אנשושים כנסו דחוווףף!

galevine

New member
אנשושים כנסו דחוווףף!

זה הדבר היכ מצחיק בעולם!הוצאתי את זה מהאתר www.songsaboutjane.com. קיי,אז זה הולך ככה.זה מן אתר שכתב מישהו מלוס אנג'לס שגם לו קוראים אדם לוין,ואנשים שמחפשים בספר טלפונים חושבים שזה אדם לוין ממארון 5! והם משאירים לו הודעות כאלה מצחיקות!יש כל מיני בנות שמשאירות הודעות:אתה חתיך!ויש כאלה ששואלים אם הוא הומו,יש כאלה שרוצים שהוא יבוא להופיע אצלם,ויש אחת שמודה שהיא עוקבת אחרי הלהקה ומטרידה חח זה כל כך מצחיק!יש שם עוד הרבה דברים מצחיקים!אז כנסו:imnotthatadamlevine.org. אני אשמח לקבל תגובות!תהנו!בה בייי!

buffgirl

New member
חח באסה לו.. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אבל המעריצים לא חושבים שחברי הלהקה הורידו את השם והמספר שלהם מספרי הטלפונים..? באמת.. אולי שיגיד במזכירה שלו שהוא לא אדם לווין ממארון 5 ויפסיקו להתקשר אליו. אני הייתי ממילצה לו להחליף מספר ולהוריד את עצמו מספר הטלפונים, כי זה באמת כבר גובל בהטרדה. או שלפחות יצור קשר עם הלקה שתגיד למעריצים שלא להתקשר אליו...

galevine

New member
חחחחחח

הוא שפוט צריך להגיד בהודעה...אבל זה מצחיק כל ההודעות האלה!! ודניאל--מה עם הסקר?

galevine

New member
ד"א...הנה עוד זכייה למארון 5!

הם זכו בטקס של מכירות דיסקים ללא צריבה...כי כפי שאתם יודעים...מורידים הרבה מהמחשב..ז"א,הם זכו במכירת הדיסק שלהם בחוקיות...!וווהווווווו יייהיי להםםםם!!!!!

CiNdErElLa3887

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

OMG is this Adam Levine? OMG OMG ...
חח קורע תודה געלוש

KerenWelling

New member
חחחחח

אבל התמונה ששמת! כל כך מזכירה לי את ההבעות שלי! טחחחח אדםםםם

KerenWelling

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חיואו אני לאט לאט מגלה פה עוד ועוד מספרי טלפון וזה שולט באלוהים!!! חחחח (כן הורדתי את כל הקטעים!)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל תשמעוו כמה שזה מצחיק זה גם כיף כאילו.. מי לא היה רוצה לקבל כל הזמן מחמאות "אני אוהבת אותך""אתה מהמםםם" וכו' וכו'? חחחח

למעלה