אנשושים יקרים.....

edenamos

New member
אנשושים יקרים.....

תקשיבו אני די חדשה כאן ואני יודעת שיש פה כמה חדשים אז בואו נעשה דבר כזה: כל אחד יכתוב: 1. שם 2. גיל 3. המשתתף המועדף ב"כוכב נולד" 4. זמר/ת אהוב/ה בכלל 5. ועוד משהו שהוא רוצה שנדע....

edenamos

New member
אז התשובות שלי....

שם- עדן גיל- 11 וחצי משתתף מועדף במיקרה נינט ובן זמר/ת- אפשר גם להקה ... ג'סטין טימברלייק משהו שאני רוצה שתדעו- יש לי חבר חדש!!!!!!!!

היי הופ../images/Emo95.gif

1.אורית 2.בת 20 3.נינט
4.שתיים
אלניס מוריסט
אנוק
(כפרות עליהן יפות שלי) 5.אני רוצה שכל אלה שלא יודעים עד עכשיו יתחילו להתוודע לעובדה שאני... מ ט ו ר פ ת חחחחחחח
יומטוב

perrinat

New member
אני../images/Emo103.gif

שם: רינת גיל: 22 משתתף מועדף: לאורך התוכנית התלבטתי בין שירי לנינט, אבל גם לירז חביבה, ויש עוד כמה... זמרת אהובה בכלל: שאקירה
משהו שתדעו
אמממ.... קניתי סוודר יפה בקסטרו

התשובות שלי:

1. שם:צליל 2. גיל:12.5 3. המשתתף המועדף ב"כוכב נולד":שירי מימון - דהההה 4. זמר/ת אהוב/ה בכלל:אממ.....לא זוכרת 5. ועוד משהו שהוא רוצה שנדע....:אני רוצה שתדעו שאני רוצה לדעת מה אתם רוצים לדעת (עזבו,משעמם לי..)

SofyTofy

New member
וגם אניייי../images/Emo103.gif

ירדן
13 וחצי
נינט
קרייג דיוויד
אני מנהלת פורום אקזיט בתפוז (828) ו*עומדת להשוויץ* *משוויצה* פגשתי המון מפורסמים בחיים שלי *גמרתי להשוויץ*

zvozda4ka

New member
מיייייייייייי!

רוני
12
נינט וגבסו
אה.................................אה....?
אני רוצה להגיד לכם ש.......... כיף לי!!!!

alona angel

New member
ואני חדשה../images/Emo9.gif

שם: אלונה גיל:12.5 משתתף אהוב: נינט
מה שאתם צריכים לדעת עליי? אמממממ.. תנו לי לחשוב
.. ......... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... אממ...... לא

JustAlona

New member
ואם כבר... ../images/Emo63.gif

1. שם: קשה לנחש... אלונע/ה, אבל גם סנופקין נחשב... 2. גיל: 12 3. המשתתף המועדף ב"כוכב נולד": נינט, שירי, התאומים[יש מישי שאיתם בביצפר, I think...]. 4. זמר/ת אהוב/ה בכלל: אין מישי/ו מסויים. 5. ועוד משהו שהוא רוצה שנדע: סנופקין ופוּ כוסונים.

אלונושששש../images/Emo70.gif

וולקאם לךךך
תהני בפורום
אהה.. משהו חשוב שאת צריכה לדעת! קשה לעקוב פה! יום אחד אתה חסר
וכבר התחלפו להם שתיים-שלוש עמודים..

אני../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

סיון
15.5
נ-י-נ-ט
נטליה אוריירו (מי אמור
)
אני אוהבת לצייר (מעניין אתכם בכלל
חחח) נו, קבלי ציור שלי

../images/Emo124.gifמוסיפה משהו חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

משהו ש(מאוד מאוד מאוד מאוד
)חשוב לדעת עליי: אני כותבת סיון עם ו' אחת בלבד
אז אנא..הקפידו

nנוש

New member
../images/Emo6.gif

1. חן 2. 17 3. נינט 4. יש הרבה... אמממ... 5. מחר אני נוסעת לאילת :)

למעלה