אנשיםםםם אתם שקטים מדייייי
S scarlet moon New member 10/5/02 #2 ../images/Emo2.gif../images/Emo124.gifהיי תום! מה נשמע?! מה חדש?..... אני הולכת ב- 28 ל"מרי לו"... יש לך מושג אם זה טוב?
../images/Emo2.gif../images/Emo124.gifהיי תום! מה נשמע?! מה חדש?..... אני הולכת ב- 28 ל"מרי לו"... יש לך מושג אם זה טוב?
ס סתיו מישר New member 11/5/02 #5 גם אתם?! איזה גונב! נוכל להיפגש שלושתנו... אבא שלי הבטיח לי שהוא ייקח אותי, אז אני גם אבוא ב-28. איזה כיף!
גם אתם?! איזה גונב! נוכל להיפגש שלושתנו... אבא שלי הבטיח לי שהוא ייקח אותי, אז אני גם אבוא ב-28. איזה כיף!
A actress New member 11/5/02 #6 וי גם את? אז שלושתכם תהיו שם? מגניב אני לא סתם הייתי בשוונג ורציתי להרגיש חלק אבל נראה אולי אני אבוא
S scarlet moon New member 12/5/02 #7 מגניב! יש לך כרטיסים ל- 28? מגניב בהחלט! אנחנו הזמנו את הכרטיסים לזה בערך לפני איזה חצי שנה.. שאף אחד עוד לא שמע על זה בכלל...... אפשר להפגש שם.. אבל צריך לקבוע סימני זיהוי והכל..
מגניב! יש לך כרטיסים ל- 28? מגניב בהחלט! אנחנו הזמנו את הכרטיסים לזה בערך לפני איזה חצי שנה.. שאף אחד עוד לא שמע על זה בכלל...... אפשר להפגש שם.. אבל צריך לקבוע סימני זיהוי והכל..