אנשים,אני בדכאון

PsYcHo ShAdY

New member
אנשים,אני בדכאון

שמעו,אני דלוקה על ילד אחד מהשכבה שלי. היום הלכתי הביתה,והוא הלך קצת לפני עם חבר שלו,והם הסתכלו עליי וחייכו..זה אומר שהם צחקו עליי
חשוב לי לציין שאני והילד שאני דלוקה עליו מדברים הרבה והוא תמיד מאוד נחמד אליי. איך אני אוכל לדעת

מתוקה תירגעי...

אולי זה בגלל שגם הוא דלוק עלייך והוא סיפר לחבר שלו ואז חבר שלו הסתובב וחייך??? אם הוא נחמד אלייך אז למה שיצחק? ונגיד (כי הם ממש לא!!!) שהם צחקו... על מה יש להם לצחוק? את חייזרית? לא! אז אין להם סיבה...
אל תהיי בדיכי מותק! אחרי חצי שנה של שהות פה הבנתי שלא צריך להיות בדיכי על כל דבר... ומאז הכל מסתדר וכיום אני פה כבר 11 חודשים כמעט! יו אני לא מאמינה שכמעט שנה אני בסקוטלנד! הזמן טס!!! ובכלל עם ה5 ימים בשבוע... השבועות בכלל רצים...
סורי על הניצוש.... בובה, אז אל תהיי בדיכי וקחי הכל בסבבה.. ואם הם מחייכים אז תחייכי בחזרה ואל תדפקי חשבון! ביי מותק!

eb182

New member
זהו

אל תהיי כל כך פסימית גם לדעתי זה בדיוק ההפך ממה שאת חושבת

EROTOMANIA

New member
.................

יא, ואני בדיכאון כי זה שאני מאוהבת בו התברר כזאופיל ואני לא כבשה.

יאאאאאאאאא.......

ושני החברים הכי טובים שלי באים אליי בקיץ לפני שאני טסה לאחותי לניו יורק.... יההההההההה..... ניו יורק סיטי... אחחחחחח.... אני מתה כבר להגיע לשם!!! לעשות ש-ו-פ-י-נ-ג כל יום - כל היום!!!! בה ביי....

למה בעיה? אהה.. ודיברת אליי?../images/Emo12.gif

כי אם כן אז... הם באים לשבועיים ואז אני טסה לאחותי...

EROTOMANIA

New member
......

עזבי את הקטע הזה, עכשיו אני רוצה למות כי זה שאני דלוקה עליו דנדרופיל ואני לא עץ. גאד, לראות אותו בקמפוס, עם העצים האלה... זה פשוט גורם לי להרגיש כל כך נבגדת.

למעלה