אנשיםםם פגשתי את שתי השחקניות שמשחקות את הפלמחניקיות.. קוראים להן שרית ובטי.. הן ממש אחלה
א אוהבת את עפר New member 22/6/05 #1 אנשיםםם פגשתי את שתי השחקניות שמשחקות את הפלמחניקיות.. קוראים להן שרית ובטי.. הן ממש אחלה
מ מטורפת על שכטר New member 23/6/05 #4 יאאאאאאאההההה איך פגשת אותן? אני חולה על בטי הכפרה היא יודעת לסנטסט [סנטיסטית] מעולה! היא ממש מוכשרת...ושרית כזאת נשמה! כמו חכם גרשון
יאאאאאאאההההה איך פגשת אותן? אני חולה על בטי הכפרה היא יודעת לסנטסט [סנטיסטית] מעולה! היא ממש מוכשרת...ושרית כזאת נשמה! כמו חכם גרשון
K KerenWelling New member 25/6/05 #6 ../images/Emo2.gif../images/Emo79.gif"זה הכל אמיתי!!!"../images/Emo79.gif
ט טליה בורשטיין בעמ New member 26/6/05 #8 אתם יודעים מה היה הכי טוב בפלמ"ח? שהיו שם הרבה רציחות... נראה לי ש-2 הכונפות בדרך לאיזה רצח פוליטי סטייל המאה שעברה בקרוב מאוד...
אתם יודעים מה היה הכי טוב בפלמ"ח? שהיו שם הרבה רציחות... נראה לי ש-2 הכונפות בדרך לאיזה רצח פוליטי סטייל המאה שעברה בקרוב מאוד...
ס סקונדה1 New member 27/6/05 #9 באיזהשהו אופן הם כבר נרצחו...- כלומר-המוח שלהם לא מתפקד הבנת או שגם לך קשה לקלוט את זה?