אנשיימים!!

אנשיימים!!

תקשיבו.. ביום שני ב-17.4 יש מפגש ישרא בעזריאלי וכל מיני מפגשים למינהם ושמתי לב שרוצים לעשות מפגש אז חשבתי למה שלא נעשה אותו יום גם חופש וגם יש עוד פחות או יותר זמן שכל אחד יאתרגן על עצמו יכול להיות סבבה. מה אתם אומרים?? ואגב אם אני לא טועה יום אחרי זה יום הולדת של אריאלה ,לא?

dsol

New member
../images/Emo31.gif_../images/Emo189.gif

אני בפסטיבל ים המלח באותו זמן.... ואיציק... אתה לא ממש וותיק במפגשים (אוייש זה נשמע כז עלוב) אבל מפגש פורום באותו יום שיש מפגש של ישרא זה רק בלאגן,עומס,פאקאצות ובקיצור עדיף למצוא יום אחר אבל זו רק דעתי

../images/Emo45.gifחחחחחחחחח

זאת הייתה בדיחה של אחד באפריל?
אין בישרא פאקצות,יש בישרא פריקים. וזה לא כזה נורא,תמיד יש מלא מקומות לעשות מפגשים,עזריאלי זה ענקי.. ומדברת אחת שארגנה שלושה מפגשים בישרא בלוג
[ומפגש אחד מנה יותר ממאה אנשים..] אם זה באמת יום אחרי היומולדת שלה,אז אני בפנים

dsol

New member
*תהנה_../images/Emo189.gif

ובישרא יש מלא פאקצות ! וואנבי פריקים...

חחח

אמרת שאני לא ותיק? נגיד.. אני רק הצעתי ואז מה אם יהיה מפוצץ בקטנה.. סה"כ להעביר כמה שעות יחד

ואז אני לא אוכל להגיע?

אחלה רעיון
אני בעד המפגש אגב,כל עוד הוא בעזריאלי. אם זה מחוץ לעזריאלי אתם יכולים לשכוח מהנוכחות שלי שם. ..

ההבדל

הוא שאני לא יכולה לנסוע ברכבת [התחנת רכבת היא בדיוק בקצה השני של העיר],ויש רק קו אחד שאני יכולה לנסוע בו אל מחוץ לעיר-והוא נוסע לעזריאלי...

dsol

New member
אז אפשר בגן המשולש...._../images/Emo189.gif

זה דבוק לעזריאלי ויש שם הרבה מקום

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo45.gif

למרות שאני לא הכי מכירה אנשים מפה. זו תהיה הזדמנות טובה להכיר

../images/Emo45.gifאפילו ממליצה..

אני פעם הייתי עם חברה במפגש של אחד הפורומים שהיא גולשת בהם ואח"כ הכרתי את כל הפורום
[ולא הייתי לפני המפגש בפורום בכלל
]

למעלה