אנשיםם חח חדשה פה תודו בקשהה שג'וני נקסוויל חתיך!! חח
H healing drug New member 26/5/05 #2 אני מודה! XDDD ואי ברוכה הבאה...! אני שחר.. כמה חדשים יש פה כיפי!
J Jackass Girl New member 26/5/05 #3 פעם חשבתי ככה.. אבל ראיתי שהשיניים שלו צהובות מרוב ההקאות וזה מגעיל לי ת'תחת.... משוגעים כולם..
M Manga Angel New member 26/5/05 #4 את השיניים אפשר לתקן למרות שלא ראיתי את העניין הזה ממש.. אני מאוהבת בבנאדם הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קבלו קבללללווו את התמונה--------> איך אפשר להתעלם מיצור כ"כ מושלם?
את השיניים אפשר לתקן למרות שלא ראיתי את העניין הזה ממש.. אני מאוהבת בבנאדם הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קבלו קבללללווו את התמונה--------> איך אפשר להתעלם מיצור כ"כ מושלם?
M Manga Angel New member 26/5/05 #8 ג'ונייייי../images/Emo99.gif באם גם חמוד אבל הוא צריך לעבוד על הבעיות שיש לו עם הורים שלו...דחוף
J Jackass Girl New member 27/5/05 #11 ג'וני נאשוויל! חחחחחחחח כמה נקרעתיייייייייהוא כזה אידיוט..חחחחחחחחחח
M Manga Angel New member 27/5/05 #12 נוקסוויל הזה... גם שווה גם אידיוט!!!! השילוב המנצח..!!!!! אחח..לאכול אותו
נ נופרושקה69 New member 26/5/05 #7 כן גמני גיליתי אותו רק היום.. חח ואת השיניים באמת אפשר לתקן חח או פשוט לא להצחיק אותו חח הוא ובאם יפיופים
כן גמני גיליתי אותו רק היום.. חח ואת השיניים באמת אפשר לתקן חח או פשוט לא להצחיק אותו חח הוא ובאם יפיופים
J Jackass Girl New member 27/5/05 #10 כן אבל הוא לא מתקן אותם.. אז בינתיים הן ישארו מגעילות לפי דעתי.. חוע כמו מעשן.. למה לעשן?! תסניף! תזריק! אבל לעשן?!
כן אבל הוא לא מתקן אותם.. אז בינתיים הן ישארו מגעילות לפי דעתי.. חוע כמו מעשן.. למה לעשן?! תסניף! תזריק! אבל לעשן?!
M Manga Angel New member 30/5/05 #21 אההההה תקשיבי לי מותק...! לא נראה לי פה כל הקטע הזה שאת קוראת לי בשמות גנאי!! שתדעי לך שהממצאים שלי מבוססים מדעית!!!! אחח כמה שלי משעמם..
אההההה תקשיבי לי מותק...! לא נראה לי פה כל הקטע הזה שאת קוראת לי בשמות גנאי!! שתדעי לך שהממצאים שלי מבוססים מדעית!!!! אחח כמה שלי משעמם..
M Manga Angel New member 31/5/05 #23 טוב די נשברתי אני מודה..המצאתי! אבל תודי שהאמנת, אפילו לשבריר שניה