אנשושים תקשיבו

אנשושים תקשיבו

אני רוצה שנכין יחד רשימה של כל הסטודיויים שאתם לומדים בהם,אז אנא שרשרו להודעה את השם של הסטודיו בו אתם לומדים ו ותספרו עליו קצת,כך נוכל לפתוח קטגוריה לפי אזורים בארץ

c h e n s h

New member
טוב אז אני מניחה שאני מתחילה....

אני גאה מאוד לספר על הסטודיו שאני רוקדת בו: למקום עצמו קוראים top 2 אבל שם החוג הוא TV dance חוג היפ הופ מיקצועי ומהנה ביותר,אני אישית מתה עליו הלהקה של החוג הופיעה בפסטיגל של ליפני שנתיים(לא יאומן כי פסטיגל) והכיאוגרפית(שהיא בעצם המנהלת של החוג) עבדה עם מאיה בוסקילה על הקליפ"בילעדייך"(הרקדנים שמאחוריה הם הלהקה בעצם..),ועם הגיים בויז על השיר שלהם לקדם אירויזיון בקיצור,אין על החוג,באמת,רק טוב שם המקום נמצא בחולון בשכונת נאות יהודית בר'ח מרבד הקסמים 5

שיקקה9

New member
היי חדש פה!

מ'ניינים? אני רועי, נעים מאוד. אני מחולון והייתי רוצה לשמוע עוד פרטים על הסטודיו. האם גם חיילים (בן 19) יכולים להצטרף? כמה זה עולה? באיזה ימים ושעות? ואיזה שירים אתם רוקדים? תודה רבה, ואל תפסיקו לרקוד :)

c h e n s h

New member
ממ..עניתי בפרטי,אבל...

שחכתי לענות לך על כמה דברים: אז ככה,לפי דעתי,הם ניפגשים 3 פעמים בשבוע,ואולי ליפני הופעות אז קצת יותר והשירים,וואו,הם רוקדים המון שירים,השריטה של המורה שלי זה שהיא גם מוסיפה כמו ריקודי-שטויות כאלה חמודים ללהקה,שהם לא בהכרח היפ הופ,אבל יש כאלה אולי שניים מתוך עשרות,ואני חושבת שגם תיצטרך לילמוד ריקודים יותר ישנים(משנה שעברה,מליפני שנתיים)כי הם ליפעמים מופיעים עם שירים ישנים אז....בקיצור,בלהקה,זה 100% מסירות לחוג אם יש לך ת'זמן ואת הכסף(שהבטחתי שאני אברר)זה המקום בשבילך! יש לי פה בשבילך ריקוד-שטות כזה להראות לך(באסה שאין את הרגילים,כי אז היית נופל מהכיסא),כי במקרה הוא היחיד שפורסם ביוטוב: http://youtube.com/watch?v=tNExXkIOECI כמו כן אני ממליצה לך בחום לבוא לסטודיו בשעה עשרה לשש ככה,ביום שני/חמישי(כי אלה הימים שאני בטוחה שהם שם)לדבר עם הכיאורוגרפית,להיכנס לשיעור של הלהקה,וליבדוק אם זה בשבילך, למיקרה שלא פירסמתי,הנה הכתובת: מרבד הקסמים 5(מאחורי גן הקקטוסים),שכונת נאות יהודית,חולון אה,וסליחה רשמתי לך בפרטי בנקבה,הייתי בטוחה שאתה בת,סליחה!=]

streetdacne

New member
הסטודיו שלי

היי, אז ככה אני רוקדת בסטודיו: DBM STREET & POP DANCE ACADEMY, שם קצת ארוך, אני יודעת :) המורה והמנהל של הסטודיו הוא דייויד ברק מרקוביץ', הוא הגיע מגרמניה לפני שנתיים. בארץ הוא עבד עם להקת בת דור, מיומנה. עשה פרוייקטים עבור נייקי, עשה את הכוריאוגרפיה להופעה של Tomer G (המפיק המוזיקלי של נולד לרקוד), מנהל את ה-IDL (ליגת הריקוד הישראלית) וכמובן מנהל את הלהקה שלו Majestic Movement. הסטודיו נמצא ברחוב מדינת היהודים בהרצליה פיתוח.

חנוש1234

New member
אני בסטודיו

דנסינג אשר בגבעתיים. בדנסיגנ מלמדים המורים הטובים בארץ: קלוד דדיה מיכל אמדורסקי יעל לירז חדד דיאנה רוס אליהו ספיר מיכה אילן

למעלה