אנשושים,

Rוית

New member
סתם ידיעה ישנה... ../images/Emo4.gif

ALANIS MORRISETTE GUESTS ON NEW TRICKY LP Argh, the horror etc. 22.feb.01 Horse featured Canadian chanteuse Alanis Morissette will guest on angry trip hopper Tricky´s next LP, PlayLouder is disturbed to reveal. Morrissette contributes vocals on two tracks on the LP, and is joined by Live´s Ed Kowalczyk and various Red Hot Chili Peppers. The as yet untitled album will be produced Tricky and Hollywood Senior VP Rob Cavallo. An American spokesperson for the band said that the record was scheduled for a June relese, but "that was all to be said right now".​

Rוית

New member
ולסיום:

אתמול, בזמן שזיפזפתי לי במה לראות, נעצר הממיר על ערוץ האופנה, בזמן שחיכיתי שיעלה הערוץ (ובעלי הממיר יבינו), והכנתי את עצמי לדיכאון שעולה למראה המפזזים הדקיקים על הבמה, אני פתאום שומעת מנגינה מוכרת מאוד וסיום של מילה עם קול מוכר מאוד.. אכן, זה היה SO UNSEXY! אני לא יודעת בדיוק באיזה קטע של השיר בדיוק פתחתי אבל לפי המוזיקה זה נשמע כמו הסוף ואכן שומעים רק מוזיקה ובלי מילים, אבל המוזיקה המשיכה והמשיכה עם תופים וחשמליות ועוד כל מיני כלים יפים שהתקשתי בזיהוי
, וזה היה כזה יפה! ואחרי איזה אולי 3 דקות של מוזיקה כזו, המשיך השיר שוב! והוא נגמר בסוף בצורה מממממש יפה! מישהו מכיר את הגירסה הזו או שאולי זה היה יחודי לתצוגה? טוב, אני את שלי סיימתי בשירשור שלושת ההודעות האלו
, לילה טוב לכולם!

אוי איזה שטויות אנשים כותבים!

מישהו שם כתב שאלאניס היא מוצר??? מה??????????? אלאניס היא הדבר הכי רחוק מלהיות מוצר!

../images/Emo26.gifניצול שירשור../images/Emo36.gif../images/Emo153.gif

אנשושים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה המצב? מה חדש? יש חדשות מרעישות, בנוגע לאלניס? משהו חדש? משהו קרה בשבועיים שלא הייתי פה? אני אשמח לקבל עידכונים, תודה...

Rוית

New member
גם אני חושבת ככה...

כתבו שם מצד אחד הרבההה שטויות, ומצד שני גם הרבה דברים נכונים.. לאו דווקא על אלאניס..

j u n k

New member
מ-פ-ג-ר-י-ם

לא היה לי כח להירשם לפורום - ויש להם מזל כי כמות זיבולי השכל שכמה מהאנשים שם מוציאים לדקה מטריפה אותי. וכשיש לי מה להגיד אני יכולה להתבטא מאוד בחריפות... סתם מפגרים שלא מבינים במוזיקה- לא הפסד גדול.

AlanisJunkie

New member
בורות, בורות, בורות!!!!!!!!!!!!!!!!

לאחר המסע המתיש שעברתי במעמקי
השירשור הטיפשי הזה, חזרתי והנני רטוב עד לשד עצמותיי. אלו הדברים הכי טיפשיים שקראתי בחיים שלי! מישהו שם כתב שאלאניס עשתה מספר שירים טובים (JLP) והרבה גרועים (SFIJ). אהה. מישהו מוכן להסביר לו פה מי קורבן של מותגים? מי הולך אחרי הזרם? הרי דבר ברור הוא ש-SFIJ הוא האלבום הכי אמיתי שלה, הוא האלבום שהראה מי הם המעריצים האמיתיים שלה, ועובדה שהמכירות שלו היו נמוכות (10 מיליון), לעומת JLP שכל אדם שלישי בארץ יש לו אותו - להראות לו ולחבריו הטיפשים שאלאניס היא הכי לא מוצר שיש. ובכלל, כתבו את שמה של אלאניס וקיילי מינוג באותה שורה? איזו בושה. אני מוכן להישבע שהשירשור הזה נכתב על ידי ילדים בני לא יותר מ-15 שחושבים שכל אומן זכר שמחזיק גיטרה וצורח FUCK THE SYSTEM! הוא אלוהים.

למעלה