אנשיםםםםם

jennie 00

New member
אנשיםםםםם../images/Emo53.gif

שמעו אז ככה.. המאמנת שלי נוסעת לה לצרפת לשבוע ואני אמורה לאמן את הקבוצה של הילדים הקטנים עכשיו היא ביקשה שננסה להכין להם מערכ אימון אבל אני לא ממש יודעת מה כבר אפשר ללמד ילדים קטנים ומתחילים והם יודעים את הבעיטות הבסיסיות יודעים אהו והתחמקויות גם אם יש לכם רעיונות אתם מוזמנים לעזור

preguica

New member
אימון שירה....

ואם יש ברימבאו או פנדראו או משהו אז עוד יותר טוב

jennie 00

New member
חחחחחחח לא נראה לי..

הם ילדים קטנים הם רוצים אקשן ברור שבתחילת האימון אני עושה ומלמדת אותם כמה שירים אבל הקטע הוא שיש איזה 3 רמות שם יש חב'רה ממש מתחילים כאילו שהם חודש בקפוארה יש חבר'ה שהתחילו השנה אז הם כבר איזה ארבע-חמישה חודשים ככה ויש תמתקדמים שזאת שנה שניה שלהם אז אני לא יכולה לעשות לכולם הודת מוזיקה ביחד (יהיה מסובך לילדים) אני צריכה לבחור אחת מהקבוצות ולהעביר להם אימוןן

dor the man

New member
אז ככה../images/Emo108.gif

את יכולה לעבוד עם המתחילים ולעשות להם שיעור על מקקו או גלגלון ודברים אקרובטיים שהם יכולים לעשות בזוגות מקיר לקיר

preguica

New member
למה לא?

את יכולה לעשות מה שהמאמן שלי עשה לקבוצה של הקטנים אצלנו ( גן חובה עד כיתה ג') הוא עשה מין משחק שזה כמו תופסת את מחלקת אותם לשתי קבוצות ומושיבה אותם קבוצה אחת מול השנייה. את מנגנת על הברימבאו איונה וכשאת מחליפה מקצב להג'יונל אז אחת הקבוצות הופוכת לתופסת והשנייה לנתפסת... וכשאת מנגנת נגיד בנגלה אז הקבוצה השנייה הופכת להיות תופסת... זה משחק נחמד שמלמד אותם על המקצבים... ואם את חושבת שזה גם לא ילך את יכולה לעשות להם סיקואנציות פשוטות כאלה. נגיד..עושים ג'ינגה בטורים ועושים נגיד קישאדה בנסאו ואז עושים את זה בזוגות.

avishem

New member
את יכולה לעשות להם כמו תופסת עכברים

אבל מי שנתפס עושה קוקוריה/סקיבה.. ומי שמשחרר את הנתפס צריך לעשות מעליו מיאה לואה.

Ze Colmeia

New member
לא כזה קשה....

אפשר להתחלי את האימון בחימום ממש כיפי (תלוי כמובן בכמה הם ממושמעים אחרת זה לא הולך בכלל) שכולם יתחילו לרוץ אחריך במעגל גדול מסביב למגרש, באיזה שהו תצעקי שיתחילו לפתוח מרווחים אחד בין השני באיזה שהו שלב את נעצרת ואומרת לכולם לרדת לקדרה (כל אחד לצד אחר, כל שישי אחד עם הפנים לתוך המגרש ואחד עם הפנים החוצה וכו וכו...) ואז את מתחילה תקפוץ מעל כולם בקפיצות חמור ושהם ימשיכו לאט לאט אחריח (ד"א זה למה היהי חשוב המרווחים), אחרי סיבוב שלם שכולם קפצו תתחילי באהוים שבעצם כשאת עושה אהו את עם הפנים מול התחת של זה שלידך (להזכירך אנחנו עדיין במצב שכולם בקדרה) ואז יוצא שאת עושה פעם ימינה אהו ופעם שמאלה, ואחרי שאת זה מסיימים ושוב כולם בקדרה, עושים מין פינטה פראפוז, שוב את עושה את זה במין התגלשות על הגב של מי שועשה את הקדרה וכמובן כולם ממשיכים אחריך.... אחרי זה כולם יהיו חמים טוב טוב
תעשי להם קצת מתיחות כמובן, תכניסי אותם קצת לקצב תעשי להם קצת סיקוואנסים פשוטים (לרמה שלהם) ואחרי בערך שעבר 45 דקות מהשיעור קחי את כולם לרודה אחת גדולה תחלקי אותם באופן אקראי למספרים (אחד עד שתים או עד שלוש אם יש הרבה ילדים) ואז תעשי לפי המספרים מתחלקים לרודות, עושים איזה 20+ רודה, ואז כשנשאר איזה עשרים דקות לסוף השיעור תעשי רודה אחת גדולה וארוכה. חשוב: כשאת עוברת בין הרודות תדרבני את מי שעדיין לא נכנס להכנס, כך לתת לכולם ביטחון, ואחרי המשחק שלו\ה תגידי שהם היו פשוט מצויינים ועוד ועוד

jennie 00

New member
היה אדירררררר

היה כזה כיפ להעביר להם שיעור
העברתי להם מין תרגיל כזה של מיאלוה דיפרנצ' לארמאדה סקאלה ואז לקורטה קפינה...לא משנה הקיצר יצא מזה אחלה ובתחילת האימון לימדתם אותם שירררר היה נחמד+ חחח ואח"כ הלכתי לאמן גם עוד קבוצה שמתאמנת במקום אחר (גם קבוצה של המאמנת שלי כמובן) ואח"כ אחרי שכולם הלכו וזה..נשארנו רק אני ועוד שני ידידים שלי שד"א הם אלה שמעבירים איתי את האימונים לקבוצה לא משנה בקיצר למדתי לעשות האו סמאו..רגליים היו יותר גבוהות מהראש הכול היה יפה רק שיצא לי לאט..כאילו מישהו עושה את זה ב slow mosion

Mr HaiM

New member
שיהיה לך בהצלחה כל האימונים!

באנה זאת מחלה שכל המאמנים עוזבים?? 1.המאמן שלי עזב לחודש לארצות הברית... 2.נכנסתי לאתר של קורדאו ג'י אורו באשדוד ורשום שם שהמאמן עזב לכמה זמן 3.ועכשיו המאמן שלך עוזב נראה לי זאת מחלה.. חח

jennie 00

New member
אממממממ..

השיר הולך ככה : Capoeira que vem da Bahia Vem da terra de São Salvador Mande um abraço pra ela E diga pro meu amor Diga que estou pra morrer de saudade Capoeira me chamou Tico tico canta na mata Sabia’ canta na laranjeira Nunca vi roda de samba Sem jogo de capoeira Eh beriba e’ pau de fazê berimbau Beriba é pau De fazê berimbau ובאמת המון מאמנים נוסעים המאמנת שלי ספציפית נסעה לצרפת לעשות קצת סנובורדינד

jennie 00

New member
כן.....

בלי ליפול באמצע נכון בדר"כ ההאו יותא ממש מהיר... אז אצלי ממש איטי וזה כזה לא יפהההההההההההההההה

למעלה