אנשושות...

i l i

New member
אנשושות...

בעיה חדשה! אז ככה לפני כמה זמן החלטתי לנתק קשר עם כל החברה שלי.. אז ככה.. יש לי שש חברים ממש חשובים וככה התנתקתי.. עם הידיד הכי טוב שלי לשעבר ניתקתי.. עם החברה הכי טובה שלי ניתקתי עם עוד חברה ממש טובה גם ניתקתי עם עוד ידיד ממש טוב ניתקתי ועם 2 נשארתי ולא מתכוונת לנתק... עכשיו נשארתי אני חברה שלי וידיד שלי.. שכנראה יהיו החברים הכי טובים... ככה.. עכשיו הקשר לנתק זה לא לא לדבר איתם פשוט אני לא מתקשרת באה או דברים כאלו יותר.. עשיתי את זה פעם למישהי וזה עובד.. דבקה שהחברות לא הדדית הכל נגמר... אז כנראה שככה יהיה.. אנחנו נמשיך לדבר אבל לא כמו פעם.. הקטע שאני מרגישה מתוסבכת עם עצמי.. כאילו פאקקק מה אני עושה ולמה? לפעמים אני מרגישה בוגדת וכאלו.. ושלא נדבר על החיי אהבה שלי כי הראשון שהוא בעצם הידיד הכי טוב שלי שניתקתי קשר הוא בעצם מי שאני רוצה!! אופפ אני מה מסתבכת.. ושאני מדברת על זה עם הילה (החברה הכי טובה שלי ) שבטח הכרתם אותה כבר היא רשמה במקומי פה כמה פעמים... אני עוד יותר מסתבכת!! אופפפ מה לעשות?!

ODana

New member
אילי, את נשמעת../images/Emo23.gif

בבלבלה. תראי, לפעמים לא מתאים להמשיך עם אותם חברים, וזה בסדר. השאלה היא למה
בגלל שאת רוצה להיות יותר לבד? בגלל שאת רוצה פחות חברים? בגלל שהם פתאום "קטנים" עלייך? משעממים אותך? מעצבנים אותך? את מבינה מה אני אומרת - זה יכול להיות הרבה דברים
. תראי, אני וסתיו רוני חברות מהגן, ואף פעם לא נמאס לנו אחת מהשניה. למרות שאנחנו הכי שונות בעולם. אז החברים האלה שאת מנתקת איתם את הקשר- איזה מין חברים אלה? תנסי לחשוב מאיפה זה בא, ואז אולי תביני מה עובר עלייך... ולגבי חיי האהבה
- וואלה, אצלך אין רגע משעמם... אם את רוצה אותו, את חייבת לעשות משהו. הוא מדבר איתך או כועס עלייך?
מה העניינים שם ביניכם?

i l i

New member
ככה:

החברים האלו... היו החברים הכי טובים שלי.. היינו חמישיה כזאת.. עד ששני בנים הצטרפו.. אחד זה זה שאני רוצה והשני זה זה שאני עוד בקשר איתו.. עכשיו הם באמת נמאסו עלי בזמן האחרון.. הקטעים שלהם.. אני אפרט קצת: 1 (בת)- ממש אגואיסטית.. כאילו תמיד היא חושבת רק על עצמה.. והשאר לא חשובים.. כאילו אם לה לא מסתדר כל כך היא דופקת אחרים.. 2-(בן)- הבעיה העיקרית שלי איתו זה האופי.. הקטע שלא אין.. אין לו דעה משלו הוא תמיד מנסה לצאת בסדר אחד כזה לקקן.. עכשיו אני בתור הילדה הכי דעתנית באיזור לא מסדרת עם הסוג הזה.. במיוחד שיש פעמים שהחוסר דעה הזה דופק אותנו.. 3- (בת) החברה הכי טובה שלי מכיתה ב'... האמת שאיתה פשוט היה מקרה שקבענו לראות סרט ביחד מפורים.. לעשות מרתון סרטים כזה.. והבעיה שתכננו את זה אני היא ועוד איזה ילדה... והראשונה שדיברתי עליה הביאה את הסרט וקראה לה ומקום להגיד שהיא קבעה איתנו היא כבר ראתה אותו איתה.. למרות שהסרט אצלי כבר כמה זמן... ואחרי שאמרתי לה שנפגעתי היא באה אליי ביציאה כזאת..."מי שואל אותך, מה את אמא שלי??" אז החלטתי להתרחק... זה דיי פוגע.. עכשיו עם זה שאני רוצה אני מדברת אבל לא כמו פעם שהיינו הידידים הכי טובים בעולם....

סתיו מם

New member
אילי חמודה../images/Emo24.gif

מותר לך להתרחק. זה ממש בסדר. רק תעשי את זה בלי לפגוע. כי לפעמים מה שנדמה לך כל כך ברור, לא ברור לאחרים. את דעתנית כזאת, (מזכירה לי את רוני שלנו), אבל לא כולם כאלה. וזה בסדר. אז אם בא לך תתפסי קצת מרחק. נשמע גם שנפגעת די בצדק מהחברה עם הסרטים, אז תני לה לעשות את הצעד הבא, ואז תחליטי אם בא לך לחדש את הקשר ואיך וכמה (ולמה)...
אני חושבת שבגיל הזה, שאנחנו עכשיו, משתנים נורא. ואז לפעמים יש חברויות ששורדות את זה, ויש כאלה שצריכים להגיד להם "שלום". הטריק הוא לעשות את זה חלק, בלי להשאיר יריבים
. ותמיד יש לך אותנו...

i l i

New member
כן..

עשיתי את זה חלק מאוד.. בלי אפילו ריב אחד... פשוט עכשיו החברות היא רק מהצד שלהם...! כאילו רק שהם באים מתקשרים וכלי אז אנחנו מדברים...

תגידי, מה אנחנו כותל? ../images/Emo5.gif

תפסיקי כבר להתבכיין כל הזמן. למי אכפת מהחבר של החברה של הידידה של השכן של בת דודה שניה שלך מצד אמא? זה כמו טלנובלה גרועה כל הסיפור הזה
ה
קוראת לכוחות השחור בפורום להתאגד! לא עוד התבכיינויות חסרות שחר, חולצות בטן מאממות ורמה כללית של פיגור שכלי! הלאה הכונפות!

i l i

New member
חמודה!

אל תשווי את עצמך לכותל.. הדבר היחיד שתשווי את עצמך זה להמבורגר שעל האש! כלבה בגללך אני צמחונית!! מוות לפרות.. נשמה. תני חלב וסתמי תפה.. ד"א.. לא שואלת אותך שמה עליך זין או משו בסגנון למי לבוא להתבכיין...! קלטי.. זה שאין לך חיים לא נותן לך זכות להתערב באלו של אחרים.. ועל תגיבי אפילו על ההודעה כי את לא שווה כל כך אותה!

i l i

New member
אני לא ממציאה

את זה אני פשוט מראה את המציאות בשטח...

למעלה