אנשיםםםםם!!חשוב!!!!!

sweet 666

New member
אנשיםםםםם!!חשוב!!!!!

היום גירדה לי הבוהן!!! כן!!!!!!1 מה תגידו על זה, ביצ'ס!? *נופר...תודה..

sweet 666

New member
גירדה*-סורי

אבל נזכרתי שפעם האצבע ממש ממש ממש גירדה לי..בעצם, לא רק האצבע, אלא כל הרגל, וזה היה יום לפני הבגרות בהיסטוריה(פאק!) ואז לצערי הרב דרכתי על דבורה ונעקצתי(בת זונה!) ולצערי העוד יותר רב אני די רגישה לעקיצות... וזה כאאאאאב!!! חודש שלם בערך הייתי ביג פוט! בקושי יכלתי ללכת... הינה..

holly shit

New member
חח התמונה הזו ממש לא עזרה לקרוא

את ההודעה, ונשבעת שאני לא משקרת אבל היה נדמה לי כאילו אני מריחה משהו כשראיתי את התמונה ואז זה עבר לי לגרון והיה מגעיל הקיצר

sweet 666

New member
היה לזה ריח טוב!!! ביץ'!

זה הריח נ ה ד ר..הדבר הדביק זו משחה די ריחנית מכל מיני צמחים ריחניים... והרגל שלי סתם נראת דוחה..אני מודה, אבל זה בגלל שהיא התנפחה כמו איזה מזרון ים...

sweet 666

New member
ותנו לי להתלהב טיפה מהרגל-בלון שלי.

הינה עוד תמונה.

holly shit

New member
וואי זה מצחיק!! חחחחחחחחחח

חחחחח זו אחת התמונות המציחוקות/יפות שראיתי!! דרך אגב לא אמרתי איזה ריח הרגשתי, אולי זה היה ריח טוב מי יודע (טוב נו אני) רק תחשבי כשמראים לך רגל לא עולה לך ריח פרחים לראש או מה?!

holly shit

New member
חח אז אולי זה לא כזה דו משמעותי..

אבל התכוונתי למגעיל במובן הטוב של המילה :)

sweet 666

New member
אאאהה, או קיי....ונצל"ש!!!!

החצירה של אדוארד מונק נגנבההההההההההההההה!!!!!! אני לא מאמינה!!! אני בשוווווווווק! פאק! מי הזבל!@?!?!!??!@ע,42

JACKASS 4 LIFE

New member
אמאאאא!!

יואו זה ממממממש מלחיץ!!!! יאבלה...פייי אם את נותנת למישו עכשיו בעיטה לפרצוף...ישר אישפוז חודש

JACKASS 4 LIFE

New member
מה שמזכיר לי..

פעם אחת אחי לקח 3 דבורים ובכוונה נתן להם לעקוץ אותו ברגל..בשביל להוציא איזה כמה גימלים מהצבא =)

holly shit

New member
נונוו באמת על זה לפתוח שירשור?!? חח

אממ אנה זה שאת החברה של המנהל לא אומר שאנחנו הצעצעי מין שלך ואת יכולה לפתוח כמה שירשורים שאת רוצה!!! אני לא מוכנה לזה ואני לא אסבול יחס כזה! אני מתפטרת!!! סתם, תמיד רציתי לומר את זה ובגלל שאין לי עבודה אז זה יהיה קצת מוזר אם אני אעמוד ואצעק את זה איפשהו.. חח מעניין מה יקרה אם אני אציע למישהו להזריק במבה לתחת ולצעוק הצילו גונבים לי את התמימות! אהה ובקשר לבוהן אני ממש משתתפפת בצערך ובוהנה איזה מטורף זה בדיוק שאני כותבת את זה מגרדת לי הבוהן אבל גירוד שלא עובר (עשיתי כמה הפסקות לגירוד) וזה לא מפסיק!! וואי אני מתחילה לפחד, אולי אני אזריק במבה לתחת זה יעבור..בעע מגעיל ננסה צי'טוס טוב די.

sweet 666

New member
האמת שזה כן אומר...

שמעו, אתם אכן כן צעצועי מין שלי וזה כיף..לא?

omni96

New member
נופר יא חולה !!!

חחחח אפשר לעמוד באמצע המדרחוב ולדבר ביחד ליד איזו חנות ואז את תצעקי...אתה יודע מה ???!!!! אני מתפטרת !!!!!

sweet 666

New member
ואאאאי..פרחה, אם אתה מגשים חלומות,

אז אולי תגשים גם את שלי ..? אני מתה לשים כפפות עור ארוכות כאלה ואז, אם מישהו יעצבן אותי , במקום להביא לו סטירה, אני אוריד את הכפפה במהירות ואצליף לו בכל הכוח בלחי..! ואאאאאאאווו...חלום... בבקשה..?

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אין הרגת אותי...

למעלה