אנשיםםםםםםם

i l0ve u

New member
אנשיםםםםםםם../images/Emo70.gif

סורי שלא יוצא לי להיכנס לכאן הרבה ושאני לא חורשת על הפורום אבל אין לי כל כך זמן.. בעיקר בגלל הלימודים וכל השיעורייםםם והצופים ובכלל אני לא עולה למחשב כל כך הרבה ...אבל זה טוב כי גם ככה מרוב שהייתי על המחשב כב נהיה לי השנה משקפיים וגם לטל המשקפופר..אבו ארבע שכמותך חחחחחחחח אמממ טוב אני לא "יבזבז" סתם הדעה כדי שלא תשנאו אותי
אז רציתי לשאול אם אתם צמים/(עושים)צמות ביום כיפור? ומה אתם עושים בסוכות? מישו מכיר את מועדון הפגסוס ??? כי הרבה מייחצנים אליו אצלנו...

i l0ve u

New member
סטייליסט?

כוס אמא לך שאני לא יפתח אותך י'משקפופר!

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif בר../images/Emo26.gif

את בצופיםם?! אמרת לי שאת לא בצופים!
חח מה סה משנה כמה את כותבת בהודעה? כבר פתחת אותה! גם ככה הפורום מת!
אממ מה זה עושים צמות!?!?! וכן אני צמה ביום כיפור... צמתי שנה שעברה ולא היה קשה...=]
ושמעתי על המועדון כי "ידידים" שלי מאבן יהודה שאלו אם אני באה...

אדוושי

New member
הא באמת?!

אבל הן עושות כל השנה... טוב אם זו הייתה בדיחה לא הבנתי...

הרי הן כל הזמן עושות צמותת..

את יודעת.. בשיער
אז זה כאילו משחקי מילים.. לעשות צמות בשיער.. ולצום..

ברו'ש!!!!!!!!

התגעגעתי!!!!!!!!!!!!! אמממ...אני צמה אבל היחידה בכל המשפחה הזאת שצמה גם...אני ממש לא שומרת מסורת חוץ מחגים וכיפור זה לא אחד מהם פשוט אני צמה סתם....נאי ינסה לפחות...

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif פחח...../images/Emo6.gif

למה לצום אם את לא יודעת למה צמים בכלל?!

אני יודעת למה צמים....

אבל בואו נגיד שאני לא צמה...אוקיי?! אני פשוט לא אוכלת ו...שותה....אבל כן מדליקה את כל מוצרי החשמל, טלויזיה, מחשב....מה שכן, אני אסע במכונית, מבטיחה! (אין לי רישיון)...ולא רוצה לדרוס ילדים קטנים בדרך...

אדוושי

New member
את דפוקה או שאת עושה את עצמך?!

מה הקטע בלצום ויענו להפר את כל המצוות! למה את צמה?! כדי לרזות?! אם את צמה ועוד שותה והוא מפרה את כל ה""חוקים"" של המועד הזה זה לא שווה את הצוםם... כי זה חלק מהצום!!! לעשות חשבון נפש עם עצמך לא עם הטלויזיה

למעלה