אנשיםםם הצילו

אנשיםםם הצילו

אני לא יודעת אם כבר כתבתי את זה הלכו לי הברכיים הם ממש כואבות הלפפפפפ אמרתי למורה שלי שאני לומדת אצלה אחר הצהריים והיא אמרה שאם יש לי משהו כמו דלקת או לא יודעת אז צריך לנוח אחר כך אמרתי למורה בבצפר (מיכל) והיא אומרת שזה מהנעלי פויינט ולא נראה לי כי סך הכל כואב לי מאז שאני בבצפר רעות במגמת מחול חוץ מזה אני מיישרת ברכיים על הפויינט וכל זה.... בקיצור המורה בבצפר שאלה מה אילנה אמרה (המורה שלי אחר הצהריים) ואמרתי שהיא אמרה שאני צריכה אולי לנוח והיא אמרה "הרי הייתה הרצאה על פציעות ולנוח זה לא הפיתרון" קיצר בבצפר שאני בו במגמה הם בוא נגיד נגד השיטה של אילנה ונגדה בכלל לא משנה אבל ממש כואב לי ואם אני ילך לרופא הוא יגיד לי להפסיק לרקוד ובכלל רופאים לא יודעים מהחים שלהם אם הם לא יודעים מה יש הם ממציאים לך שיש לך דלקת ולא יודעת בקיצור עזרו לי

אה וחוץ מזה!

לפעמעמים הפיתרון הוא כן לנוח למשל קרע בשריר- לאח שלי היה (בלי קשר לברכיים) צריך לנוח עד שזה יעבור

או את ברעות?

סליחה... אמ.... לא יודע, אולי את באמת צריכה לנוח...... אני חושב שהמורים למחול ברעות ממש לא רוצים לוותר על הרקדנים שלהם אז הם קצת נוקשים.... (ד"א אני בתיאטרון)

פחח נוקשים

משעשע
אם את אומרת להם שכואב לך ואת מרגישה שלא כדאי שתרקדי הם יתנו לך. אגב, אתם יודעים מה גיליתי?! מסתבר שבחטיבת הביניים רעות רוקדים בכיתה ט' יותר שעות מאשר בכיתה יב' בויצו שיש להם פחות שעות מגמה ! [ועוד להם יש עוד מקצועות עיונייים במסגרת המגמה כמו אנטומיה ותולדות] ממש נחמד. או שלא.

מההההההההה

זה לא שאני לא רוצה לרקוד חוץ מזה שמעתי על מלא שהרסו להם שם תברכיים

שטויות

מה שהורס לאנשים את הברכיים זה עבודה לא נכונה ועומס יתר. זה לא נכון להגיד "הרסו להם את הברכיים". מחול באופן כללי יכול לעיתים לגרום לפגיעה בברכיים, אין לכך שום קשר למורים בבית ספר. כמובן, העובדה שיש הרבה שעות מעלה את הסיכון, אבל אין פה את מי להאשים.

הממ...

בכיתה יב' בויצו לומדים 16 שעות מגמה שבועיות. עצוב. בכיתה ט' במגמת מחול ברעות לומדים משהו בין 17 ל-20 שעות שבועיות. [לא כולל חוגים כמובן] ת'אמת שזה די מעט..אבל בט' אין מקצועות עיוניים במחול כמו תולדות, ז'תומרת שבכל השעות האלו-רוקדים.

tuty fruty

New member
יש רופאים לרקדנים

תלכי אליהם או לכיראופראקט (ניראה לי שככה כותבים את זה) אני הלכתי לרופאה רגילה והיא אמרה לי לנוח 6 שבועות זה היה ממש סבל!

תראי,

יש לי חברה שגם לה כואבות כל הזמן הברכיים, ויש לזה סיבה. תמיד יש לזה סיבה.... יכול להיות שכשאת עושה פלייה הברכיים שלך פונות פנימה? זה יכול לעשות כאב ברכיים רציני! חוצמזה יש לי עוד חברה שיש לה בעיות בברכיים, היא הלכה לרופא ולא יודעת מה הוא עשה או נתן לה, אבל היא לא רקדה במשך שלושה שבועות או חודש ואחר כך חזרה לפעילות מלאה, אז אולי כן כדאי שתלכי לרופא כדאי לפתור את זה! זה בטוח יעבור, צריך למצוא רק ממה זה נגרם!

טוב תודה...

המורה הזאת עשתה לנו תרגיל גרוע שלא טוב לברכיים לא משנה אני נראה לי יעבור מגמה או בצפר לא יודעת אגב באיזה כיתה אתה נמו?

למעלה