן וג´סטין ביחד או שגם של השאר או מישהו לבד או רחקים ביחד או הם בנפרד או...מה?

maayan15

New member
כמה פעמים ביקשתי?

הקיצוא היחיד שאפשר לשים בקשר לשמות זה להפוך את מייקל למייקי...אם את לא נוהגת ככה עם אנשים אחרים...לפחות איתי...בבקשה.... וחצמזה..אמרתי ג´אנק מייל...לא מכתבי נאצה.....

אני אוהבת את הקיצורים

ואין לי כוח לכתוב את השמות הארוכים... השם היחיד שאני לא אכתוב כשם חיבה(או משהו) כזה זה יהיה מייקל.....

netaK

New member
תעשו לי טובה

המחשב שלי חדש וגם לי בקושי יש תמונות (שיחזרתי אבל לא הכל...) בבקשה אם אתם יכולים תשלחו לי בריאן, ג´סטין או בריאן וג´סטין =] תודה [email protected]

netaK

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ניסתי לגרום לכם להסתכל על ההודע ההקודמת שלי =] פליז שלחו לי גם.......

maayan15

New member
אני מתנצלת מראש אבל...

מסיבות שאינן ברורות לי.... אני לא יכולה לשלוח תמונות באי מייל....אז...אתם מוזמנים לקבל אותן באיי סי....

lolly1

New member
אני מודה לכם מקרב ../images/Emo23.gif

וליאור טוב שכתבת את המייל שלי לכל העולם..במיוחד שזה לא שלי... זה שלי: [email protected] ז"א הקודם גם שלי אבל אם אתם עוזרים לי להישאר שפויה תשלחו למייל הזה... תודה לכל מי שרוצה לעזור!!!

למעלה