אנשייים!!! חזרנווו!!!

BiAAcH

New member
אנשייים!!! חזרנווו!!!

זהו, לפני איזה חצי שעה הגעתי הבייתה, התמקמתי בחדה, עברתי על כל מה שכתבתם השבוע (לא הרבה, אבל לא נורא...) ועכשיו אני כותב את ההודעה הזאת.... אז ככה, הטיול שלנו היה סה"כ נחמד, למרות שהיה יכול להיות הרבה יותר טוב... עשו לנו יומיים סדנאות על שואה, ועל חברה שונה (יעני אנשים משדרות וכאלה, ערים עם אבטלה ועוני), ביום הראשון היינו ביד מרדכי, היה משעמם תחת, וזה היה אחרי שישנתי בבית לפהי שיצאתי איזה 4 שעות, אז כל שנייה כמעט נרדמתי שם, הלכנו לחדרים, אשכרה האכסנייה הכי קלאסה שהייתי בה אי פעם (מבי"ס)!! אז ככה, הייתה שם אמבטיה, מקרר קטן, קומקום, מזווה עם קצת סוכר, גפררורים, תיונים ועוד, אבל הכי טוב - הייתה לנו טלוויזיה!!! ועוד עם יס!! בלי ממיר, אבל עדיין היה נחמד, היה לנו יס פלוס, ערוץ שלוש ועוד כל מיני, מספיק בהחלט!!ביום השני הלכנו לשדרות, היינו שם באיזה קיבוץ עירוני מעפן, ואז הלכנו לשדרוק, שזה מעין חדר חזרות והקלטות הכי בן זונה שראיתי!! זה בנוי במקלט, בפנים יש מה שאתם לא רוצים!! שני מחשבים כדי לשמוע, סינתיסייזר, מע' תופים של פרל, מגברים, מערכות של דיג'יים ועוד המון דברים מגניבים!! אחרי זה הלכנו לשוק, קניתי שם סכין לאוסף שלי שד"א אני מתחיל שוב אחרי שנעלמו לי כמעט כולן, ואח"כ הלכנו למצפה רמון לישון, לא היה משהו מיוחד, וביום אחרי זה היינו בנחל גוב, אמרו שיהיה שם מים, אבל היה שני בורות ג'יפה, שלזה הם קראו בריכה, אבל זה היה מצחיק, כי השפרצנו על כולם את החרא הזה וכולם הסריחו. אחרי זה הגענו לחניון לילה, הקמנו אוהלים, אחלנו ארוחת ערב, ואחריה, אני תומי ועוד אחד, שצריכים מינימום את החירבון היומי, עלינו לאחת הגבעות, הכנו מאבנים שני דברים שנראים כמו אסלה, ועשינו את שלנו. חזרנו למחנה, אחלנו עוד קצת, שיחקנו קלפים, היינו עם כל החבר'ה ופרשנו לישון. היום אני שוב הייתי עם הכיתה שלי, והיא פשוט כל כך איטית שזה לא להאמין!!! ואני מת כבר לסיים את המסלול, אז בסוף עברתי לקבוצה של תומי, והיה נחמד. בסוף הגענו לאיזה מקום עם מים שהיינו בו שנה שעברה, אז אמרתי לתומי שמהר נקפוץ מהצוק (מה זה, צוק, 3 מ', אבל עדיין כיף), וכמובן, אני ישר נשארית עם תחתונים, קפצתי, היה נחמד, אבל תומי, לקח את הזמן, ועז שהוא נזכר לבוא כבר היום שם המדריכים שלא הסכימו אפילו להיכנס לעמוקים. אחרי זה עשינו קצת מלחמת בוץ, היה מצחיק, ואח"כ עלינו על האוטובוסים, והבייתה... סיכום הטיול: היה נחמד + -, היה ממש מבאס שהטיול היה מחששה אחת גדולה, כאילו, הילדים הולכים עם חפיסת סיגריות ליד המורים, וזה לא מזיז להם בשיט, אני פשוט שונא את זה, לפחות בלי סיגריות, אבל מה לעשות... בקיצור, אני זזתי לשירותים ואח"כ למקלחת, סלמט אנשים!!

bobby6killer

New member
ולא עשית גאקאססססססס?????

איזה מין מנהל פורום אתה? בוש לך!!! לך תעמוד בפינה ותתיבשֱ!!!!!!!!!

BiAAcH

New member
אויי, איך שכחתי את זה....

בלילה השני כמה בנות באו אלינו עם משהו כמו שעווה, אבל זה בעצם כמו נייר דבק ממש חזק שנועד להורדת שערות, אז אני ותומי הורדנו שיערות ברגליים בצורת צלב, כי זו הצורה הנחמדה היחידה שיכלנו לעשות...

למעלה