אנשיםםם תקשיבו

Hii BiTcH

New member
אנשיםםם תקשיבו

וואי יודעים משהו? לא לא זה...חח סתם אני עוברת לנווה הדרים הידעתם???????? איזה פאנןלי נכון? אין יותר אוטובוסיםםםםםםםם מישהו פה גר בנווה הדרים? מישהו פה לומד במורדי הגטאות? מישהו פה חחח אני ממש מגונת בשאלות...אממ מישהו הולך להופעה של ההודים ב30 לחודש בהיסתדרות? נ.ב:קוראים לי גנית ואני בת 13 וחצי

בתור אזרחית ראשון חדשה

איפה זה נווה הדרים? על מה הרחובות שם?(תפוז, קלמנטינה?!) ואיפה זה ההיסתדרות?

Tustusit

New member
../images/Emo42.gif בתור אזרחית ראשון ותיקה...

גם לי אין שמץ איפה זה...

Negative one

New member
תשובות לשאלותכם

אני גר בנווה הדרים זה במזרח,ליד השיכון,למרות שזאת אמורה להיות שכונה יותר איכותית כאילו. חלק מהרחובות כאן על שם ציפורים וחלק סתם אנשים. רק היום הסתובבתי בשכונה שלנו,ולדעתי זאת שכונה מגעילה מלאת ערסים וכונפות,ואני מצטער שאני גר כאן,אבל מה אפשר לעשות שבינתיים חייבים לגור עם ההורים (לא שאני סובל מההורים שלי,אני פשוט נגעל מהשכונה) למרות זאת אני מקווה שיהיה לך בהצלחה במעבר הדירה

נווה הדרים

גרתי בזמנו גם בשכונה עצמה (אם כי ממש זמן קצר - שלושה חודשים) ותקופה הרבה יותר ארוכה, במקום קרוב מאוד לנווה הדרים, לדעתי זאת שכונה נחמדה דווקא, אולי יש ערסים וכו', אבל את זה יש בכל מקום. יש שם מרכז מסחרי נחמד, קאנטרי קלאב, חנויות וכו'.

holly shit

New member
אממ...

תודה לכל מי שאמר לי בהצלחה במעבר דירה והכול כי זה לא הכי קל... אממ...לשאלה של אחת ממכם,שאמרתי ההסתדרות הכוונתי לקאנטרי הסתדרות והאמת גם לי אין מושג איפה זה.. אהה...אתם יכולים להגיד את השמות שלכם וגילאים כי אני חדשה פה ובכלל בפורמים... נ.ב:אם אני ישאל שאלה בקשר לחבר שלי תוכלו לענות ברצינות?

Hii BiTcH

New member
אוי נו זה קרה עוד פעם

holly shit זה הניק של אחותי ולפעמים אני שוכחת להחליף...סורי

למעלה