אנשיםםםםםםםם.....

snir 932

New member
אנשיםםםםםםםם......./images/Emo124.gif

זהו אני מרגיש שזה הולך לבוא ושאני ושחר הולכים להיות ביחד הלוואי שזה יקרה היום הייתי איתה והיא הייתה אצלי הכנתי לנו לישתות וסתם ישבנו ודיברנו והיה ממש נחמד ואז הלכתי איתה לתחנה המרכזית כי היא חזרה לצבא וליפני שהיא עלתה לאוטובוס הבאתי לה דף לבן מקופל ואמרתי לה :"תקראי את זה שאת על האוטובוס" ואז היא עלתה לאוטובוס ואני הלכתי לבית ובטח אתם שואלים את עצמכם מה היה כתוב בדף הלבן שמקופל, אז אני לא ימתח אותכם ויגיד לכם מה היה כתוב שם ומה שהיה כתוב זה: לא יודע איך להגיד לך את זה. לא יודע אם זה באמת זה. הלב שלי מרגיש שזה, זה, רק שאני חושש מזה. מהפעם הראשונה שראיתי אותך והיכרתי אותך, התחלתי ישר להרגיש שמשהו קורה. כשראיתי אותך פעם שניה זה התחזק וממש התגבר. אני הולך לצבא וסופר את הימים עד שאחזור חזרה, רק כדי שנדבר ונהיה ביחד יותר. אני מקווה רק שזה לא חד צדדי ושכל זה לא קורה רק לי, אלה קורה גם לך. מהזמן הקצר שהייתי איתך הספקתי והצלחתי להבין שאת באמת מישהי מיוחדת ושאני רוצה להכיר אותך יותר, כי את אותי ממש סוחפת וכרגע רק את במחשבותיי ולא אף אחת אחרת! אני שוב מקווה שזה הדדי. מה את מרגישה? מוכנה לתת לזה סיכוי לגדול ולהיות משהו מיוחד ונפלא? ...................................................... ...................................................... יש המשך אבל זו בדיחה אישית שלי ושלה ...................................................... .....................................................
שניר

באמת נפלא שניר../images/Emo99.gif

אין כמו לראות מישהו מאוהב ושטוב לו על הלב, הלואי שכך ישאר. אני מאד שמחה בשבילך, ומחזיקה לך אצבעות שהאהבה הזאת תלך ותתחזק, ושזאת תהיה לך האחת היחידה שמיועדת לך. כתבת לה מילים מאד מרגשות, הדגשת לה עד כמה היא מיוחדת בשבילך והלואי וזה הדדי. בהצלחה נשמה.

snir 932

New member
תודה רחל...

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה איזה כיף לצעוק מאהבה
לה לה לה לה לה לה לה איזה כיף לרקוד מאהבה לי לי לי לי מי רוצה לרקוד איתי? מאושר
יאללה שיגיע כבר חמישי

tutit1005

New member
שניר שחקת אותה!!!

משגע...כתבת את המילים הנכונות ולדעתי ברגע הנכון מקווה ששחר זורחת כרגע מאושר אין כמו האהבה...מקווה גם שזה יהיה הדדי בהצלחה מתוקי מחזיקה לך אצבעות

למעלה