הנה... מצאתי את זה איי שם בעמוד 17
• מישהו בא לארגן סשן ג'אקאס ????ו Children of bodomm ו 23:33 | 18/04 צריך לארגן איזה מפגש ! ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה? ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • אחי...ו BiAAcH ו 02:29 | 19/04 רעיון ענק, צריך לקבוע תאריך ומקום שיתאים לכמה שיותר... ,Hi i'm bunny the life guard and if their's any life-saving to do ...i'm the man to do it מנהל פורומים: פורום ג'קאס ו CKY (470) פורום קפוארה (675) ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • אז יאללה צריך להזיז את הרעיון !ו Children of bodomm ו 11:12 | 19/04 ויאללה תכנסו ותתנו עוד רעיונות ! ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה? ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • טוב סבבה....ו AdShEaTaKoRe ו 13:51 | 19/04 זה צריך להיות כזה מפגש ענק במרכז הארץ (כי זה עדיף לכולם להפגש באמצע)... ואפשר כזה להביא מצלמות כל מי שיכול כל אחד מביא רעיונות, תחפושות ובלאגנים...... ואז כאילו אפשר גם לעשות ג'אקסס וזה גם הזמן לדבר כל אחד אם הם צריכים רעיונות או אם הם פותחים אתרים בנושא הזה או ג'אקסס באזור שלהם הכל פשוט................. מה דעתכם? נ.ב גיא יבויאץ' תקשר אלי butt fuck "נשים, אי אפשר לחיות איתן והם לא יכולות להשתין בעמידה..." ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • מממ מישהו גר פה במרכז הארץ..(ישוב)?ו m 0 nkey ו 17:34 | 19/04 לדעתי אי אפשר לעשות את זה בעיר יותר מדי בלאגן ... אבל במן ישוב גדול כזה שמתפקד ככה ...! ~chad muska~ chad is the king shorty's or die ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • אממ נס ציונה? חח סתם אני גרה שם וו pretty vacant ו 17:37 | 19/04 זה חתיכת חור... ...Have No Fear !!!Just Limit ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • דווקא זה מקום דיי טוב !ו m 0 nkey ו 18:04 | 19/04 גם יש שם מרחווים להתארגן וגם קניון ! ~chad muska~ chad is the king shorty's or die ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • יש כאן גם פול גני שעשועים...השאלהו pretty vacant ו 20:04 | 19/04 היא אם יש לאנשים כוח לבוא לכאן... ...Have No Fear !!!Just Limit ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • אממממ....ו BiAAcH ו 23:09 | 19/04 אני בעיקרון גר במכמורת (ליד נתניה) אבל תומי (AdShEaTaKoRe) גר בכפר יונה, לדעתי זה מקום בן זונה לשטויות... ,Hi i'm bunny the life guard and if their's any life-saving to do ...i'm the man to do it מנהל פורומים: פורום ג'קאס ו CKY (470) פורום קפוארה (675) ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • צודק!!!!ו AdShEaTaKoRe ו 02:46 | 20/04 זה כפר השטויות... חחחח רק לפני ארבעה ימים ככה עשינו ג'אקסס גלגלנו את רזי (אחד מאנשי ג'אקסס כפר יונה) בתוך משהו כמו גליל גדול, גלגלנו אותו במורד הכביש ואחרי זה עשינו רוד ראש (rode rash) עם כיסאות מנהלים במורד הרחוב חחחחחחח היה טוב נ.ב לכל מי שלא ישן ורואה את זה יש עכשיו גאם בול (מרוץ מכוניות של ג'אקסס לכל מי שהוא אידיוט) ואחרי זה ג'אקסס (ש.ח) "נשים, אי אפשר לחיות איתן והם לא יכולות להשתין בעמידה..." ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • יש הרבה מקומות כמו...ו AdShEaTaKoRe ו 02:43 | 20/04 חניאל, כפר יונה, עולש, מעברות, געש, מכמורת, בית ינאי. אבל כל אלו בשרון ובמרכז בקושי יש ישובים קטנים ולא הומי אדם וכשאני אומר מרכז אני מתכוון לתל אביב והסביבה "נשים, אי אפשר לחיות איתן והם לא יכולות להשתין בעמידה..." ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • שמעו בתכלס עם כמה שזה מקוםו pretty vacant ו 11:27 | 20/04 גדול הכי טוב לפי דעתי להיפגש בתל אביב כי זה באמצע וזה מקום מרכזי כזה...וגם לא בעיה להגיע. ...Have No Fear !!!Just Limit ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • כן ......... אבל צריך הרבה אנשים !ו m 0 nkey ו 11:55 | 20/04 מממ אפשר גם להביא סקייטרים ( מממ גם אני נוסע לפעמים.) ו שכל אחד יביא מצלמה ! ~chad muska~ chad is the king shorty's or die ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • רגע אז מה נסגר?ו AdShEaTaKoRe ו 16:37 | 21/04 עושים סשן ג'אקסס???? אם כן צריך שכל אחד או כל קבוצת אנשים יארגנו מצלמה או כמה (תלוי מה שיש להם) וצריך עורך אחד שאפשר לסמוך עליו*. חוצמעורך ומצלמות צריך לארגן מקום שאנחנו יודעים שלא יעיפו אותנו משם ואם אפשר כמה שיותר אביזרים רעיונות ולמי שיש טרקטורון בוגי וחבל שיביא אפשר לעשות משהו טוב... רק תגידו לי איפה כל אחד רוצה או שעדיף ואפשר לעשות סקר איפה רוצים לעשות! *העורך הוא בשביל שבסוף הערב או הכמה זמן שמקציבים לזה יקח את כל הקלטות יערוך אותן וישלח את זה לכל בנאדם שהשתתף "נשים, אי אפשר לחיות איתן והם לא יכולות להשתין בעמידה..." ואפילו תראו מהעמוד הראשון אין שום הצעה כזו !!! וצילדרן אוף בודום זה אני !!!