אנשייייייייים

hermione camila

New member
אוווו.. איזה רעש כולם עושים מזה..

סך הכל רעידת אדמה מסכנה... תמונה זזה והספה.. וואו !

crazy4tc

New member
../images/Emo6.gif

רק אני והמחשב זזנו
בהתחלה ניסיתי להבין איך לעזאזל אני מצליחה להזיז את המחשב ואת עצמי (
) ואז כשקלטתי שזאת רעידת אדמה המשכתי לגלוש באיטרנט
.

crazy4tc

New member
זאת לא רעידת אדמה!! פשוט איזה צב זז

לגמרי שכחתי לספר לכם על תיאוריה שהמצאתי בזמן הטיול
אז שימו לב: כולנו הולכים על צבי ענק!!! כן כן, מה אתם חושבים, שכינים יודעות שהן נמצאות על ראשים של אנשים? קרציות יודעות שהמקלות העבים העומדים בדרכם זאת פרווה?? אז זהו שלא!! ובדיוק מאותה סיבה אנחנו לא יודעים שה"אדמה" שאנחנו דורכים עליה בעצם מורכבת מכמה צבי ענק שישנים רוב הזמן. אז הצבים ששוכנים בארץ זזו קצת... כולם התרגשו וחשבו שמדובר ברעידת אדמה... איזה תמימים...
עד כאן אני בדיווחי, לאה, מאמינה אדוקה בדת הדרוריזם ובתאוריית צבי הענק

../images/Emo6.gif../images/Emo122.gifוואי,וואי,וואי

איזה צחוקים היה היום!!!נכון היתה רעידת אדמה?!אז אני הייתי עוד בבי"ס וישבתי על שולחן והייתי בטוחה שמישהו מוזיז את השולחן שאני יושבת עליו, פתאום אני קולטת הכל זז!!!מזה נלחצתי!!!וכולם צרחו והיה מזה מצחיק... רק שתבינו, הביצפר שלי הוא מזה עתיק,אבל מ-ז-ה עתיק...יענו אחותי שהיא בת 30 למדה שם פעם... והוא כולו מתפרק גם בלי רעידות אדמה אז חשבנו שכל המבנה קורס!!!

אף אחד לא הרגיש..

אנחנו ממוקמים ליד נתניה. ישוב פיצפון.. נו טוב - קדימה. רק בודדים, בעצם.. הילדים שהיו במזכירות.. הרגישו.. אוהבת -

../images/Emo13.gif

מי לא ????? כמעט מתנו!!!! סתם.... אבל הוציאו אותנו מהכיתות ואז התחיל לרדת גשם...אז היינו תקועים!!!! חחח...

TCgirl

New member
../images/Emo187.gif

אני לא הרגשתי את הרעידה, אבל כשהמנהלת המפגרת שלנו דיברה ברמקול היא הלחיצה אותנו כהוגן.. "כל המורות, להוציא את התלמידים החוצה!!!!!" והיא צעקה את זה. יצאנו וכמה אנשים התחילו לספר שבתל אביב ובקרית אונו/עכו/WHATEVER נפלו בניינים... ואני נלחצת בכל פעם מחדש, התחיל לכאוב לי הראש, הוא גם הסתובב... חברה שלי, מתנדבת במד"א רצתה להושיב אותי, אבל היה שם בוץ ואני כזה "לאאא... אני אעמוד..." והיא אומרת לי לשבת על הרצפה [שהייתה יותר נקיה מהספסל המאולתר ההוא] וגם שם לא רציתי לשבת. אח"כ חברות שלי הלכו לשבת [במקום נקי] והן יושבות ואני העדפתי לעמוד. ההיא ממד"א אומרת לאחת "תני לה לשבת, שלא תתעלף לנו פה!" ואני כזה "לא, אני בסדר, אני חיהו ונושמת, יש לי רק כאב ראש קל..." "לא! שבי!" התווכחנו ככה ובסוף היא הושיבה אותי בכוח

Drorrrrrr

New member
מי אמורררר :)

חזרת!!1 אני צריך ללכת אני אספר על הכל בערב [על הכל- רעידת האדמה ואורגזמות למניהן]. יומטוב

למעלה