אנשיםםםם חזרתייי!

T a L L L

New member
אנשיםםםם חזרתייי!

סופסוףףףףף.. אחרי שבוע של קריעת תחת, אבל ממש קריעת תחת...פאקקק אני שונא גננות.. אז מה קורה איתכם? הכל טוב? כולם חיים? מה חדש? ופאקקק כתכתם פה מלאאאא...*הולך לעבור על כל ההודעות החדשות*

crazy4tc

New member
טללללללללללללללללל

ברוך השבבב
איך התגעגענווווווו איך היה? לפחות הרווחת כסף לא? ואם הכסף תוכל לנסוע למפגש נכון???... אם כבר עברת על הכל אז תראה שאצלי מעצבן
אבל לא נורא נתגבר...

T a L L L

New member
לאאאאאאאאאאאאאהההההההההה!!

תגידי, את גרה בפרדס חנה? כן? וול, הייתי שם.. והרווחתי קצת כסף...לדיסקמןןןןן חדשששש! ומה נסגר עם המפגש???

crazy4tc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

היית בפרדס חנה?! ולא באת לבקר אותי?!
אוף חבל... מה עשית פה בכלל? אספת זבל?
מה נסגר עם המפגש?? וואי זאת שאלה טובה... שאלה מצוינת אפילו!!! כשתמצא מישהו שיודע תגיד לי טוב?
בעיקרון עשינו הצבעה לגבי מיקום, כרגע איילון מוביל, הבעיה שלא כולם הצביעו... ואם לא תצביעו עכשיו יהיה מאוחר מדיי כי החופש אוטוטו נגמר... אז תחליטו כבר דאמט!!!!!!!!!!!!! }-[

T a L L L

New member
חחחחחח

דבר ראשון, הייתה שם איזה גינה אז הגענו לשם..וחשבתי עלייך שהיינו שם.. ועוד פעם בלאגן עם המפגש? בעע..

Drorrrrrr

New member
ששששששששששללללללללללללללוווווםםםםםם

מה קורההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

aYaLoLy

New member
חייזריייי../images/Emo153.gif../images/Emo34.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

ממצבבבבבבבב
יוווו חזרתתתתת איזה יופיי
איך היה
קנית דיסקמן
יוווו החיזר חזררררר

aYaLoLy

New member
הצהרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

טל הוא לא הומו
ואילנה יכולה לאשר את זה...

Adrienne

New member
ברוך השב!

מסכן... איפה היית? ואתה סטרייט אתה סטרייט! אתה ישר כסרגל ואתה ממש ממש לא אוכל חביתה עם בננה

T a L L L

New member
שאללללום!

הייתי באיזור חיפה.. ויופי, הבנת שאני סטריייטטטטט..מזל טווווב וחביתה עם בננה? בעע

אתה תמיד היית סטרייט......./images/Emo13.gif

בדר"כ כול חודש אנחנו ממציאים שמישהו אחר הומו זה סתם נושא לבדיחה בפורום....באמת שמתם לב שכול שבוע אנחנו מאשימים בן אחר שהוא הומו?

aYaLoLy

New member
../images/Emo12.gif מאשימים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

../images/Emo12.gif אנחנו מאשימים?! חס וחלילה!

חוצמזה...פשוט אחרי כל הדברים שעשינו ביחד אי אפשר לקרוא לו הומו יותר.... דרך אגב! ברוך הבא אהובי!

ט ל i i ש

New member
לנה מצטערת אבל טל בעלי..

היחידה שעושה איתו דברים זו אני..!! וטל דרך אגב..המצב רוח שלי הישתפר..!

טל....טל בוגד בך....איתי!!!!

לא נורא תתרגלי טל הוא יצור בוגדני! ואני אקלל אותו גם בשמך בדבר הכי נוראי שאפשר לומר לו.... יא חתיכת גיא!!!!!!!!!!!!!!!! (דרך אגב בתוך המלה גיא כלול גם הומו...)

T a L L L

New member
say what?

חחחח לא עכשיו שניה אחת ברצינות. אני הבנאדם האחרון על פני כדור הארץ [וגם החלל החיצון :] שהוא בוגדני..

T a L L L

New member
כן!

סופסוף מישו מזהה.. זה Always. להקה גדוללללללה!!! וזכיתי בדיסק שלהם ובבקבוק מים שהם שתו ממנו [WTF?!?] באולפן מאמטיוי...

למעלה