אנשושים שאלון!!!

Ipecac0

New member
שאלונים זה פאן ../images/Emo13.gif

שמך: מעיין. גילך: 16.11 מקום מגוריך: חולון מאכל אהוב: אוכל של אמא
צבע אהוב: ירוק משקה אהוב: מאלט וקולה. זמר/ת אהובים: מייק פאטון
להקה אהובה: פיית' נו מור (ומיד אח"כ סיסטם!!!) סוג מוזיקה: הכל... עם דגש על רוק. מה לעשות
תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: "מלקולם באמצע" ועוד. סרט אהוב: אוהו, יש מלא: "דרקולה מת ואוהב את זה", "התפוז המכני", "רקוויאם לחלום", "דרום אמריקה באופנוע", שר הטבעות" ועוד מיליון! חבר/ה יש?: נופ אם לא, רוצה חבר/ה?: לא יודעת... לא ממש
מאוהב/ת?: חחח לא שמות החברים הכי טובים: שיר, קלר, עידן, הילה ועוד. ואחותי כמובן
מקצוע עתידי: משו שקשור בביולוגיה! או קולנוע!! מקום מגורים עתידי: הכל חוץ מפה? התנשקת?: הממ... בלחי *מסמיקה* ספר לנו על זה..היה כיף?: מדהים
חחח מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: צבוטותי. כי קוטותי מזכיר לי קו טנגנס שזה סינוס חלקי קוסינוס ולא בא לי על זה. נומה נומה היי?: נומה נומה שאט דה פאק אפ! (שונאת ת'שיר הזה) ספורט אהוב: אני לא עוסקת בו אבל טניס, אח"כ קצת כדורגל עוסק בספורט?: לא ממש עוסקת. אבל מתה על הוקי. אם כן, בתור תחביב או יותר?: נופ מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: דברים נוחים. מומלץ שיהיו גדולים ורחבים. רוצה להיות המין השני?: לא! רוצה למות?: חס וחלילה!! ניסת למות? לא. המעשה הכי נועז שעשית: חחח אני נועזת?! נהה. התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: וואי מלא. הממ ירקתי לתוך שקית (שהיתה לי בתיק) מסטיק שנהיה מגעיל והחזרתי ת'שקית לתיק לעיניי המורה שלי לתופים שבטח חשב באותו רגע שאני הדבר הכי מוזר בעולם
התחרטת?: חחח כה! מאמין/ה באלוהים?: לא יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: יאפ אם כן, ספר לנו עליו: לא רוצה ולא רוצה
אחים/אחיות?: אחות
כמה?: אחת היית מחליף אותם?: לאאאא!! שיר אהוב: אין אחד אהוב... אבל אחד הטובים זה JUST A MAN- FAITH NO MORE שקיעה/זריחה?: שקיעה. חורף/קיץ?: קיץ גלידה/ארטיק?: גלידה. זה יותר משמין. מואהאהאהא מספר מזל: אין מקצוע אהוב: ביולוגיה מקצוע שנוא: מתמטיקה
מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: אני הדבר הכי לא רומנטי שקיים בעולם. בזבזן/ית\חסכן/נית? חסכנית. מתגעגע/ת ל: למשפחה שלי בארגנטינה ספר על פדיחה שהייתה לך..: חחח יש יותר מדי. ושים תמונה לכיף...

Evil Pig

New member
נו טוב, נענה..

שמך: דורון גילך: 16.8 מקום מגוריך: ק. טבעון מאכל אהוב: בשררררר צבע אהוב: שחור משקה אהוב: דיאט קולה לימון, בירה זמר/ת אהובים: ברי סחרוף, יזהר אשדות להקה אהובה: חוץ מסיסטם, לד זפלין סוג מוזיקה: הכל תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: LOST סרט אהוב:ספרות זולה חבר/ה יש?: לא אם לא, רוצה חבר/ה?: שאלה מפגרת לא?.. מאוהב/ת?:לא שמות החברים הכי טובים: אין דבר כזה חברים הכי טובים.. החב הכי טוב שלך זה אתה! מקצוע עתידי: לא יודע מקום מגורים עתידי: לא יודע התנשקת?:אני חושב שכן..
ספר לנו על זה..היה כיף?: היה אחלה בחלה מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: שניהם
נומה נומה היי?: ניר הוטינק! ( ג'ים אל תגיד לו!! ) ספורט אהוב: פינג פונג כיס.. עוסק בספורט?: לישון?... אם כן, בתור תחביב או יותר?: ספורט זה לשמנים מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:מה שיש רוצה להיות המין השני?: הלוואי! רוצה למות?: לא אבל לא שואלים אותי ניסת למות?כן אבל לא מדברים על זה המעשה הכי נועז שעשית: זה לא לגיל של כמה אנשים פה התחרטת?: לא זה היה גאוני! המעשה הכי טיפשי שעשית?: כנ"ל התחרטת?:לא מאמין/ה באלוהים?: לא, כי הוא לא מאמין בי! יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:המון! אם כן, ספר לנו עליו:יש הרבה ואין לי כח אחים/אחיות?:יש כמה?:3 היית מחליף אותם?: לא בעד שום הון שבעלום! שיר אהוב:ממתק- פורטיסחרוף שקיעה/זריחה?:שיקעתה של הזריחה < רמי פורטיס
> חורף/קיץ?:קיץץץץץץ גלידה/ארטיק?: זה משמין מספר מזל:16 מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: ספרות מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: לא יודע בזבזן/ית\חסכן/נית?חסכן מתגעגע/ת ל:ילדות ספר על פדיחה שהייתה לך..: אין לי כח ושים תמונה לכיף...

ליטלושי

New member
אני! =]

שמך: ליטל! =] גילך: 19 מקום מגוריך: פ"ת! מאכל אהוב: הכל..חח צבע אהוב: ורוד שחור צהוב וחום =] משקה אהוב: ממ קולה ומיץ מנגו זמר/ת אהובים: יש הממממממון =] להקה אהובה: כנ"ל =] סוג מוזיקה: הכל, בעיקר רוק תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: ממ אז ככה: ורוניקה מארס, בנות גילמור, סאות פארק, אבודים, ועדו כמה ששכחתי
סרט אהוב: הרבה =] חבר/ה יש?: לא לא אם לא, רוצה חבר/ה?: רוצה קשר רציני בהחלט =] מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: יש יותר מידי מקצוע עתידי: מעצבת פנים או כראוגרפית! =] מקום מגורים עתידי: צפון..=] התנשקת?: כע ספר לנו על זה..היה כיף?: היה =] מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: ... נומה נומה היי?: נכון ספורט אהוב: ריקוד, אירובי, ספינינג עוסק בספורט?: עסקתי =[ אם כן, בתור תחביב או יותר?: בתחביב ובשביל לשמור על כושר וגיזרה =] מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: כל מיני =] רוצה להיות המין השני?: הו לא רוצה למות?: לא לא ניסת למות? לא לא לא המעשה הכי נועז שעשית: ליסוע רחוק בשביל אידיוט התחרטת?: ממ חח לא.. המעשה הכי טיפשי שעשית?: לא חסר התחרטת?: לא נראה לי..זה בדם שלי =] מאמין/ה באלוהים?: אכן כע יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כע אם כן, ספר לנו עליו: לא רוצה! =] אחים/אחיות?: אח ואחות כמה?: 2 היית מחליף אותם?: לא נשששששמות שיר אהוב: הרבההה שקיעה/זריחה?: גם וגם! חורף/קיץ?: קיץ גלידה/ארטיק?: גלידה על מקל חח מספר מזל: 6,8,9 מקצוע אהוב: לחכע מקצוע שנוא: כגע המ רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: סידני עלי 3> בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזניתתתתת!!!!2@#!@#!#@ מתגעגע/ת ל: בלה ספר על פדיחה שהייתה לך..: אין צורך ושים תמונה לכיף... ...

Rage Of Fire

New member
עונה+../images/Emo207.gif...אני בא למפגש...

שמך: סער גילך: 14 וחצי מקום מגוריך: קרית חיים{מקום נידח ליד חיפה} מאכל אהוב: טוסט עם שוקולד כרגע זה משתנה כל הזמן... צבע אהוב: שחור
משקה אהוב: צ'רי קולה או נקטר תפוח דובדבן זמר/ת אהובים: זמר: אביב גפן, זמרת: אמי לי להקה אהובה: סיסטם מן הסתם למרות שבזמן האחרון זה יותר הביטלס ולד זפלין סוג מוזיקה: סיסטם מטאל רוק קלאסי והאבי מטאל קלאסי כמו למשל איירון מיידן תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: לא ממש רואה טלויזיה אבל נדודי שינה סרט אהוב: היום שאחרי מחר חבר/ה יש?: I Wish אם לא, רוצה חבר/ה?: אמרתי את זה לא? מאוהב/ת?: לא ממש שמות החברים הכי טובים: שחר, חן, יותם, דורון, ניית'ן וברבר{פמנהכעיסדגי!} מקצוע עתידי: לא ברור עדיין מקום מגורים עתידי: כפר קטן... התנשקת?: הרבה ספר לנו על זה..היה כיף?: אממ מן הסתם כן מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: קוטותי לפחות הוא לא צובט נומה נומה היי?: איכס ספורט אהוב: כדורסל... עוסק בספורט?: קרב מגע נחשב?{זה אמנות לחימה ישראלית} אם כן, בתור תחביב או יותר?: גם וגם מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: בגדים יפים?:S רוצה להיות המין השני?: לא רוצה למות?: לא ניסת למות? אני חושב שאתם יודעים מה התשובה המעשה הכי נועז שעשית: לא יודע התחרטת?: אמרתי שאי לא יודע נכון? המעשה הכי טיפשי שעשית?: לא יודע התחרטת?: שוב פעם?! מאמין/ה באלוהים?: לא...אתאיסט... יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: לא יודע אם כן, ספר לנו עליו: אמרתי לא יודע! אחים/אחיות?: 2 אחיות כמה?: אמרתי 2 היית מחליף אותם?: לא:p שיר אהוב:All Together Now של The Beatles שקיעה/זריחה?: שקיעה יותר יפה חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: אם אני אספר הוא כבר לא יהיה מספר מזל מקצוע אהוב: אמממ עיצוב גרפי{אמן אני אתקבל בכיתה י' אמן!} מקצוע שנוא: מתמטיקה בלעכס מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: בחוף הים על אי בודד בשקיעה בזבזן/ית\חסכן/נית? חצי חצי מתגעגע/ת ל: אחותי ספר על פדיחה שהייתה לך..: לא זוכר ושים תמונה לכיף...אוקי...אני שם תמונה שעיצבתי...

I AM THE MASTER

New member
עונה-כרגיל באיחור=]

שמך:יואב גילך:16 מקום מגוריך:שרון מאכל אהוב:הכל צבע אהוב:שחור משקה אהוב:קולה זמר/ת אהובים:ירמי קפלן להקה אהובה:סיסטם, מוניקה סקס, מופע הארנבות של דוקטור קספר סוג מוזיקה:הכל חוץ ממזרחית תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:הרצועה סרט אהוב:אויב בשער חבר/ה יש?:לא=] אם לא, רוצה חבר/ה?:אם ייצא אז כן מאוהב/ת?:לא שמות החברים הכי טובים:אסף מתן גדי מקצוע עתידי:?? מקום מגורים עתידי:שרון התנשקת?:נאא ספר לנו על זה..היה כיף?: מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?:חחחח נומה נומה היי?: ספורט אהוב: עוסק בספורט?:קצת אם כן, בתור תחביב או יותר?:תחביב מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:חולצה שחורה(היום עם של מזמורייז כי קנו לי ליום ההולדת=]) רוצה להיות המין השני?:לא!!!!! רוצה למות?:לא ניסת למות?לא המעשה הכי נועז שעשית:התחפשתי לבת בפורים התחרטת?:לא המעשה הכי טיפשי שעשית?: שרפתי חןלצת ביהס התחרטת?:לא מאמין/ה באלוהים?:לא יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?:2 אחים כמה?:2 היית מחליף אותם?:לא שיר אהוב:גלי של ירמי קפלן-(לא קשור לסיסטם אבל שיר יפה) שקיעה/זריחה?:זריחה חורף/קיץ?:חורף גלידה/ארטיק?:גלידה מספר מזל:17 מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:הכל מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:מגדל אייפך(הייתי שם) בזבזן/ית\חסכן/נית?חסכן מתגעגע/ת ל:לגור באיטליה

Big bear

New member
../images/Emo24.gif

יואה אנחנו חברים טובים הא? טטה ירמי קפלן באמת טוב... הייתי עונה על זה, אבל אין לי כוח |:

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif הי אתה בא?

הוריי הוריי הוריי סליחה שלא עניתי במסנג'ר, לא הייתי בבית\:

STU XD

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שמך:סטו גילך:עוד חודש וקצת 16.. מקום מגוריך:רחובות מאכל אהוב:הכל, שמנה שכמותי ^^ צבע אהוב:סגול ושחור משקה אהוב:קולה !! קפה
זמר/ת אהובים:ברי, אביב להקה אהובה:סיסטם, ועוד מלא.. אינלי כוח לפרט באמת סוג מוזיקה:רוק, מטאל.. תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:הכי גאים שיש
, פרינדס.. סרט אהוב:כרגע "נאמנות גבוהה", אבל זה מתחלף ... הרבה.. חבר/ה יש?:נופ אם לא, רוצה חבר/ה?:מן הסתם.. מאוהב/ת?:לא ברור כל כך .. שמות החברים הכי טובים:מאיה, עדן, מעיין, ליהי, בוליס, בןדור. אבל זה באמת נתן לכם משו ? מקצוע עתידי:משו בתחום הקולנוע/מוזיקה/כתיבה, או הכל ביחד.. סוג של וודי אלן כזה ^^ מקום מגורים עתידי:הולנד/ת"א... כמה לא דומה..חח התנשקת?:יותר מדי ^^ ספר לנו על זה..היה כיף?: בנזונה מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?:עזובתי נומה נומה היי?:לא.......... ספורט אהוב:איכ ספורט ! אני פדלאה !!! עוסק בספורט?:לאכול אם כן, בתור תחביב או יותר?: יותר! זה חיי מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:בגדים רוצה להיות המין השני?:רק כשאני צריכה להשתין בטבע וכשאני במחזור וכשאני יולדת רוצה למות?:רק כשאני צריכה להשתין בטבע וכשאני במחזור וכשאני יולדת ניסת למות?אם התשובה הייתה כן אני לא חושבת שהייתי יכולה לכתוב את זה המעשה הכי נועז שעשית:לחיות התחרטת?:לא בינתיים המעשה הכי טיפשי שעשית?:כל יום יש כזה, נו.. היום סתם החלפתי מצעים פעמיים כי היה לי משעמם .. לאדעת, זאת שאלה שצריך לשאול אותי כל יום ^^ התחרטת?:כן! זה היה נורא! מצעים נקיים זה באסה. מאמין/ה באלוהים?:לא יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:לא אם כן, ספר לנו עליו:לא !! 'קפרםלא45ך8ע6456' אחים/אחיות?:בעיקרון יש לי אח, ובעיקרון הוא זכר... אבל הכל בעיקרון כמה?:1 היית מחליף אותם?:איזה שאלה לא יפה !!!! אבל כן. שיר אהוב:מהה??? יש מלאאא מה סיבכתם אותי עכשיו שקיעה/זריחה?:שקיעהההה
חורף/קיץ?:חורף גלידה/ארטיק?:גלידה מספר מזל:מיליון, yeah ! מקצוע אהוב:לאדעת, חופש עכשיו לכו מפה !! מקצוע שנוא:אעאעאע חופש מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:עיראק בזבזן/ית\חסכן/נית?בזבזנית מתגעגע/ת ל:להיות קטנה ולהזיל ריר כמה שבא לי ולחטט באף ואף אחד לא יגיד לי כלום וכולם עושים הכל בשבילי. מנקים לי תחרא מקנחים לי תאף מאכילים אותי. חרא להיות גדול ספר על פדיחה שהייתה לך..:שתקו ושים תמונה לכיף...חרא כיף !! טובב ??? חראא !!! טוב קחו תמונה..

Rollerball

New member
שלי

שמך:עומר גילך:עוד מעט 16 מקום מגוריך:ראש העין...החור והאגדה מאכל אהוב:סטייק צבע אהוב:כתום משקה אהוב:וודקה :) זמר/ת אהובים:אין לי.... להקה אהובה:משתנה מרגע לרגע סוג מוזיקה:מטאל\ Pאנק תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:אין... סרט אהוב:מאטריקס...הראשון חבר/ה יש?:לא...:( אם לא, רוצה חבר/ה?:כן!! מאוהב/ת?:יכול להיות שמות החברים הכי טובים:כולם חברים טובים :) מקצוע עתידי:מה זאת השאלה הזאת?? גרבצן! מקום מגורים עתידי:בבית התנשקת?:לא...:( ספר לנו על זה..היה כיף?:לא... מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?:קוטותי.. נומה נומה היי?:ממש לא!! ספורט אהוב:קפיצה לגובה חחח עוסק בספורט?:הקלדה לרוחק אם כן, בתור תחביב או יותר?:תחביב מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:מכנסיים 3 רבעים וטי שרט רוצה להיות המין השני?:לא! רוצה למות?:בהתלבטות ניסת למות?: כן המעשה הכי נועז שעשית:וואלה לא יודע.... התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?:אמרתי למישהי שאני רוצה אותה שהייתי שיכור התחרטת?:כן! מאמין/ה באלוהים?:ממש לא...הוא תמיד נגדי יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:כן אם כן, ספר לנו עליו:שתיתי יותר מידי בל"ג בעומר...ואמרתי דברים שהיה אסור לי להגיד אחים/אחיות?:כן כמה?:2 קטנים היית מחליף אותם?:חלק שיר אהוב:מתחלף... שקיעה/זריחה?:שקיעה חורף/קיץ?:בחורף אני רוצה קיץ ובקיץ אני רוצה חורף גלידה/ארטיק?:ארטיק מספר מזל:3 מקצוע אהוב:מחשבים מקצוע שנוא:ספרות!! והיסטוריה!! מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:אין לי מושג בזבזן/ית\חסכן/נית?בזבזן מתגעגע/ת ל:אנשים מסוימים ספר על פדיחה שהייתה לך..:לא זוכר עכשיו ושים תמונה לכיף...אין לי כוח

InnocenceLost

New member
u&me will all go down in history

שמך: אריאלה גילך: 16 עוד קצת מקום מגוריך: נשר מאכל אהוב: ממ אורז:] וקציצות של אמא צבע אהוב: שחור ואדום משקה אהוב: ארסי קולה, אבל לא מתנגדת גם לבריזר אבטיח
זמר/ת אהובים: לא נראה לי שיש. להקה אהובה: סיסטם , אורפנד, פלאסיבו, אנגטוריה, ועוד המווווון. סוג מוזיקה: רוק, מטאל.. בעיקר פולק וגות' תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: אנטומיה של גריי, אי אר , נמלטים סרט אהוב: תחת שמש טוסקנה חבר/ה יש?: לא אם לא, רוצה חבר/ה?: לא יודעת מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: סימונה סופיה מאיה מקצוע עתידי: רופאה / מעצבת מקום מגורים עתידי: פינלנד לשנה, ואז בסביבות תא התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: ברוב המקרים :) מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: מה זה? נומה נומה היי?: רומנים... :} ספורט אהוב: כדורעף עוסק בספורט?: כרגע פעם ב אם כן, בתור תחביב או יותר?: תחביב מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס חולצה רוצה להיות המין השני?: בטח :] רוצה למות?: ממ לא ניסת למות? לא המעשה הכי נועז שעשית: היו הרבה :} התחרטת?: בחיים לא המעשה הכי טיפשי שעשית?: היו גם הרבה=\ התחרטת?: לא. מאמין/ה באלוהים?: לא יודעת יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן אם כן, ספר לנו עליו: לא עולה לי לראש אחים/אחיות?: בת יחידה כמה?: להלה היית מחליף אותם?: להלה שיר אהוב: יש כלכך הרבה. אי אפשר להתחיל שקיעה/זריחה?: שקיעה, וזריחה :] חורף/קיץ?: סתיו גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: 4 מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: מתמטיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: ברצלונה. העיר הכי מדהימה שהייתי בה בזבזן/ית\חסכן/נית? גם וגם מתגעגע/ת ל: אממ כרגע לחברה שחודשיים ברוסיה :( ספר על פדיחה שהייתה לך..: אמממ.. עברנו במעבר חציה בכביש מהיר עם חברה, ו.. די נפלנו ועוד החזקנו מיץ והכל נשפך עלינו והנהגים צחקו
ושים תמונה לכיף... ~העז הדוגמנית שלי~

Evil Pig

New member
איזו תמונה טובה שלך!!!!! ../images/Emo3.gif

סתם אריאלה אני מת עליך!

RoteMi 75

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif

שמך:
רותם
גילך:
13 וחצי =)
מקום מגוריך:
בת חפר
מאכל אהוב:
פיצה
צבע אהוב:
תכלת
משקה אהוב:
ספרייט & פאנטה
זמר/ת אהובים:
ריהאנה, קלי קלארקסון, נינט טייב, שון פול, פיפטי סנט ועוד
להקה אהובה:
סיסטם, בלאק אייד פיס ואוונסנס
סוג מוזיקה:
רוק כבד, קל וקלאסי, פופ ומוזיקה שחורה
תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:
השיר שלנו ורבלדה
סרט אהוב:
טיטאניק ועוד כמה
חבר/ה יש
:
חברות בשפע
לא סתם
אין
אם לא, רוצה חבר/ה
מי לא
מאוהב/ת
:
ממ לא
שמות החברים הכי טובים:
ירדן ועינב
מקצוע עתידי:
מממ אני לא יודעת אבל אני רוצה לעבוד במשהו שקשור למוזיקה.. או להיות דיג'אית מפורסמת או זמרת ויש עוד פול אופציות וגם פול שנים לחשוב על זה
צריכים לנצל בינתים כל רגע בחיים
מקום מגורים עתידי:
מממ אני רוצה ת"א.. הכי שווה =)
התנשקת
:
לא
ספר לנו על זה..היה כיף
:
..
מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי
:
אנערף
נומה נומה היי
:
נומה נומה היי נומה נומה נומה היי
ספורט אהוב:
ממ אירובי וזה
עוסק בספורט
:
פחות או יותר
אם כן, בתור תחביב או יותר
:
לא כתחביב, כי חייבים /=
מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ
:
ג'ינס תמיד תמיד וחולצה איזה שבא לי
רוצה להיות המין השני
:
לא :)
רוצה למות
:
לא
ניסת למות
לא
המעשה הכי נועז שעשית:
לא זוכרת
התחרטת
:
...
המעשה הכי טיפשי שעשית
:
אנערף
התחרטת
:
...
מאמין/ה באלוהים
:
יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת
:
יש הרבה ואנל'א זוכרת כרגע
אם כן, ספר לנו עליו:
...
אחים/אחיות
:
כמה
:
2 תאומות
היית מחליף אותם
:
מממ לפעמים באלי ולפעמים לא
שיר אהוב:
bring me to life/evanescence
שקיעה/זריחה
:
שקיעה
חורף/קיץ
:
חורף
גלידה/ארטיק
:
ארטיק
מספר מזל:
אממ 11
מקצוע אהוב:
אנגלית
מקצוע שנוא:
תנ"ך והסטוריה
מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:
אנערף
חעע
בזבזנית/חסכנית
ממ לפעמים ככה ולפעמים ככה חח
מתגעגע/ת ל:
ידיד שלי יובל
ספר על פדיחה שהייתה לך..:
וואייי עזבו
תמונה

../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifFive Hundred Miles....

נו אמא עובדת בדפי זהב והפרסומות נדבקות לי-( שמך: חן גילך: באוגוסט 12 מקום מגוריך: מודיעין מאכל אהוב: שוקולד וג'אנק פוד צבע אהוב: אדום, שחור וכחול כהה מאוד משקה אהוב: קולה, מים ושוקו זמר/ת אהובים: חברה שלי הדביקה אותי בבילי הולידיי ואני אוהבת תא ג'ון לנון להקה אהובה: סיסטם, רהצפ, גרין דיי, נייטוויש, מגהדת' [שלאחרונה התחלתי לשמוע אותם, ודור, הם כן טובים!], דפש מוד, פינק פלויד ועוד די הרבה אבל אין לי כוח לפרט סוג מוזיקה: אה... רוק ומטאל, אבל מבחינת להקות אני אוהבת קצת יותר להקות רוק ממטאל תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: השמינייה כשבא לי, סיינפלד וארץ נהדרת סרט אהוב: גבעת חלפון
חבר/ה יש?: לא אם לא, רוצה חבר/ה?: לא מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: ליאת, עמית ורון מקצוע עתידי: כל דבר שקשור במתמטיקה או כתיבה מקום מגורים עתידי: אולי אני אעבור לנגב? חחח אני אהיה סגורה על זה רק כשאני אהיה גדולה, כנראה התנשקת?: לא ספר לנו על זה..היה כיף?: לא מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: צבוטותי! כי אני חצי מזוכיסטית
נומה נומה היי?: הלהיט של הקיץ שעבר שעבר, לא הכי טוב בעולם
ספורט אהוב: שחייה ואופנים עוסק בספורט?: לא אם כן, בתור תחביב או יותר?: לא מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: טרינינג וטריקו רוצה להיות המין השני?: ליום אחד אולי רוצה למות?: לא ניסת למות? לא המעשה הכי נועז שעשית: הכנסתי יד לאסלה עם פיפי... לא מומלץ התחרטת?: ברור המעשה הכי טיפשי שעשית?: הוצאתי ספוגים מהכריות התחרטת?: לא! היה כיף מאמין/ה באלוהים?: כע יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כע אם כן, ספר לנו עליו: לא
אחים/אחיות?: כע כמה?: 2 היית מחליף אותם?: עם אחות כמוני כע שיר אהוב: יש הרבה. כרגע זה דיר דאנס אבל זה משתנה כל שבוע שקיעה/זריחה?: זריחה חורף/קיץ?: קיץ גלידה/ארטיק?: גלידה מספר מזל: 12 מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא: אין מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: אם היה לי כזה, אז תחנת אוטובוס בכביש הערבה בזבזן/ית\חסכן/נית? הוצאות גבוהות מהכנסות... מתגעגע/ת ל: מורה
ספר על פדיחה שהייתה לך..: לא מצליחה לחשוב על אחת מתוך ה-1000 ושים תמונה לכיף... *עצלנות*

kyuval

New member
נחמד מאוד לשעות הפנאי

דבר ראשון אני רוצה להראות לכם שיר שכתבתי בהשרעתה של זמר שהלכה לאכול פיתה: פיתה ביי פיתה ביי כולם אומרים לי היי אני עוברת ברחוב שוטר עוצר נותן לי חוב פיתה ביי פיתה ביי כך סובב לו העולם פיתה ביי פיתה ביי כך מתנהגים כולם שמך: יובל גילך: 13 וחודש ו11 ימים {לי ולאוראל לא
} מקום מגוריך: ראשל"צ העיר והבט"צ מאכל אהוב:ספגטי צבע אהוב: ורוד :) משקה אהוב: פאנטה {תפוזים שוקטה וענבים} זמר/ת אהובים: חחחחחחחחחחחחחחחח דין דין אביב? או cascada להקה אהובה:הפרויקט של עידן רייכל סוג מוזיקה: הכל תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: קצרים
סרט אהוב: טיטאניק, אפקט הפרפר, מיליון דולר בייבי, 13. חבר/ה יש?: טל לעתיד :) אם לא, רוצה חבר/ה?: טלטלטלטלטלטל מאוהב/ת?: טלטלטלטלטל שמות החברים הכי טובים:כולם :) מקצוע עתידי: סוכנת חשאית לליכדת חייזרים שששששששששש מקום מגורים עתידי: גן עדן :) התנשקת?: אדיר
ספר לנו על זה..היה כיף?:איכס לכו תעשו ביד על חתולה מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?: מי שלא טבע נומה נומה היי?: פיתה ביי ספורט אהוב: גרוזינים עוסק בספורט?:כן בטניס אני מיקי אני גרוזינית אם כן, בתור תחביב או יותר?: קצת יותר מזה מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: גופיות יפות וג'ינסים יפים רוצה להיות המין השני?: חחחחחחחחחחחחחחחחח אני רוצה להיות מיקי רוצה למות?: חס וחלילה מה אני כמוכם ניסת למות? חס וחלילה מה אני כמוכם המעשה הכי נועז שעשית: אמרתי לכולם שאני קוסמת התחרטת?:לא, מה פתאום! המעשה הכי טיפשי שעשית?: שרשתי שיר מפגר של משינה בידיוק שהוא ירד במדרגות לכיוון שלי התחרטת?: חחחחחחחחחחח צחקתי מאמין/ה באלוהים?:כן! יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:כן אם כן, ספר לנו עליו: שיצאתי איתו שהיינו חברים הייתי צריכה להיות יותר עם כולם ולדבר פחות שטויות
אחים/אחיות?: כן כמה?: אח אחד אחות אחת היית מחליף אותם?: לא! שיר אהוב: every time we touch שקיעה/זריחה?:שקיעה חורף/קיץ?:חורף גלידה/ארטיק?:ארטיק מספר מזל:23 מקצוע אהוב:להיות אצל מינה מקצוע שנוא: כל מקצוע שמינה מלמדת ואז אנחנו לא יכולים להיות אצלה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: פריז בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית ברמות מתגעגע/ת ל: אוראל ההומו ספר על פדיחה שהייתה לך..:דיברתי עם טובי שרתי לו שיר והלכתי אחורה ונתקעתי בזמר והיא התעצבנה עליי {אצל מינה} ושים תמונה לכיף...

avril24

New member
../images/Emo15.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

המאכל האהוב עלייך זה תפוחי אדמה בשמנת לא ספגטי
חחחחחחחח מתי נתקעת בי?

J92

New member
../images/Emo54.gifאני אני אני.

מה כן למה? שמך:ר-ע-ו-ת גילך:שואף ל4 מקום מגוריך:מרכז ת''א|בהוויה קיבוץ חור במיוחד. מאכל אהוב:פסטה.. צבע אהוב:סגול ככה,ירוק זית ככה,זהו אני סגורה על זה משקה אהוב:פרישיק נעים זמר/ת אהובים:אמ יותר מידי להקה אהובה:" " " " סוג מוזיקה: " " " " " תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:איש משפחה!וווויי סרט אהוב:לילה של יום מפרך! חבר/ה יש?: לא אם לא, רוצה חבר/ה?:דה. מאוהב/ת?:דלוקה(?) שמות החברים הכי טובים:מיכל,שיר.. מקצוע עתידי:אמנית מדוכאת מקום מגורים עתידי:ליד הים התנשקת?:בערך ספר לנו על זה..היה כיף?:מי עורך פה את השאלונים? מי אתה מעדיף יותר צבוטותי או קוטותי?:אחותך נומה נומה היי?:רומנים מסריחים ספורט אהוב:לאכול כמו פרה ולצפות עם הרגליים למעלה במשחק טניס עוסק בספורט?:ע"ע שאלה קודמת אם כן, בתור תחביב או יותר?:שתוק מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:גם אתה רוצה להיות המין השני?:רק במקרים של להשתין וזה רוצה למות?:לא החיים יפים המעשה הכי נועז שעשית:נו מאיפה לי עכשיו.. המעשה הכי טיפשי שעשית?: דוגרי....התאהבתי.נו מה אני יעשה..אני נקבה אחרי הכול התחרטת?:דאמט. מאמין/ה באלוהים?:אין אחד מלבדו אחים/אחיות?:4 כולל אני כמה?:4 כולל אני היית מחליף אותם?:בחיים בחיים לא שיר אהוב:פיד אוט של רדיהוד שקיעה/זריחה?:זריחה הו זריחה חורף/קיץ?:חורף!!!!1 גלידה/ארטיק?:גלידה מסטיק. מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:בהר שצופה על כל היישוב שאליו נקלענו בזבזן/ית\חסכן/נית?בזבן..נית. מתגעגע/ת ל:חיבוקים. והאבסורד שאני שונאת אבטיח.סתם הוא צץ משום מקום

למעלה