אנשות..!! דחוף!!!!

i l i

New member
אנשות..!! דחוף!!!!

צריכה עזרה ודחוף!! אין לי רעיונות מה ללבוש למסיבה..! פלייזזז תענו מהר... אין לי הרבה זמן לקנות זה ביום שבת בערב..! תחשבו ומהר!!!!!!!!!!! דחוףףףףףףף!!!!! זה מסיבה עם פול אנשים שווים... אממ במטרוק למי שמכיר.. תעזרו לי?!

ODana

New member
אילי, מזל שבאתי בזמן../images/Emo23.gif../images/Emo8.gif

אז ככה: אם זה בתוך מועדון, אז הייתי הולכת בקע הניו-יורקי: דופקים הפועה מהממת, ועל כל זה מעיל ארוך וחם חם חם. כשמגיעים לתוך המועדון, מורידים את המעיל, ומפתיעים את כולם באאוטפיט שהוא לא חורפי. אפשר גם לשלב מגפיים גבוהות או נעליים גבוהות (שזה ממש באופנה עכשיו). בקיצור - מלא אוציות, כשהסוד הוא המעיל הארוך...

chenuzan

New member
הלוואי שהמעיל..

היה הבעיה שלי! היום המסיבה ואני מתלבטת בין ג'ינס נמוך נמוך מדהיים לבין חצאית אילתית שמקצרים אותה טיפ טיפה ואז ברגליים שמים חותלות של הידיים צמודות כאלו ועם נעלי אדידס שחורות לבנות.. האלו עם הפסים בצד.. כרגע הבעיה העיקרית שלי זה חולצהה!! יש הצעות?!

סתיו מם

New member
אילי, זאת את?../images/Emo24.gif

אם כן - תספרי איך היה... ומה, יש לך שני שמות?

chenuzan

New member
כן..!

הקישור "החלפת שם" לא עובד אז עד שהוא יעבוד אני ארשום מפה.. קיצר היה ממש כיף..!!!! לבשתי חולצה של חברה שלי... יפה כזאת וג'ינס ממש נמוך ויפה..! למרות שלקראת 4 ככה הייתי כבר מתה מעייפות ופשוט ישבתי.. למרות שממש לא הייתי היחידה!! כולם ישבו איתי בערך בארבע וחצי קמנו ואז ההסעה הגיעה והלכנו... היה מלא שירים של חנוכה... וכל מיני שרים ישנים שהפכו לטראנסים.. הדבר היחיד שהציק ממש.. זה הבנים המציקים שבאים ומחבקים אותך.. בלי שום קשר לכלום.. ככה סתם..! פאקק רצית לבעוט בהם!! לא משנה העפתי אותם וזהו.. אקיצר הקטע אם השתי שמות זה שנכנסתי לבדוק מה קורה אם המשתמש הישן שלי ואני לא מצליחה להחליף בחזרה.. זה בעיה במחשב כי כמעט כל הקישורים לא עובדים!

ODana

New member
זה מה שבנים יודעים לעשות ../images/Emo23.gif

הם פשוט אלופים בלהציק
. מצד שני, זה היה הרבה יותר גרוע
אם הם לא היו עושים שומדבר, לא?

../images/Emo163.gifתראי..

נכון את הולכת למטרוק??? תלבשי חצאית קצרה קצרה... ואת החולצה הכי קטנה שיש לך בארון.
סתם!!! לדעתי תלבשי גינס וגופיה יפה.. זה מספיק!!

ilu15

New member
ענת!!

איזה רעה את
תראי אולי תנסי להיות מפרגנת קצת.. חשבת על זה במקום להיות הכלבה של הפורום הזה ואיך שהבנתי גם איפה שאת גרה כולם שונאים אותך.. אם תורידי טיפה את האף שלך ותנסי להיות יותר נחמדה אולי יפסיקו לקרוא לך פרה.. ופשוט תשתני!!! הבנות פה מתוקות הם יקבלו אותך!! מה את חושבת שאת עושה מתיי שאת יורדת על כל אחד פה את אפילו לא מכירה אותה אז אם בא לך לשמוע לי בהצלחה!!! הילה|

למעלה