אנשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LiOr CaRtEr

New member
אנשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזרתי לפורום סוף סוף!!!! איך התגעגעתי!!!! הייתה לי בעיה באינטרנט ולא יכולתי להיכנס איזה 3 שבועות!!!!!!!!!!!!!!! יש פה כל מיני ניק ניימים חדשים שאני לא מכירה..
אנשים חדשים..?? תציגו את עצמכם!!! ד"א איזה כייף לראות שהפורום קם לתחייה!!!! ד"א 2 יש לי מגן בהיסטוריה מחר!!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifליאור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמה טוב שחזרת סוף סוף! הפורום התעורר לתחיה, יש כמה חדשים... תתחילי לדפדף בפורום כדי להתעדכן
לאב יו
ז זאת אני מנדי!!

היי ליאור ../images/Emo24.gif

ברוכה השבה!! למרות שאני לא מכירה אותך. אני חדשה כאן... בערך שבועיים בפורום
קוראים לי שמרית ואני בת 18

LiOr CaRtEr

New member
../images/Emo13.gif

איזה כייף! אנשימים חדשים ואנשימים לא חדשים
כולם גם שינו את השמות! רק אני לא חחח... אני מיוחדת!!! נעים להכיר את החדשים! (וסופסוף לראות שוב את השאר!!!) יום טוב!!

bsbgirl

New member
ליאורייי!!!!

כמה טוב שתיקנת את המחשב!!!! אני כבר ממזמן הייתי משתגעת!!!! בואי לstage שלי אני צריכה תגובות חיחי!!

Bones girl

New member
היי! ברוכה השבה...

היי ליאור! אני גם חדשה כאן... כתבתי הודעה אחת בנתיים ולא הספקתי להציג את עצמי... אז ככה קוראים לי בצי אני בת 14 ואני מעריצה ענקית של בקסטריט השולטים משהו כמו 4 שנים! הם פשוט מדהימים!!!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אפשר לשאול אותך איך הצלחת להגיע לפורום? הוא הרי לא ברשימה..

LiOr CaRtEr

New member
חחחח...

כן בובה אני זוכרת אותך!! גליה אין בעיה אני אכנס ואגיב - ד"א יש לי יצירות חדשות!! את מנדי דווקא זיהיתי! חחח... נראה לי היחידה שזיהיתי עם הניק החדש
ובקשר לשאלתך - הקישור עדיין היה אצלי באקספלורר
lucky me!!! וכמובן שלום לחדשות החדשות!! איזה יופי שיש לנו - יחסית - כל כך הרבה חדשים!!!

למעלה