אנרגיות בבוקר

s a l a l a

New member
אנרגיות בבוקר

יש לי בעיה קטנה (אולי היא קצת גדולה .. תלוי איך מסתכלים על זה) אתם בטח מכירים , שאתם ישנים כול הלילה , מעבר לשמונה שעות שינה , במיטה שלכם הנוחה , בחדר הפרטי שלכם , כאשר שמיכה חמימה מכסה את גופכם, בקיצור אתם ישנים ברמה של 5 כוכבים . :) אבל - אתם קמים בבוקר ואתם מרגישים נטולי אנרגיה , חסרי כוחות כאילו לא ישנתם בכלל כל הלילה . אותי זה ממש מתיש . וזה קורה לי דיי הרבה לאחרונה . אני ישנה ממש טוב , אבל כנראה לא טוב מספיק ... במוחי כנראה מתרוצצים מחשבות רבות מידי , הסכמות נוקשות ומטרידות המעיבות על מנוחתי ועל השקט המיוחל שאני כל כך רוצה , לפעמים מרוב שרוצים לעשות שינוי , ומרוב שמנסים לשים את היד על הדופק , מפספסים את המטרה . ואז אני קמה בבוקר , עייפה , עדין טרודה ומעבירה את היום בפיהוקים . לוחם האור יכול להעיד על כבר שהשבוע אפילו נשברתי .. ופשוט נרדמתי באמצע העבודה .. בצהריי היום ... הוא - אדם דגול ואהוב - כיבה לי את האור במשרדו ודאג שאף אחד לא יפריע לי וישנתי ... אבל נחשו מה ? עדין קמתי עייפה . אגב לוחם האור .. הוא טוען שגם אם הוא הולך לישון ב - 2 בלילה , והוא עובד יותר קשה ממני , גם פיזית וגם הגלגלים במוח נעים ללא הפסקה והקרחת שלו מאוד מאוד חמה .... הוא לא עייף . הוא מלא אנרגיות . מדהים לא ? מה עושים חברים ? הצעות ... תמיכות ... עזרה נפשית ... מה שבא לכם התייחסו. שיהיה לכולכם יום מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

natalynataly

New member
הרפיה לפני השינה?

אולי הרפיה ומזיטציה מסויימת, תעזור לך לנקות את הראש ממליוני המחשבות, וככה תשני "יעיל" יותר.

lightflake

New member
יש המון סיבות אפשריות לעייפות...

בגדול, עייפות זו בעייה של ייצור או זרימת אנרגייה (יותר נכון חוסר ייצור או זרימת האנרגייה) אבל יכולות להיות לכך המון סיבות: לפי הרפואה הסינית, הטחול מייצר אנרגייה מהאוכל שאנחנו אוכלים, אז בעייה בטחול בוודאי תגרום לעייפות אבל הכליות מאחסנות את האנרגייה הבסיסית ולכן בעייה בכליות גם צריכה להיבדק, כמו כן, הריאות מפזרות את האנרגייה...והלב מניע תזונה לכל הגוף...לגבי זה שאת מתעוררת עייפה, זה לפי הרפואה הסינית יכול להצביע על חוסר איזון בכבד...בקיצור, אי אפשר לאבחן מה הבעייה רק לפי סימפטום אחד. (אולי תבקרי אצל מטפל ברפואה סינית) מלבד זה, יש המון תרגילים לשיפור זרימת האנרגייה, כמו כל אומנויות הלחימה המזרחיות + צ'י קונג, וגם תרגילים נפשיים, כגון, לדמיין את פתיחת הצ'אקרות אחת אחרי השנייה...זה מאוד עוזר להתעורר. וכמובן, גם קפה מאוד עוזר
אולי את לא מרוצה ממה שאת עושה, אולי חסרה לך התלהבות וסקרנות ואז, לא ממש בא לך לקום...לא יודע, לא מכיר אותך, רק מציע הצעות... יכול להיות שאת ישנה ממזרח למערב! קווי האנרגייה האלקטרומגנטית של כדור הארץ נעים לאורך קווי האורך דרום-צפון, תנסי לישון כשהראש שלך לכיוון צפון והרגליים לדרום... כמובן אם את טרודה בבעיות, אז השינה לא תמיד מגיעה למצב עמוק...את יכולה לנסות תרגילי הרפייה/ מדיטציית נשימות בסיסית, לפני השינה, כמו גם לחיצה בנקודות דיקור שמורידות אנרגייה יאנגית מהראש לפני השינה... אני בטוח שאפשר לשפר את המצב הזה...מקווה שתבריאי במהרה...אם יהיה לך יותר אנרגייה גם תספיקי יותר דברים וגם יהיה לך יותר כוח ויותר כיף...אז בהצלחה. :) נ.ב. אם זה עניין של תקופה ולא משהו כרוני יכול להיות שזה פשוט גל כזה שיעבור אז אין סיבה לדאגה...אבל אם זה כרוני ממליץ לך ללכת לטיפול, אגב ברוב המכללות לרפואה אלטרנטיבית יש טיפולי סטודנטים בתור סטאז' וזה יוצא ממש זול ...

kung fu

New member
הצעה

1. להרפות מכל המחשבות 2. לפני השינה לעשות מדיטציה בעיניים עצומות בשכיבה במיטה של: התבוננות בנשימה אחר כך לשלוח אהבה לעצמך אחר כך לדמיין שאת נמצאת במקום דמיוני שכולם מקבלים אותך כמו שאת

s a l a l a

New member
תודה לכן

תודה על כל ההצעות המרגיעות , המרפות , שמנקות את הראש , מנקות את הנשמה . מטהרות. תודה לכולכן , אני בדרכי שלי .. עובדת על עצמי .. עם הצעותיכן , ולבדי .. לאט לאט מתנקה , מתרפה , יותר שקטה . אני צריכה את השקט הזה יותר מכל תודה לכן , שיהיה לכם שבוע מלא אור ואהבה S A L A L A

למעלה