אנשושים כנסו!!!...

אביבוש7

New member
אנשושים כנסו!!!...

אוקיי אז ככה..אולי זה לא ממש יעניין אתכם אבל אני בטוחה שיש פה אנשים שיודעים ומכירים את אליצור רמלה!!... אז אתמול היה לנו משחק אליפות..וכן לקחנו אליפות 5 (שניה ברציפות)...היה קהל חם ואוהב והיה כל כך מדהיםםםם...ומי שראה בטלויזיה ראה זאת..אני אמנם הייתי במגרש ואין לי פשוט מילים לתאר את ההרגשה וכל הקרנבל שהיה!!... קיצר אנשים אתם קולטים א-ל-י-פ-ו-ת!!!!....זהוו אין לי יותר מה להגיד...אהה הלכנו לחגוג אל תוך הלילה במועדון בנמל ת"א-יפו...והיה סבבההה...צלחת האליפות מוקדשת כל כולה למשפחת נאתכו...ולזכרה של נילי נאתכו ז"ל...שתמיד תישאר בליבנו!!...אמנם בסיום המשחק ירדו לי דמעות..אבל הן לא היו רק דמעות של התרגשות..אלא דמעות של כאב ושל געגועים לשחקנית שכלכך אהבתי ותמיד יאהב (ואל תתפלאו אבל גם עכשיו דמעות בעיניי..)..פשוט הרגשתי צורך בזה..(ואני משערת שרובכם יודעים מי זאת!..) זהו לא יודעת אם זה עניין אתכם אבל..כל המדינה צפתה אתמול במשחק הזה!! יאללה שיהיה לכם המשך יום נפלא!!..ומועדים לשמחה! אוהבת את כולכם!! אליצור רמלה אצלי בנשמה!!

וואי אביבוששששששששששששששש

כול הכבוד נשמה!!!!!!!!!!! 5 שנים ברציפות?! ואיי שמחה בישבילךךךךךךך אוהבת אותך מאוד מאוד

עכשיו כשאת אומרת...

וואי אני ראיתי ת'משחק
ראיתי שכולם שם צעקו ושמחו ובקיצור קרנבל כמו שאת אומרת
אני אישית מאוד התרגשתי
(לא ידעתי שאת משחקת באותה קבוצה...) המשחק עצמו היה באמת מצויין
הקליעות והכל
אז
לך ולכל הקבוצה!!!

אביבוש נשמה כל הכבוד! רמלה עולה!!

נשמה שמחה בשבילך המון המון שניצחתםםם והניצחון מוקדש למישהי באמת חשובה שמגיע לההה;) .. אוהבת אותך המוןן מזל טובב!!

אביבוש7

New member
תודה ענקית לכולכם!!

תודה תודה תודה באמת תודה!!..לא חשבתי שזה יעניין אתכם אבל..סבבהה!! וליאתי כן זה מוקדש למישהי אחת ומיוחדת שתישאר איתי בלב לתמיד!! (פשוט יש לי צמרמורת כל פעם שאני מדברת עליה..ודמעות מפה ועד ל... לא יודעת איפה)....:(...מי כמוך יודע מי זאת..!! זהו אני חזרתי עכשיו מארוחה עם השחקניות..היה סבבהה ביותר!! ושוב תודה לכולם!! אוהבתותכם!! והנה תמונה שלי עם צלחת האליפות...בחגיגות בלילה!!

חח נשמה שלי../images/Emo70.gif

רציתי להגיד את זה...אבל מהזל טוב!! אללללללללללללללה אליצור רררררררררררררררררררמלההההההההההההההההההההההה!!! יאללה אביבבבבבבבבבבב יאללה אביבבבבבבבבבבבב!! חח כפרההההה יאללה תגיעי לפיינל פורר!!! מתה עלייךךך ומתגעגעתתתת!!!

למעלה