אנשיםםםםםםם!!!!!!!!!!!

אנשיםםםםםםם!!!!!!!!!!!

שרשור חשוב מאוד!!!!!!!!!!! מחר זתומרת...יום רביעי יש מפגש שלנו...בחוף פלמחים כמה שיגוע לי זה בין ראשון לציון לנס ציונה...הבנות מחר יהיו שם וצריך לבוא לשם ב17:30...זתומרת 5 וחצי מי שרוצה לראות את הבנות להיות שם מחר!!!!!!! הבנות יצלמו שם קליפ.. תתארגנו ותיפגשו ותבואו בקבוצה... כל מי שמעוניין שיתקשר מחר לשמול בוב בשעה 9,10 הוא יענה על תשובות בטוחות.. הוא עדיין לא יודע הכל ב100% תקשרו מחר ותדעו ה-כ-ל!!!!! דיברתי איתו והוא ביקש ממני לרשום כי או שהוא לא יכול להיכנס בגלל המחשבהדפוק שלו או שלא היה לו כוח לרשום כי הוא הלך לישון כשהתחלתי לרשום לכם פה תשרשור
יום נפלא לכולם ותנסו לא לאכזב את הבנות בבקשה...ממני..לי יש מבחן מגן ובגרות...ואני אלמד עד 5 ככה ואני אצא..ואז כשאני אחזור ואני חוזרת לחרוש..כי ממחר אני מתחילה ממש ללמוד לזה...המגן שלי הוא ביום ראשון הקרוב ככה שאני לא אתחבר הרבה עד יום ראשון... טולההההההה------->שמווווווול בוב!!!

Britney Boy

New member
חחחחחח כן

אני פשוט אחרי אירוע והמחשב המפגר שלי נתקע שאני נכנס לפה..אני מזה בסטלה סורי מעייפות חחחחחחח הבנות דפקו מזה שואו היום חבל לכם על הזמן!!!
אני יביא תמונות בע"ה...בקרוב! בקיצר אני לא ורצה להטעות או משהו...אז עדיף שמישהו יתקשר אליי בסביבות ה9-10 בבוקר אני יתן תשובה בטוחה לגבי מיקום שעה והכל ותבואו הן מאוד ישמחוווווו...זה גם מקום מרכזי יחסית והשעה סבירה! אז מקווה לראות אתכם,גם הבנות!

יש אלוהיםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!

תודה אלוהים אני אוהבבת אותךךךך ואנייייייייי אוהבת אותכםםםםםםםם!!!!!!!! פלמחיםםםםםםם איייירררררר הייייייי קאםםםםםםםםםםםםםםם

לא איןןן../images/Emo7.gif

סתם בטח שיש..
תמיתו אותיייייי החארות לא לקחו אותייייי וזירגגתי להם את השכל עם זה!!! אוףףףףף סעמק ערססס
למה זה קורה דווקא לי?למה????????? כבר פעם שנייה שעושים לי את זה!!!!!!לא יאמן פשוט!! תנו למות בשקט

לא יצא לי ללכתתתתתת..אוףףףף..פאקקק

בעע כל היום אני רק בבלאגן.. אריאלי הודיע לי בצהרים אבל הפלא לא היה עלייי..רק ב5 וחצי ככה ראיתיי..והייתי בדרך לחברה..בעעע..יווו..ספרו איך היה?מי?מה?מו?

גמאני לא הצלחתי להיות שם..

עליתי על מונית לא נכונה ואמרו לי שאין תחבורה לשם ושאני צריכה לקחת מוניטת ספיישל שעולה 55 שקל והיו עליי רק 8 שקל..
למשנה..יהיו עוד הזדמנויות.. ונראה את הקליפ כבר עוד כמה זמן אל תדאגו.. דורוש הייתה..היא הצליחה להגיע...היא כנראה תרשום פה מה איך מי מו מה היה

למעלה