אנשיםםםםם

LipStiK

New member
אנשיםםםםם

חזרתי מאילת והיה הכי הכי כיף בארץץ אין לי אינטרנט כרגע (כי הראוטר נדפק
) אבל אני במשרד של אמא אז אני מנצלת את הזמן לכתוב לכם כמה שהתגעגתי חחח... מה עם המפגש? קורה עם זה משהו? בכל מקרה... קניתי תיק שק (כחול-אדום), סט של מכנסון וגופייה קטנה, צמיד עור, משקפי שמש, עגילים, חצאית לבנה פשוטה (כמו החצאיות של האנס) והייתי בעיר האדומה תדעו שהיה ממש שווה ומי שנוסע לאילת בחודש הקרוב פשוט לא יכול להפסיד את זה...!! אה ואני נוסעת ללונדון עוד שבועיים... לשבועיים אצל בת דודה שלי.!! וזהו... אה וטל- מזל טוב נשמה לא יכולתי לכתוב מזל טוב כי לךא היה לי אינטרנט אבל שיהיה לך רק אושר ועושר ומזל טוב ועוד 120 וכו' וכו'..!

L i l o o S h

New member
העיר האדומה כייפית?

אמרו לי שמפוצץ שם בערסים ופרחות.. בושה לך!! את טסה ללונדון??? חוצפה!! הייתי שם בתחילת החופש ועכשיו זה נראה כאילו זה היה לפני מאה שנה..

No BoDy1

New member
העיר האדומה? בעעעע

הביאו לי תמונות של אנשים משם... כאילו מצלמה דיגיטלית... ומיליון ואחת סיפורים שהיה חרא... מלא ערסים... בעעעעע... ככה אמרו לי... לא לתפוס במילה שלי =)

LipStiK

New member
זה שיש ערסים-פרחות זה אומר שאני לא

אהנה?? כי אם כן אז אני אסבול ברוב המקומות יציאה שלי.. היה ממש ממש כיף ושיא הצחוקים... אה ולילוש- כן, היו ערסים וכן הם יכולים להידבק לך לנשמה אבל ברגע שאת אומרת שאת תפוסה ומצביעה על ידיד שלך או על איזה אחד ענק אז תאמיני לי שהוא יעזוב אותך... ואגב לא חייבים ממש להתייחס אליהם.. ברגע שהם רואים שאת לא שמה עליהם ממש הם יורדים מהעיניין..

AmiTutiT14

New member
שמחה שהיה לך כיף../images/Emo9.gif

שנה שעברה הייתי בעיר האדומה והיה מעפן- חוץ מערסים, פרחות ומוסיקה רועשת בלי טעם אין שם שום דבר מעניין
נראה לי שקנית אחלה דברים אז תתחדשי!
ואיזה כיף לך שאת טסה ללונדון אהובתי
ועוד לשבועיים
(באסה לי כיף לך). תמסרי לה ד"ש ממני

למעלה