אנשות!!!

LiOr CaRtEr

New member
אנשות!!!

אהלן!! מה המצב?! תקשיבו... אתן מכירות את האתר סטייג'? (במה חדשה?!) בכל מקרה, מי שמכירה ס22ה, ומי שלא זה אתר שאנשים שמים כל מיני יצירות שלהם ומקבלים שם במה... זה אחלה אתר וכדאי לכולם לבקר שם ואפילו להציג שם עבודות... אני נרשמתי לפני כמה זמן, ולפני כמה ימים פירסמו את העבודה הראשונה שלי - ציור! ויש לי שם שתי עבודות שמחכות לאישור- רישום ומשהו כתוב... אז אני מאוד שמחה להזמין את כולכן להום פייג' שלי בבמה: http://stage.co.il/Authors/LiorCarter תיכנסו!! אפילו שבינתיים יש שם רק עבודה אחת.. זה מאוד חשוב לי.. וכל מי שנכנסת שבבקשה תגיב על הציור!! תודה.........

Kim Carter

New member
זה אחלה אתר... ../images/Emo168.gif

אנשים-אם אתם כותבים הרבה ואתם רוצים שיקראו את מה שכתבתם ויגיבו, ואם אתם רוצים לקרוא דברים של אחרים, תיכנסו. אני אצרף את הכתובת בסוף ההודעה. אני אבקר בדפיוצר שלך, ליאור, גם אני חברה שם. השם משתמש שלי הוא ממש מוזר. זה שם שחברה שלי נתנה לי פעם, נמאס לה לקרוא לי קים, ומאז אני משתמשת בכינוי שהיא הדביקה לי. בקיצור, אתר שווה לאללה. אני מצרפת את הכתובת של העמוד שלי באתר, אבל לא בטוח שהוא עובד, כי הם לא מפרסמים את היצירות שלי....

LiOr CaRtEr

New member
קמה דיילי

אהבתי מה שכתבת על עצמך! ממתי את שם? למה לא מפרסמים יצירות שלך?? היום עדכנתי את הקורות שלי אז... מי שמעוניין! אקיצר, אני צמאה לתגובות, ולמרות שבינתיים פירסמו רק עבודה אחת, כבר יש לי 9 תגובות שמות (יייששש!!!!) ויש לי עוד שתי יצירות מחכות לאישור..... אני אמשיך לעדכן אתכן כי אני ממש מתלהבת מזה.... אז אל תיבהלו! אז להיכנס.. יאללה!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifהסיבה שלא מפרסמים

עדיין יצירות של קמה דיילי, זה כי לוקח זמן לאשר כל יצירה. ליאור קרטר
הפרפרים מדהימים!!

LiOr CaRtEr

New member
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כתבת תגובה?? תודדדדדדדדדדההההההההה!!!!!!!!!!!

למעלה