אנשושים=)

• פותח הנושא coka
  • פורסם בתאריך

coka

New member
אנשושים=)

היי, אני חדשה בפורום=) ו... יש לי שאלה: מי מכם מתכנן לבוא להופעה שלהם באמפי ווהל ב-21.6? אני פשוט רוצה ללכת, ונכנסתי לאתר הרשמי שלהם והיה שם מספר שדרכו ניתן להזמין כרטיסים להופעה אבל כשהתקשרתי אמרו לי שהם לא אחראים על ההופעה הזו ואני לא רוצה לקנות כרטיסים במקום כדי לא להיות בסיכון שהם ייגמרו
אז אם מישהו הולך... איך להזמין כרטיס? ועוד משו... יש לי את האלבומים מציאות נפרדת ופחד מוות, ואהבתי את שניהם (למרות שלא יעזור כלום, פשוט אין על מציאות נפרדת) ואני יודעת שההופעה הזו היא לדיסק פחד מוות אבל מישו יודע אם יהיו גם שירים ממציאות נפרדת? תודה מראש, אלה

../images/Emo4.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo19.gif../images/Emo54.gif../images/Emo14.gif

או בקיצור
Wellcome
התמכרות נעימה
1. אני עוד לא יודעת
אם אני אלך אני אודיע לך
טופ
2. אני חושבת שהם מנגנים מכל האלבומים
אין מצב שרק מפחד מוות
3. את חייבת לקנות את "היהודים".חייבת.שמעת

מזל טוב הגעת לפורום שלנו...

אז ככה גם אני הולכת להופעה (מקווה) כרטיסים עוד לא מוכרים בטח בעוד שבוע שבועיים משהו כזה ואל תדאגי לכרטיסים את יכולה לקנות גם שבוע לפני ועדיין יהיה ואת פשוט חייבת לקנות את היהודים (הדיסק הכי טוב לדעתי) ובהופעה הם לא שרים רק מפחד מוות הם שרים מהכל

גם אני הולכת להופעה הזאת

עם כמה חברים שלי. וגם לי בינתיים אין מושג איך מזמינים כרטיסים... הם ישירו שירים מכל הדיסקים שלהם.

coka

New member
סבבה, אני אקנה אותו../images/Emo13.gif

ותודה לכולם:) שיואו.... אם תום שר את לא קל אני מתה על המקום.....

למעלה