אנשיםםם מישהו כבר פתר את החידה השלישית???
S shmulik15 New member 9/4/03 #2 כן, אני פתרתי ו על הפורום, לא יצא לי להכנס אליו בימים האחרונים אז אני כאן וכנראה אני גם אשאר כאן ד"א את שלושת החידות פתרתי דיי בקלות *מכיר את תפוז יותר מדי*
כן, אני פתרתי ו על הפורום, לא יצא לי להכנס אליו בימים האחרונים אז אני כאן וכנראה אני גם אשאר כאן ד"א את שלושת החידות פתרתי דיי בקלות *מכיר את תפוז יותר מדי*
G GlitterKitten New member 9/4/03 #3 לא הבנתי את השלישית? מוכן לגלות לי או לקחת אותי לארוחה עם חמסה? חחחחח
Y yoooni New member 9/4/03 #4 הארוחה היא לא עם חמסה ../images/Emo13.gif זה סתם ארוחה יוקרתית וחבילת פרסים של חמסה
C casdi New member 9/4/03 #10 לשמוליק!!! ../images/Emo140.gif אודה לך אם תצרף את הקישור לפתרון החידה השלישית כי גם אני, כמו עוד חלק, לא הצלחתי לפתור את החידה הזו משום מה... תודה,
לשמוליק!!! ../images/Emo140.gif אודה לך אם תצרף את הקישור לפתרון החידה השלישית כי גם אני, כמו עוד חלק, לא הצלחתי לפתור את החידה הזו משום מה... תודה,
ק קמי לנצח New member 9/4/03 #8 ../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif../images/Emo162.gif יום שלישי הבא אני הולכת להיפגש עם כל החמסה והם ישישרו שירים ובטוח יאכלו איתי יו אני כל כך מתרגשת אחרי שאצטלם אתן אסרוק לכם ת'תמונות
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif../images/Emo162.gif יום שלישי הבא אני הולכת להיפגש עם כל החמסה והם ישישרו שירים ובטוח יאכלו איתי יו אני כל כך מתרגשת אחרי שאצטלם אתן אסרוק לכם ת'תמונות
ר רותם ע New member 9/4/03 #9 =\../images/Emo80.gif זו התשובה לשאלה מס' 2! גם אני לא יודעת מה הפתרון לשאלה מס' 3, אבל למזלי נשמה טובה נתנה לי את התמונה... אוף אני כבר יודעת את הפיתרון מהיום השני, אי אפשר לשלוח את ההודעה לפני החידה האחרונה?
=\../images/Emo80.gif זו התשובה לשאלה מס' 2! גם אני לא יודעת מה הפתרון לשאלה מס' 3, אבל למזלי נשמה טובה נתנה לי את התמונה... אוף אני כבר יודעת את הפיתרון מהיום השני, אי אפשר לשלוח את ההודעה לפני החידה האחרונה?
S shmulik15 New member 10/4/03 #11 סליחה על הטעות, חלק שלישי מצורף כאן, "שמו של החג בין האתרים" פשוט רושמים "פסח" (שמו של החג) בנוע החיפוש של תפוז (שמוצא אתרים)
סליחה על הטעות, חלק שלישי מצורף כאן, "שמו של החג בין האתרים" פשוט רושמים "פסח" (שמו של החג) בנוע החיפוש של תפוז (שמוצא אתרים)