אבל נזכרתי שפעם האצבע ממש ממש ממש גירדה לי..בעצם, לא רק האצבע, אלא כל הרגל, וזה היה יום לפני הבגרות בהיסטוריה(פאק!) ואז לצערי הרב דרכתי על דבורה ונעקצתי(בת זונה!) ולצערי העוד יותר רב אני די רגישה לעקיצות... וזה כאאאאאב!!! חודש שלם בערך הייתי ביג פוט! בקושי יכלתי ללכת... הינה..
זה הריח נ ה ד ר..הדבר הדביק זו משחה די ריחנית מכל מיני צמחים ריחניים... והרגל שלי סתם נראת דוחה..אני מודה, אבל זה בגלל שהיא התנפחה כמו איזה מזרון ים...
חחחחח זו אחת התמונות המציחוקות/יפות שראיתי!! דרך אגב לא אמרתי איזה ריח הרגשתי, אולי זה היה ריח טוב מי יודע (טוב נו אני) רק תחשבי כשמראים לך רגל לא עולה לך ריח פרחים לראש או מה?!
אממ אנה זה שאת החברה של המנהל לא אומר שאנחנו הצעצעי מין שלך ואת יכולה לפתוח כמה שירשורים שאת רוצה!!! אני לא מוכנה לזה ואני לא אסבול יחס כזה! אני מתפטרת!!! סתם, תמיד רציתי לומר את זה ובגלל שאין לי עבודה אז זה יהיה קצת מוזר אם אני אעמוד ואצעק את זה איפשהו.. חח מעניין מה יקרה אם אני אציע למישהו להזריק במבה לתחת ולצעוק הצילו גונבים לי את התמימות! אהה ובקשר לבוהן אני ממש משתתפפת בצערך ובוהנה איזה מטורף זה בדיוק שאני כותבת את זה מגרדת לי הבוהן אבל גירוד שלא עובר (עשיתי כמה הפסקות לגירוד) וזה לא מפסיק!! וואי אני מתחילה לפחד, אולי אני אזריק במבה לתחת זה יעבור..בעע מגעיל ננסה צי'טוס טוב די.
אז אולי תגשים גם את שלי ..? אני מתה לשים כפפות עור ארוכות כאלה ואז, אם מישהו יעצבן אותי , במקום להביא לו סטירה, אני אוריד את הכפפה במהירות ואצליף לו בכל הכוח בלחי..! ואאאאאאאווו...חלום... בבקשה..?