אנשיםםםםםםם

vered151

New member
אנשיםםםםםםם

בחייאת יש למטה הצבעה על המפגש פורום ומכלל הפורום הענקי הזה...10 הצביעו! אז אני פותחת עכשיו שרשור חדש ואחרוןןןןןן שבסופו נידע מתי המפגש..שמתקרב ממש, אגב... בכל מקרה, 2 האפשרויות הן: יום שלישי ה 19 יום חמישי ה 21 כל מי שכתוב למטה שלא יצביע שוב....:=] מי שהצביע ל-21: HeNoOsH אנוכי ואני lover boy6 שניצל צמחוני Miss lndependent gorck מי שהצביע ל-19: vered151 nemo thr great GReeN woMAN Ben Dor יאאאלה כל השארר....זה תלוי בכם

חמדתי, הרוב קבע.. ../images/Emo80.gif

אלא אם יבואו עוד 3 אנשים שיחליטו לשנות ל19 [וכבר היה להם שבוע שלם לעשות את זה..וזה לא קרה.] מפגש פורום- ביום חמישי ה21, בשעה 12(סבבה?) מקום.. כבר נקבע. שרשרו מי בא ומי לא בא!

למה כל כך מוקדם??../images/Emo103.gif

אנשים צריכים זמן להתעורר... למרות שנראה לי בסוף אני אהיה הכי מוקדם.. תגידו מקום! {אני אבוא עם חברה}

vered151

New member
הרוב לא קבע מהסיבה הפשוטה ש...

הרוב לא הצביע!!! 10 אנשים מכללל הפורום הצביעו..וזה כלום בגלל זה נראה לי מוקדם מידי לקבוע..... אבל סבבה...

11, טול טולה גם הצביעה היום

והרוב קבע-כי שבוע שלם אנחנו נגררים עם הודעת המפגש והשאר לא הצביעו..

21 ../images/Emo103.gif

19 אני ביום כיף עם אמא...

../images/Emo41.gifמפגש פורום-שרשור נוכחות!../images/Emo41.gif

[בולט יותרP:] המפגש יהיה ביום חמישי ה21, בשעה 12(אלא אם יש לכם בעיה עם השעה, זה נראה לי הכי נח..) שרשרו מי בא, מי לא בא..

lover boy6

New member
אממ לא 12:00!!! ../images/Emo139.gifסיכום../images/Emo139.gif

המפגש יהיה ב14:00 או 13:30..ביום חמישי ה21.12.06 בעזריאלי קומה שנייה לייד חנות טווארס רקורדס..(הכי נוח שם מניסיון!) מי שרוצה יכול לקבל את הפלאפון שלי במסרים. כדי שאם הוא או היא יגיעו מאוחר הוא יוכל לדעת איפה אנחנו.. דרך אגב לכל הפתחתיקווים.. אני מגיע ברכבת שיוצאת מסגולה לעזריאלי..ואני ייצא ב13:00 אני חושב אלא אם כן יש רכבת ב13:30 ואני ייצא ב13:30

בלי להעליב,

הרוב סימנו "כן" לשעה 12. כדי שתשאל אם לאנשים נוח ב-13:00-14:00 [אני מניחה שכן,אבל עדיין...]

../images/Emo45.gif..למישהו יש בעיה עם 13:30?../images/Emo80.gif

כי אני רואה שאתם קצת לא אוהבים את 12\= אז, למישהו יש בעיה עם 13:30?

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

אני גם ככה שם
אחחח לראות כ"כ הרבה אנשים ביום אחד

GR££N woMAN©

New member
או שאולי לא ../images/Emo4.gif

אני בגני יהושע במפגש אחר.. אולי המפגש יהיה בגני יהושע?

הממ לי בעיקרון זה לא נח..../images/Emo80.gif

אבל אם זה נח לשאר-תבלו=] אין מצה שתקח אוטובוס מגני יהושוע לכבודנו?

Ben Dor

New member
../images/Emo31.gif

באותו יום יש מסיבת רגאיי מטורפת בת"א...(מי שאוהב שידבר איתי אני מייחצנת =]) קיצר אנלא הולכת לעשות תנסיעה הזאת 8975958734896 פעם .... אני בעד ה-19 =]

Ben Dor

New member
../images/Emo45.gif אבל זה

תלוי באיזה שעה...אני אומרת נעשה תמפגש ב2 3 ככה...

למעלה