אנשושים (ודודה)

אנשושים (ודודה)

אממממממ לכל החדשושים בינינו מזל טוב אמממ תוסיפו אתעצמכם לשירשו הכירות אני רוצה לשאול כמה מכם כמה דברים בקשר לפורום מי שמעוניין שאני ישאל אותו שיצור איתי קשר... דודה נפגעתי מותק... לכולם את שולחת את אהבתך ורק לי לא? אל תדאגי מותק אני יודעת אני יודעת שלוםי שלוםי שלום יייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אמממ אני אתה ודודה יוצאים לטייל (וכל מי שרוצה להצטרף) ליל אהבה בצמח בעוד כמה חודשים וכן כן נקווה שיהיה השנה ביי אנשושים.............

אמממ תקשיבו

מי שכן רוצה להשתתף בניסוי אז שישלח לי למסרים את האיימל שלו והאייסיקיו אם יש לו תודה מתוקים שלי.........

נירע וכולם(חוץ מהבלונדה)

המחשב שלי משתגע:/ ובגלל זה הייתי מנותק:( אבל אני ידבר איתך מחר:) ולפי מה שדודה אמרה אין צמח

שמעתי קריאות מצוקה...

אז באתי להציל את העולם שוב...
אממ....ליל אהבה בצמח.. אין כבר שנתיים... יש עכשיו במקום *תופים* רוק ואהבה בניצנים
איזה מקום שולט.. אחחח...איין..אני כולכך אוהבת את הדברים האלה
לשבת בבשאנטי אם אנשים יפים וטובים אל נרגילה וצ'אי ליד הים... לשמוע ברקע רגאיי...ופנאאאאאאן.... מי בא לשנטיפי!?!?!?!? אני שם 90%

אממ אז ככה..(דודה שימי לב)

ליל אהבה בצמח אמור להיות כמו שהיה אמור להיות לפני שנה ושנתיים (אז כנראה שלא יהיה) בכל מקרה אני ושלוםי נוסעים לליל אהבה בצמח (ואולי רפאל) ואולי גם דודה ואם לא יהיה אני שלוםי דודה וכל מי שרוצה ניסע לניצנים בכל מקרה דודה מותק שלי ראיתי את החתימה (תודה) ועוד לא הגבת על מה שכתבתי בהודעה הראשית פה, את עדיין אוהבת אותי? תחשפי את הסוד הנורא שלך לעולם? והיה פצצה, תקנאו כולכם הייתי אתמול 30 דק' איכותיות עם דודה

למעלה