אנשיםםםםם

אנשיםםםםם

עולה לכם לפעמים המחשבה הזאת... מה יהיה אם אנ`לא אתחתן בחיים?? זה דיי מזעזע שבחורה בת 20 תרגיש ככה, נכון? אבל מה לעשות שפתאום אני מוצאת את עצמי בגיל 20,מרגישה רוקה מזדקנת,בגלל שכל החברות מסביבי התארסו, והלחץ החברתי בע.ע.ע.ע אשמח לשמוע תגובות בענין. חג~שמח.

פנתר333

New member
לא יצא

לי לחשוב על זה אבל אני מאמין שכל אחד בשלב מסוים מוקדם או מאוחר מרגיש את זה

יש לי

חבר טוב שהיה לו מספיק סיבות לחשוב כך.לפני חצי שנה התארס בגיל 29! אל ייאוש חבר.``וזה יבוא אתה תראה...``

אלי7585

New member
ממש

לא אני מקוה בע"ה שתגיע מישהי שמתאימה לי בקרוב, למרות שזה קשה זה מה שנותרת לי להתפלל ולחכות כמובן שעושה השתדלות לחפש את הבחורה

אני לא חושב שיש לך מה לדאוג,

אני גם נמצא במצב דומה, וזה תחושה שמחלחלת לפעמים, אבל צריך למלא את החיים בתכנים ע``מ שלא נרגיש את זה, ולשמוע הצעות ברצינות, הזיווג יגיע בדיוק בזמן! אין מה לדאוג!! שיהיה לך שבת שלום והרבה הצלחה! תבשרי לנו בשורות טובות.

דאגה מיותרת ואף מוגזמת!

כאילו, את רק בת 20!!! תהני, תחשבי חיובי, החיים לפניך! למה לשקוע בזה? זה לא מקדם אותך ממילא למטרה. שימי לב מה כתבת, החברות סיביבי מתארסות וכ`ו... מה מלחיץ אותך, הגיל שלך, או זה שהחברות התארסו ואת לא? הסתכלות מוטעת להלחץ בגלל החברה. זה לא מוצדק פשוט מטורף שבגיל 20 יש לך כאלה מחשבות... אני בת 26 ועדין לא הגעתי למחשבה הזאת. תאמיני שכל אחת מקבלת את המתאים לה בזמן שלה. תסתכלי על עצמך איך שאת ומי שאת, ולא ביחס לחברות. שמעי לי, אין סיבה להלחץ. רק להתפלל יש!

את לגמרי צודקת.

הלחץ שלי הוא מהחברה! כאילו זה ברור לגמרי שאם ההיתי חיה בחברה\מגזר אחר, ההיתי מרגישה אחרת לגמרי... הלחץ שלי הוא נטו מהסביבה... וכמובן שאנחנו מנסים לחיות ת`חיים הפרטיים שלנו בלי לחשוב מה הסביבה תגיד,או איך החברה חיה... עם כל זה,זה עדיין קשה. אבל מאמינים שיהיה טוב.. חג שמח.

אני בידיוק כמוך.... אני רואה חברות

מתארסות,מתחתנות,נשואות,ילדים..וכו` ואני עדיין רווקה ולא מצאתי את שלי... אני לא יודעת אם לפנות לשדכניות שוב.... :(

ילדההההה..את רק בת 20..מה המחשבות ה

אלה???? כל החיים לפניך ובעז``ה תאמיני שהוא יבוא אוטוטו.... וזה מה שנקרא לחץ חברתי... צאי מזה את עדיין צעירה ואין מה לדאוג...

מה את לחוצה בכלל?! את צעירה ילדה חח

קחי את החיים בסבבה..אבא לא יקפח אותך תאמיני לי..שב``ה תקבלי את הבחור הכי טוב בשבילך..בחור ירא שמים אמיתי..ב`ה..בהצלחה ותני חיוך ותצאי מהלחץ..

מיידלע19

New member
כמוני כמוך! ואני עוד לא בת 20

מרגישה זקנה רווקה וזה משגע אותי לא רק המחשבה שלא אתחתן בחיים כי מספיקה לי המחשבה של להתחתן אחרונה, פשוט עצוב :-(

אל דאגה

ארבעים יום קודם יצירת הוולד..את צריכה לעשות את ההשתדלות..אגב אחד הבעיות הגדולות בשידוכים זה החברה..גם בישיבות וגם בסמינרים..וזה לא צריך להיות כך!

כשהחברה האחרונה שלי התחתנה

(מהשכבה שלי) נפל לי הפחד הזה. כי מי בכלל חשב שאהיה אחרונה והנה בלי לשים לב זה קרה... יש לי פחד כמו שתארת כי אני לא מתפשרת על רשימה ארוכה... שאלת אם יש פחד כזה או אין, לא ביקשת שנרגיע אותך, נכון? (אני פשוט לא רואה את ההודעה מולי)...

למעלה