אנשושים שאלה...

אנשושים שאלה...

אתם מכרים אולי מקומות יפים בבית שמש או רמת בית שמש עם מדשאות,פרחים,עצים...ובקיצור מקום יפה לטיל ולצפות בכוכבים??????? ולשם שינוי שיהיה גם נקי.

Pindrix

New member
נעים מאוד אני פינטו, שמעי....

בבית שמש אין בדיוק מקומות יפים לטייל בהם אבל מסביב בהחלט יש לאן לטייל, אני והחברים שלי כבר חרשנו את כל האזור מסביב ובאמת יפה פה.....בעיקר תל צרעה!!!!!!! אין בדיוק מקומות ספציפים פשוט תלכי לכיוון של ההרים הקרובים פה. את יכולה להצתרף אלינו לאיזה טיול....... פעם ב...יוצא לנו לעשות איזה טיול. כמה את מוכנה ללכת?

MS6

New member
בוא נגיד ככה...

הבעיה של בית שמש היא בטח שלא מקומות לטייל... יש כ"כ הרבה מקומות יפים מסביב לעיר. יש מקומות יותר קרובים כמו הר שמשון (ליד צרעה) או מערת התאומים. ויש גם מקומות יותר רחוקים שכדאי לטייל בהם... יש גם טיולים יותר מאתגרים וארוכים מאוד (למשל כמה חברים שלי שעשו מסלול מאוד קשה מבית שמש ועד ירושלים) עכשיו גם כשזמן שקיעה יחסית מאוחר (6-7) אפשר לטייל עד שעות מאוחרות יחסית..

Dark faith

New member
יש את מצפה צרעה...

שהבנתי שהמקום נורא נורא יפה....במיוחד בלילה

spake

New member
כל האנשים.......

איזה אנשים רעים אתם ככה מדברים על עירינו הקטנה......... את רוצה מקום לטייל....יש ברמת בית שמש אחלה מקום ליד שכונת עין גדי חבל לך על הזמן בלהסתכל שם על כוכבים רואים הכל! וחוץ לא מזמן הייתה של פריחה של אירוסים.......(פיספסת את התקופה) ועוד יש את נבי באולוס, פרדסים שונים (זה יותר בתקופת הקיץ) אם את רוצה עוד מקומות וגם איך להגיע אליהם את מוזמנת לשלוח לי הודעה לICQ 166096103...........

למעלה