אנשות..!

• פותח הנושא i l i
  • פורסם בתאריך

i l i

New member
אנשות..!

ואיי מה עובר על הפורום הזה.. מה כל כך מרגש בשר הטבעות?! זה ר-ק סרט..! ואיי אפילו מלא רק בלונדינית התרגשו פחות.. לפחות באיזור שלי..! דיי.. רציני..! זה כבר נהיה משעמם.. כל הסמיגולים לשמם.. קיצר תתחילו לדבר על דברים מעניינים.. כמו למשל מה עשיתם בסיליבסטר..! פלייז..!

p r u d e n s

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo182.gif|מרי|

אם את לא יודעת מה עשית אני לא אגיד לך!

i l i

New member
לא הבנתי..

ואל תכעסי פרו.. זה לא היה להעליב פשוט 3 שירשורים רק על הסרט/ספר הזה... כאילו בשבילי שהדבר היחיד שמקשר אותה לסרט זה חברה טובה שמאוהבת באורלנדו בלום..(הוא משחק שם נכון?) ואני דיי משתעממת...! אז לא אמרתי לא לדבר עליו.. פשוט לדבר על עוד דברים אחרים...! אין לי מושג מה עשיתי.. בקשר למה.. פליזז..

p r u d e n s

New member
זאת בהחלט הייתה../images/Emo182.gif|מרי|

ההודעה הכי מרגיזה שכתבת בפורום הזה. "זה רק סרט" את חושבת שכמה תסריטאים פשוט ישבו וכתבו עלילה לטרילוגיה ענקית? הממ, איך טולקין מתקשר לסיפור? אולי הוא היה הבמאי? התסריטאי? המלהק? אקצ'לי, נראה לי שהוא פשוט כתב את הספר שעליו הסרט מבוסס. או להיפך. לדבר על מה עשיתם בסילבסטר. ההגדרה הנכונה למושג זה הוא "ניו יירס איב"-ערב השנה החדשה בתרגום די חופשי. ואם אני לא טועה, לא נראה לי שהרבה מאיתנו יצאו בניו יירס. בורות. את אפילו לא יודעת שאורלנדו בלום משחק שם?! אלייז'ה ווד, אורלנדו בלום, ליב טיילר, אנדי סירקיס והרשימה עוד ארוכה ביותר. אז-אני לא כועסת. אני רק מעוצבנת. לא תשמיצי את שרה! לעולם! ועוד אני נתתי לך תפקיד מוצלח ואצילי (אז מה אם את מתה ב"שני הצריחים") של בורומיר! ואת באחווה! כפוית טובה שכמותך

i l i

New member
פרו..

אני ממש מצטערת אם נעלבת.. אבל הכוונה לא הייתה להעליב אותך או את הסרט.. פשוט אמרתי שלא צריך לחיות אותו.. חוצמזה אני מצטערת על הבורות שלי אבל לא ראיתי את הסרט ולא קראתי את הספר.. למעשה חיכיתי שהסרט השלישי יצא ואז אני אראה את הטרילוגיה בסינמה סיטי ובנוגע לספרים בדיוק הזמנו אותם ואני קוראת אחרי אחותי.. באמת שלא היית צריכה להיעלב אבל אני נשארת בעמדתי ואומרת שזה רק סרט, אני לא אומרת שזה דבר רע.. אבל מה עם החיים האמיתיים.. אין לי בעיה בכלל שיהיה כתוב על זה.. אבל יש פה מיליון שירשורים רק על זה.. ושוב אני ממש מצטערת אם נפגעת..! באמת!
אולי זה באמת לא בסדר מצדי להגיד סתם סרט אם עדיין לא ראיתי/קראתי אותו.. אבל עדיין מדובר בסרט ובספר ולא שום דבר אחר..

p r u d e n s

New member
אילוש../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif|מרי|

כבר אמרתי לך שאני לא כועסת, רק מעוצבנת... וחוץ מזה-אהמ..טוב אין לי מה להגיד. חוץ מ- ‏בעוד שלושה ימים-זה מגיע!

p r u d e n s

New member
הודעה חשובה!../images/Emo182.gif|מרי|

מחר זה מגיע... והיום *זה* מגיע... פלוס: שרה בגרסת הפורום יוצאת לחופשת סופונה עד מחר ותחזור בעוד שבוע-שבועיים.

limilu

New member
למה מה חשבת?../images/Emo187.gif|סאם||ארוון|

שסתם באו והמציאו על זה סרט משום מקום? הא?! הא?!!!! יא חתיכת.. בורה!!!!!!!!!!!!!!!

Roniii

New member
אילי, כאילו דאה??!!../images/Emo78.gif

ברור שיש ספר. אני, בגלל האחים שלי, קראתי אותו בגיל ממש צעיר, יסודי כזה. וזאת היתה אחת החוויות היותר חזקות ומפחידות
בחיים שלי. אמא'לה!!!!!!!!!!
הספר מדהים, וגם הסרט מדהים. כל אחד אחרת, אבל יצירות אומנות, ועל זה אין ויכוח!!!!!

סתיו מם

New member
אני מכירה את הספר דרך רוני

ודרך אח של רוני... הייתי חייבת. היה קצת מפחיד. אפילו הרבה מפחיד, אבל שווה את זה!

missy j

New member
אז מה באמת עשית בסילבסטר?

אני הייתי במסיבה אצל אחת החברות שלי בבית והיה נורא כיף עד שבאו כמה חבר'ה שאני לא סובלת ודי השתלטו אז הלכתי לפני 12 אפילו ובועז החבר שלי חולה ולא התנשקתי וזהו

למעלה