אנשיםם הפורום מת!!

snarea

New member
אנשיםם הפורום מת!!

אין כלום הודעות חדשות שומדבר.. יאללה נשרשר
כל אחד יגיד את מי הוא הכי אוהב מבלינקק + סיבה!! טובב אז אני.. זה די ברור - הכי אוהב את טראוויס המאאאאמם פשוט כי הוא מתופף סוף הדרךך וגם את כל הקעקועים שלו אני אוהב... מה איתכם?

B182

New member
מה אני הכי אוהבת בבלינק?

את הגרופיות! חחח סתם את המוזיקה הישנה אני מניחה...מה עוד אפשר לאהוב בלהקה מעבר למוזיקה? \:

Satla ruleS

New member
נוו באמת ../images/Emo3.gif

מארק הוא כאילו הכי מושי מושלם שלי =]] לייייקקק דהההה
נעדיר לשחק פקאצות.. מי בא לשחק איתי? =]

B182

New member
נ!@ר כ@רה

אני לא ממש שולטת בכתב הזה חחח סורי...אז אני אכתוב רגיל. מארק הוא הסיבה שהתחלתי לשמוע בלינק! יעני לגמריי העגיל שלו והאממ אממ החיוך שלו ו..פשוט- מושלם יעני רק בגללו הייתי בבלינק! בפאנק בכלל רק בגלל מארק! אז אל תזייני ת'שכל עם הטום *אף אדום* שלך! חחחח אני צריכה שתשלחי לי כמה שירים אגב, אימו
חחחח

may90

New member
אני לא מצפה שמישהו פה יענה בצורה

שטחית כמו- הם פשוט חתיכת כוסונים שווים תעשו לי צאצאים! ברור שבגלל המוזיקה... זו שאלה דיי מיותרת

RoY Circa182

New member
בוא אני הסביר לך משו

הפורום הוא כמו להקה כמו בלינק לדוגמא בלינק בהפסקה גם אנחנו בטח יש להם בגרויות חחחחחחח :( תנ"ך....מרתון מהיום (שישי) עד שלישי.... (ומועד ב' למתכונת בראשון) שיגעוןןןןןןןןן תהרגו אותי !

natalie182

New member
אממממ

את תום [= ואת זה שהשירים שלהם הכי עושים מצב רוח בעולם !!!!

B182

New member
כן צודקת,

כמו אדאמ'ס סונג שלא פעם הרגשתי שאני עומדת לבכות בו...צודקת...איזה מצב רוח יאללה!

RoyBlinkBoy

New member
אממ

לא יודע.. שהם אמיתיים.. אפשר להתחבר אליהם.. והם תמיד מנסים לראות הכול בצורה חיובית ולצחוק.. ומן הסתם גם המוזיקה שאז הייתה ענקית והיום סתם נשארה קדושה..

Lee G1

New member
נראה לי שהיא התכוונה את מי

בלהקה לא? בכל מקרה אני מסכימה אם מה שאתם אמרתם המוסיקה! חחח =]

RoyBlinkBoy

New member
הכי אכן אמרה מי

אני חשבתי שהיא אמרה מה לפי התגובות של האנשים..

למעלה