אנשותתתת

ortal13

New member
אנשותתתת../images/Emo23.gif

מה קורה?
נכון שאתם מתים על עדי שרון עם הפרצוף המתוק הזה המאמי הזה!!!!!!!נכון?נכון שיש לו קול מקסים?אתם יודעים עליו דברים?תשתפו את הקומונה הר-א-ש-ו-נה- שלו בתפוז:)אני עושה עליו משו עם שאלונים תמונות מטושטשות וכל מיני משחקים וכאלה...כנסו יהיה כייף החודש זה החודש שלו והוא כמעט נגמר בקרוב אתחיל עם המשחק הזה כל חודש זה על דמות אחרת והפורום שלי לא רק על דמות אחת:)
זוכרים את מולי קריצו?החמוד הדוגמן החתיך המקסים?כנסו היא גם עליו ספרו עליו מה שאתם יודעים ויהיה סבבה:)יש לכם מידע/תמונות וכ'ו לצרף?אתם יכולים זה לא בעיה...
עכשיו-עפר שכטרררררר נכון שאתם חולים על הדבר הזה?חחח"דבר" אין אין חיוך מקסים מושלם עינים מקסימות!הכל מושלם אפילו הפלוצים חח
אמיר פיי גוטמן אולי אתם לא מעריצים אותו וחושבים שהוא הומו אז בואו אני יגיד לך משו הוא לא!הוא הכי יפה הכי מקסים שיש!כל מי שחושב הוא הומו סורי אבל לך להזדיין!
אני מעריצה את אמיר מאז שהוא התחיל בכלל את הקריירה!נפגשנו והכל ואני חולה עליו!הוא חבר של המשפחה שלי ואני יודעת בגלל זה שהוא לא הומו!מי שרוצה הוכחות יש לי תמונות והכל!
רודריגו גונזלס!דוגמן,זמר,רקדן,מאהב לטיני!!!!!!חיוך?איי אין מה לדבר על החיוך שלו!הוא חמוד..תודו בזה:) גם עליו הקומונה חיחי
רן בכור-אוווווווו היפיוף של אמ"ל איזה מאמי?אה?איזה מתוק?הוא גם כזה ריגשי שנפגשנו דרך אגב נפגשתי עם כל מי שאני עושה עליו תקומונה! אז כנסו לקומונה שלי דברו עליהם שתפו אותי בידע שלכם ויהיה סבבה! תעזרו לי גם לבחור איקון מאומץ:)

SnoopyElf

New member
../images/Emo151.gifברוך ממציא הנצל"ש../images/Emo70.gif

יש לי משחק חדש! מכירות את המשחק Never? אז לא חייבים ידיים בשבילו... מה שחייבים זה לדעת לשרשר נכון! אחרת הכל נדפק. המשחק, למי שלא מכירה, הולך ככה: לכל אחת יש מלאי של 5 אצבעות. לפי התור, כל אחת אומרת משהו שהיא בחיים לא עשתה. רגע, יש לי הסבר יותר טוף! הדגמת המשחק: גיל, רן ויריב משחקים ב"נבר". גיל: אף פעם לא קפצתי בנג'י. יריב, שקפץ בנג'י בשנה שעברה, מוריד אצבע (נשארו לו ארבע אצבעות עכשיו). רן, שלא קפץ בנג'י, לא מוריד שום אצבע וממשיך לשחק עם 5 אצבעות. גיל נשאר עם 5, כמובן. יריב: אף פעם לא אכלתי ג'וק. רן וגיל, ששניהם לא אכלו ג'וק בחיים, לא מורידים אף אצבע וממשיכים לתור הבא. רן: בחיים לא....... (אני מקווה שהבנתן עד כה, אני גרועה בהסברים!) בכל אופן, ממשיכים בסבב עד שלמישהו נגמרות כל האצבעות (דהיינו, הוא עשה חמישה דברים שאחרים לא עשו). מי שנגמרו לו האצבעות מקבל משימה מכל שאר חברי הקבוצה! ואם לכמה שחקנים נגמרו האצבעות באותו זמן, אפשר לתת להם משימה משותפת. המשימה לא חייבת להיות משהו בפורום או באינטרנט, אפשר לשלוח את השחקן לשווארמה השכונתית שיקנה 5 מנות פלאפל, וכהוכחה הוא צריך להביא תמונה שלו עם 5 מנות פלאפל בשווארמה השכונתית (אל תשאלו מאיפה המצאתי את המשימה הזו עכשיו....). בכלופן, הרעיון יכול לעבד גם בפורום. כל מי שרוצה להשתתף מוזמנת לומר "אני" בשרשור הזה. בעוד שלושה ימים, נאמר, אני אפתח הודעה ראשית עם כותרת והסבר מסודר יותר של המשחק. אליה אני אשרשר הודעה לכל משתתפת. במהלך המשחק כל אחת משרשרת את המהלכים שלה רק לשם שלה . סדר הסבב יהיה לפי סדר השמות בהודעה שתבוא. הראשונה תגיד מה היא לא עשתה אף פעם, והשאר יגיבו ב
אם גם הן לא עשו אף פעם, או ב
אם עשו. אחריה השניה והשלישית והלאה והלאה. מי שיש לה 5
-ים מקבלת משימה. *מתפללת שהבנתן משהו מהחירבוש הזה...* אז מי רוצה?

SnoopyElf

New member
זה אמור להראות משהו כזה:

Never!
סיון
אף פעם לא שחיתי בערום
(קולה)
(מדונה)
(שמלה)
אף פעם לא החזקתי אפרוח
(אוטוזבל)
(תות מורעל)
רעות
(שחיה בעירום)
אף פעם לא שתיתי קולה
(מדונה)
(שמלה)
(אפרוח)
אף פעם לא עליתי על אוטוזבל
אבי
(שחיה בעירום)
(קולה)
אף פעם לא שכבתי עם מדונה
(שמלה)
(אפרוח)
(אוטוזבל)
אבי! אתה מקבל משימה! והיא....
הוכחה לביצוע המשימה
אף פעם לא אכלתי תות מורעל
רותם
(שחיה בעירום)
(קולה)
(מדונה)
אף פעם לא לבשתי שמלה
(אפרוח)
(אוטוזבל)
(תות מורעל) ועכשיו תור רותם להגיד מה הוא אף פעם לא עשה. אני מבינה שזה עזר לכן להבין מה עושים במשחק הזה, כי לקח לי המון זמן לסדר את איך שזה אמור להראות....

SnoopyElf

New member
כשראיתי את הגרסה הסופית הבנתי שזה

לא מובן בכלל.... אז הנה המשחק בשלבים: שלב ראשון
Never!
סיון
רעות
אבי
רותם שלב שני
Never!
סיון
אף פעם לא שחיתי בערום
רעות
(שחיה בעירום)
אבי
(שחיה בעירום)
רותם
(שחיה בעירום) שלב שלישי
Never!
סיון
אף פעם לא שחיתי בערום
רעות
(שחיה בעירום)
אף פעם לא שתיתי קולה
אבי
(שחיה בעירום)
רותם
(שחיה בעירום) שבל רביעי
Never!
סיון
אף פעם לא שחיתי בערום
(קולה)
רעות
(שחיה בעירום)
אף פעם לא שתיתי קולה
אבי
(שחיה בעירום)
(קולה)
רותם
(שחיה בעירום)
(קולה) וכן הלאה וכן הלאה...... עכשיו ברור? (מן הסתם לא, אבל זה הכי טוב שאני יכולה לעשות...)

kittycatbone

New member
נצל"ש: שאלום!!../images/Emo24.gif

היי כולם
חזרתי אתמול מהכנס של התזמורת: היה ממש מממממש כיף! למרות ששיחקנו כמעט ורק מאפיה בלילות (חיחי אני וחברה שלי מקובלות זה היה בחדר שלנו
) אבל גם שיחקנו מלא מלא קונטקט (לאלה שזוכרות את המפגשי צ'אט שלנו..
) המממ, גם במה שניגנו אז היה נבל, וזה היה כל-כך יפה........ אני חולה על נבל...
אהה ודבר אחרון בקשר לתזמורת-ב30 לדצמבר כנראה שנטוס לגרמניה לשבוע או משו כזה.. אז זה כל כךךךךךךך מגניב
המממממ, עכשיו אני אמורה להקליט מהקלטות של המצלמת וידאו לקלטות רגילות את כל הקונצרטים שלי שהיו לי השנה, בשביל שאני יראה את זה לסבים וסבתות שלי (או לפחות לאחד מהם) רק שאני לא ממש חכמה ולא טענתי אפאחד מהבטריות של המצלמה, אז עכשיו כשעד שקלטתי שוב איך אני מקליטה מהמצלמה לוידאו נגמרה כבר הבטריה של המצלמה ועד שזה יסיים לטעון ייקח לזה איזה חמש שעות...
המממממ, גם היה לי הבוקר ביקורת בקשר לעקמת שיש לי בגב (כן, יש לי עקמת) ובגלל שפעם שעברה זה לא השתפר לגמרי אז הייתה לי הרגשה שזה שוב יחמיר ופחדתי שיצטרכו לעשות לי ניתוח (
) אבל בסופו של דבר זה ממש ממש השתפר אז אני שמחההההההההה!!
ו......מחר בלילה אני טסה, ואני חוזרת ב-5 או 4 לאוגוסט. ובגלל הקטע של הקלטת והלארוז מחר אני חושבת שהחצי שעה-שעה שאני יהיה פה עכשיו זה הכי הרבה שאני יכולה........
בכל מקרה, יצא לי קצת לשוטט פה וראיתי הרבה שאלוני היכרות.. o_O והממ.. בקיצור הפורום נראה פעיל ונחמד
אני יקרא כאן עוד קצת ויגיב.....
יאאאאא-מחשב...... אינטרנט.......
LUV YA!!!

SnoopyElf

New member
תהני!!!!!!

שיהיה בהצלחה עם המצלמה, ושיהיה לך הכי כיף שבעולם!!!

kittycatbone

New member
תודה רבה!../images/Emo9.gif

ושכחתי בקשר לכנס: היה איזה קטע אחד שחברה שלי כזה דיברה על שודדי הקאריביים (מישהו עשה תסרוקת שהזכירה שודד ים קאריביי
) ואז היא אמרה שאורלנדו בלום חתיך וזה.. והייתי גאה בה והכל!
חיחי גם חברה אחרת מאוד הסכימה איתה, ואז כשאותו ילד אמר שאורלנדו בלום לא חתיך (או מכוער לא זוכרת) אז כזה היא אמרה "אם היית הומו היית חולם להיות איתו" או משו כזה...... חיחי איזה גאונית היא! פשוט צודקת לגמרי

SnoopyElf

New member
חחחח.... צודקת לחלוטין!!!

אגב, ראיתן שאיזו פרסומת בערוץ 2 משתמשת בסאונדטראק של שודדי הפיראטים????

../images/Emo24.gifיסמיייייין../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

תזמורת.... היהי. את מנגנת על כינור, נכון
שולץ לך
המאפיה זה משחק כל כך כל כך כל כךךךךךך שולצ
אני מה זה אוהפת אותו
אבל.... מה זה קונטקט
גרר תזמורת נראה כל כך שווה. אתם טסים, קונצטרים, כנסים עניינים.... שווה לך.
בהצלחה עם הקלטות
גם לי יש עקמת. קשה. 22 מעלות. ולפני שנה שמו לי חגורת גב, שהייתי אמורה להוריד כבר (אהמ אני עם זה שנה וחודש) וגם לי רצו לעשות ניתוח, אבל שמתי חגורה אז לא.
טיסה נעימה

kittycatbone

New member
תודההההה../images/Emo70.gif

ובקשר לעקמת, גם לי יש כזאת חגורה
וגם אני כבר שנה וחודש עם זה...
אבל עכשיו בגלל הביקורת אמרו לי שאני יכולה לשים את זה רק בלילות!!!!!! והמעלות היו לי פעם שעברה 33(!!!) ועכשיו זה ירד ל26. ורק כדי להבין את הסיכון, 35 מצריך כבר ניתוח...
אהה, מאפיה-כן, שולט שולט שולט!! חיחי ועוד היו לי כזה משחקים שהייתי רוצחת-פקחית-רוצחת-פקחית. אז זה היה מגניב!
וקונטקט זה מן משחק כזה שצריך למצוא מילים... עם הקושי של להסביר את זה,אני מאוד מעדיפה שלא להסביר.........

זה לא יקפוץ, אבל מילא...../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

אני פשוט לא מאמינה
אינעל הרופא
היה לי עקמת של 22 מעלות, שזה פחות ממך אפילו - והבן אמאמאמא שלו נתן לי להיות עם זה כבר שנה וחודש (היהי, כמוך. שמתי את זה ב-24.6 שנה שעברה), והוא לא נותן לי להיות עם זה רק בלילה, אלא 18 שעות מתוך 24. אמא שלו
זה ממש לא פייר
וכאילו - אמנם יש לי עקמת חמורה, אבל אם לך מוותרים, למה אי אפשר לוותר לי
אהמ. כיף לך

Michal Bloom

New member
יסמינוש.........../images/Emo70.gif

יאייי
, חזרת.{למרות שזה רק ליום
}.... איזה סבבה לטוס לגרמניה
.... מקוה שתהני נשמה
..

little bry

New member
יסמינוששששששש ../images/Emo24.gif

תההההנננייי בובעעעע
מואה מואה מואה העיקר שתחזרי אלינו בריאה ושלמה

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gifכמובן!!../images/Emo45.gif

אהה, וגם אני מתכננת לקנות אול לחפש לפחות עיתונים כאלה עם אורלנדו בצרפת ודברים כאלה... כי יש לי הרגשה ששם מפרסמים יותר עליו מפה...
**נזכרת בראש1 של השבוע של ראיתי עדיין והולכת לראות אותו
**

Galadriel 3000

New member
יסמינוש... תהני, + שאלה...

מה זה עקמת? כאילו, כי גם לחברה שלי יש עקמת ואין לה מושג מה זה אומר... אז מה זה?

למעלה