אנשיםםםםםםםםםם

yahoola

New member
אנשיםםםםםםםםםם

חזרתי לא מזמן מההופעה של רונה בירושלים! שמעו...זאת ה-הופעה! היה ממש ממש טובבבב אני שמחה שהגעתי עד לירושלים
הגעתי בדיוק בזמן להופעה, ישבתי קרוב למטבח-קרוב מאודדדד למקום שרונה והלקה לה ישבו! כך שפעמיים רונה עברה לידי...והיא כל כך כ-ו-ס-י-ת! ומתוקה... היא ממש הצחיקה בהופעה שלה...גם מוכשרת וגם מצחיקה! קיצ קוץ...אני מאודדדדד שמחה שסוף סוף הייתי בהופעה שלה! אני רוצה עוד אחת!

0mroosh

New member
כיף!../images/Emo23.gif

אני גם רוצה הופעה! קחו אותי. זהו, הלכתי לישון!
ליל"ט.

noa08128

New member
אוף.. :(

לעזאזל אוף רונה רונה אוי רונה.. וההסעות אבוי לא היה לי.. אולי תתני את הפלייליסט.. ועוד משו יש שמועות שלא תיהיה הופעה במאי בתמונע מה אני יעשה?!?! התכמגרתי ליופי הטהור הזה.... והיא אכן כוסית (לא המילה שהייתי נותנת)ומצחיקה ומהממת....

אההההההההההה!!!!!!

קיץ-קוץ!!!! ק-י-ץ ק-ו-ץ!!!!!!! לא דובר על החרמה כלל-ארצית של ביטוי זה? איזה כיף לך.
. היא תגיע מתישהו אל הדרום הצחיח? אנחנו ניהיה חמודים. אני מניח.

0mroosh

New member
רונה בחיים לא תגיע לכאן!

"סמוקי לא גר כאן יותר"! אבל אפשר לשדל מבוגרים עם רכב להסיע אותנו, זה כיף, אני מניח. יומטוב!

0mroosh

New member
את מבוגרת, עשירה ובעלת מכונית?

אם כן, אז אני קראתי.

שישיץ

New member
אבל זה אני בדר"כ קוראת להם

והם לא חייבים להיות מבוגרים תאמין לי.
אגב ה-40,000 בן 26

abarak88

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"ה-40,000 בן 26" וואי מה עשית לי עכשיו!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~לא מפסיק לצחוק!!!~ אני ממש בעד!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טולייצ

New member
איזה כיף לך!

אכן רונה מדהימה .. מוכשרת כל כך
אני זוכרת את כל האנרגיות שעולות בהופעה שלה.. אחח זה טוב.. למישהו ידוע על תאריך להופעה הבאה?

שישיץ

New member
וואי הופעה של רונה

אחד מהדברים הבלתי נשכחים בהופעות! אני מבינה אותך לגבי זה שהיא יפה.. אי אפשר לעמוד לידה ולא להיות מוקסמים.. אילו שירים היא שרה?

bזוהר

New member
רונה כוסית? :)

חחחחח יש המון דברים להגיד על הבחורה המוכשרת אז למה כוסית?! בואו נתמקד בפנים,בעיניים,בשפתיים,באף אה. ואם נזכור, אפשר גם קצת להתמקד בכישרון :] ( נועה אני לא מאמינה ששיתפת פעולה עם הביזיון הזה ! ;] ) חחח שיעשעתם אותי

bזוהר

New member
ראיתי

אבל בכל זאת, כתבת "רונה אכן כוסית" חחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה