אנשים איך התעודות???? שלי ממש נחמדה העלו אותי ל5 יחידות אנגלית
D Daniel MSG New member 20/6/04 #3 תעודה טובההההההההההההה ../images/Emo13.gif קיבלתי תעודת הצטיינות ( ממצוע מעל 90 ) ויש לי 3 מאיות!!!!
D dark eyes New member 22/6/04 #7 סיימתי תיכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני לא מאמין לזה הציון הכי נמוך שלי הוא השתיים במתמטיקה מיתוך החמש בו קיבלתי 79 לעומת השלוש 93 לא נורא שאר התעודה בסדר גמור, אני תלמיד מצטיין...
סיימתי תיכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני לא מאמין לזה הציון הכי נמוך שלי הוא השתיים במתמטיקה מיתוך החמש בו קיבלתי 79 לעומת השלוש 93 לא נורא שאר התעודה בסדר גמור, אני תלמיד מצטיין...
S SuGar and SpicE New member 22/6/04 #9 בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif
D dark eyes New member 22/6/04 #10 תודה... אני גם יעבוד עם אבא החל מחודש הבא איזה כיייייףףףףף סוף סוף חופש אנשים
D dark eyes New member 22/6/04 #12 כן../images/Emo70.gif אני מתגייס לצוללות נפלתי לפני שבוע מחובלים בגלל בעיית ראייה...
פ פורצי אורצי New member 23/6/04 #13 יאק תעודה חרא ועוד למטה החלטה של הועדה הפדגוגית יש ילדים כתוב להם עולה לי"א יש כאלה כתוב להם אינו עולה לי"א ומה לי רשום? סיימה בבית ספרנו!!!
יאק תעודה חרא ועוד למטה החלטה של הועדה הפדגוגית יש ילדים כתוב להם עולה לי"א יש כאלה כתוב להם אינו עולה לי"א ומה לי רשום? סיימה בבית ספרנו!!!