אנשיםםםםםםם=)

TALUSH222

New member
../images/Emo46.gif

זה כבר מתחיל לעצבן כל אלה שנכנסים ומקללים את הבויזז אי אפשר לחסום אותם או משו...

ועוד משו..

עווווווד מילה אחת את אומרת למישהי בפורום הזה אני פותחת לך תמנוש לשתניהםםO! הבננננננננננתתתתתתתתתתתתתתתת<???? יחתיכת שרמוטה יזונה בת זוננננההה!

אדרררר

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מאמוש...זוכרת שדיברנו...אז לי יש

יופ לפנייך יומולדת...ולא הולכת לבצפר יום חמישי...ישששששששש....!!חחח מואהההה עדידושש

ענתתתת אוו איךך שלא קוראים לך כנסי

תתתתתתתתתתקשששששיביייייי אתת לאאאאא ר=צ=ו=י=הההההההההה וזה לאא מפריעע לךך שכולםם שונאיםם אותך!?!? קיצוררר במשפט אחד:ע-ו-פ-י מ-ה-פ-ו-ר-ו-ם ה-ז-ה א-ב-ל ב-ט-י-ל.!! עכשיוו תעשיי פרופילל שלל מטוסס ופשוטט תטוסייי..!! טיסה[לא]נעימהה.!!
הדר סנדלר המלכהה.. מי שיערער יקר

אדרררר

New member
השרמוטה הזאת שמקללת כנסי לפההה!!

בואינה יחתיכת נעל מזדיינת מי את חושבת שאאת בדיוווקקקקקק? יא מסכנה מה את חשה שאת מקללת ככה את הגיים בויז?! ואת שאר בנות הפורום??? היית מתה להגיע ללא יודעת מה שלהם יהבלה ומצידי תקללי אותי פה כמה שאת רוצה אני פשוט לא שמה עלייך יעקומההההה מי את בכלל שתקללי אותםםם ואם את רוצה תשקיעי פה בהודעה בשבילי ושימי לי יםםםםםםם קללות אני פשוט לא אקרא את זה כי את לא מעניין לי את התחת באמת רק באתי להבהיר לךךך שאין לךךך מה לרדת עליהם כי כולם יודעים שכל מה שאמרת לא נכווון והם פשוט מדהימים וכל מה שנשאר לךךך זה לקפפוווץץץץץץץץץץ!!! מטטטטוווומממטטטטמממממממממממממממממממממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

למעלה