אנשות....

מור 007

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

יש פה מישהו בכלל?!?!

maayan15

New member
אנחנו כאן...

היה מפגש ממש כייפי...ופרק מהמם...ואני מקצרת בדברים כי כרגע סיפרתי ללולי בפרטי קרטים והידיים שלי כואבות...

enya

New member
היה ממש סבבה...

הסתובבנו בקניון(הרבה - עד שמצאנו מקום לשבת..) ומעיין ויפית צילמו כל שנייה (גם את הבלון שהיא כתבה עליו "אני שונאת את ג´סטין"!) ואני מקווה שהיא תעלה א"כ את התמונות... סה"כ היה ממש כיף וכנראה שהמפגש הבא יהיה בבית של מישהו ונצפה בכמה פרקים ביחד...

jolp

New member
ובכן..

בהתחלה לא ממש התרשמתי כי ראיתי ציורים כאלו, שנעשו בקלות באמצעות פוטו-שופ או כלים גרפיים אחרים. אחר-כך, נודע לי שעבדת על התמונה בעצמך ולא השתמשת באפקטים מוכנים, מה שהרשים אותי, אבל גרם לי לתהות- מדוע להשקיע כל-כך אם אפשר להגיע לאותה התוצאה בעזרת כלים מוכנים? ... זו בעצם הסיבה שלא הגבתי.

maayan15

New member
אתן יודעות מה??....אתן מעצבנות!

כל היום אני מצלמת ואתן "אל תצלמי..אל תצלמי"...כאילו הפלש של המצלמה ימיס אותכן...ואתן מתלוננות שאני מצלמת הרבה...ואח"כ כולכן אומרות שאתן רוצות לראות את התמונות! אז טוב שצילמתי, נכון??

enya

New member
לא טוב...

מעולה! למרות שאני הייתי בין אלו ש"אל תצלמי אותי" אני שמחה שצילמת - יהיה כיף לצחוק על עצמנו ...

maayan15

New member
והחלק הכי חשוב...

בגלל שרק אני (ויפית 2 פעמים) צילמתי...אז יש רק תמונה וחצי שלי...חיחיחי....לכן יש הרבה תמונות תמונות ולי יש אין....

מעיין...

אנחנו נראה במאה הקרובה תמונות של המפגש? ותגידי באיזה צבע היה הבלון?

maayan15

New member
תודה על הרגישות....

הוא אדום!...סליחה...הוא היה אדום..
.... תמונות אתן תראו אל דאגה...באחת התמונות...הבלון אפילו מופיע...

נשמע כאילו ממש ממש נהניתן...

איזה באסה שלא יכולתי לבוא!! אבל מעיין, זה טוב בשבילך שלא באתי כי אני הייתי מ-פ-ו-צ-צ-ת את הבלון מרוב עצבים! בכל אופן, אני מחכה כבר לתמונות בקוצר רוח!!!!! נ.ב מעיין אל תתעצבני על מה שכתבתי...אני מקבלת את הדעות שלך פשוט לא מסכימה להן...

את רואה מה הפסדנו???

אבל לא נורא יש מפגש הבא...ואני מתפלאת שיעל לא פוצצה את הבלון או לפחות רינת(מה קרה לכן?!) דווקא הייתי היום בב"ש ורציתי לעלות על רכבת ולבוא אבל התעכבתי אצל הרופא עיניים(כן, החל מעוד כמה ימים אני מרכיבה משקפיי ראיה לרחוק)אז לא היה לי זמן לבוא. המפגש הבא בחנוכה?

maayan15

New member
תודה על הבלון...אבל בלי הכתוביות הן

לא שוות (אל תעלבי) ואל תחשבו שלא ניסו לפוצץ את הבלון!! (הגנתי עליו בחיי...)

למה להיעלב?

ובגלל שהבלון אדום אני כל הזמן נזכרת בסיפור "מעשה בחמישה בלונים.." הכל בגללך!

למעלה