אנריקה הערבי

La Vela

New member
שמת לב

שהקונצרט היה בעמן!!!באפריל 2006 אפשר היה ליסוע לראות אם היינו יודעים.....הבנתי שלמופע של פיירוז יצא אוטובוס מישראל לעמן

Falcor

New member
באמת יפה..

אגב.. פיירוז לא הפסיקה להופיע ממזמן ?!

La Vela

New member
לא יודעת ת'אמת....

לפני כמה חודשים שמו אותה ביום שישי ב-88 fm והשדרנית אמרה שיוצא אוטובוס של ישראלים להופעה שלה אולי לפני חודשיים או שלושה....לא זוכרת

Zidan de Toledo

New member
אז ככה

פיירוז אכן הופיעה בעמאן לא מזמן כל כך, ויצאו עשרות אוטובוסים מישראל. היא כבר בקושי מופיעה בגילה המופלג (72), וזו אולי היתה הזדמנות נדירה לראות אותה. חבל באמת שלא ידענו על אנריקה שהגיע לשכנים, היינו מארגנים גם כמה אוטובוסים..

ספרדיה1

New member
אני חושבת שהגיע הזמן שאנריקה יבוא לכאן...../images/Emo8.gif

זידאן האם יש לך רעיון? קרן עדי, פסטיבל הגיטרה... ???

La Vela

New member
בארץ......בעייתי, בעייתי

אני ממש בספק אם יביאו רק זמר ובטח שלא קרן עדי... חייבים לדחוף לקהל הישראלי רקדן או רקדנית כדי שיבוא על סיפוקו. קרן עדי פונה בסופו של דבר לקהל הסטודיואים (רקדנים) ובסטודיואים (רובם) לא מתמקדים בנושא השירה. גם אני התחלתי להעמיק בזה יותר רק כשהגעתי לספרד. ביפן למשל המצב לגמרי אחרת.. לפני שנתיים הביאו במסגרת פסטיבל מוזיקת עולם את דייגו אל סיגלה וזה גם בזכות המופע שלו המוצלח lagrimas negras וגם בזכות השילוב עם מוזיקה קובנית שנוגע יותר לקהל הרחב....אולי בשנה הבאה יהיה משהו...אולי אסטרייה מורנטה...הלואי... כי יחסית היא דיי משווקת כאן בארץ. אבל שוב, זה בקנה מידה הרבה יותר גדול משל קרן עדי. וגם מורנטה עצמו, בשביל שיהיה שווה להביא אותו צריך אולם של 1000 לפחות. הרבה אמני פלמנקו מופיעים במדינות ערב ומשום מה יש לי תחושה שבמדינות אלה נושא השירה באופן טבעי להם, קצת יותר מוערך. בקיצור, צריך קשרים בירדן ולעקוב אחרי הפרסומים....חחחח

flamenca

New member
I agree with la vela...

In arabic culture there is more appreciation for just the singing, because as with middle eastern music and dance, the singing is the most important element (the dancing is considered the least important)

גם אני יכולה להסכים????

כי גם אני מסכימה ומקווה לשנות את הגישה... מקווה להחדיר את חשיבות השירה גם לרקדנים והרקדניות בארץ!!!!!!!

למעלה