s a l a l a
New member
אנרגיות בבוקר
יש לי בעיה קטנה (אולי היא קצת גדולה .. תלוי איך מסתכלים על זה) אתם בטח מכירים , שאתם ישנים כול הלילה , מעבר לשמונה שעות שינה , במיטה שלכם הנוחה , בחדר הפרטי שלכם , כאשר שמיכה חמימה מכסה את גופכם, בקיצור אתם ישנים ברמה של 5 כוכבים .
אבל - אתם קמים בבוקר ואתם מרגישים נטולי אנרגיה , חסרי כוחות כאילו לא ישנתם בכלל כל הלילה . אותי זה ממש מתיש . וזה קורה לי דיי הרבה לאחרונה . אני ישנה ממש טוב , אבל כנראה לא טוב מספיק ... במוחי כנראה מתרוצצים מחשבות רבות מידי , הסכמות נוקשות ומטרידות המעיבות על מנוחתי ועל השקט המיוחל שאני כל כך רוצה , לפעמים מרוב שרוצים לעשות שינוי , ומרוב שמנסים לשים את היד על הדופק , מפספסים את המטרה . ואז אני קמה בבוקר , עייפה , עדין טרודה ומעבירה את היום בפיהוקים . לוחם האור יכול להעיד על כבר שהשבוע אפילו נשברתי .. ופשוט נרדמתי באמצע העבודה .. בצהריי היום ... הוא - אדם דגול ואהוב - כיבה לי את האור במשרדו ודאג שאף אחד לא יפריע לי וישנתי ... אבל נחשו מה ? עדין קמתי עייפה . אגב לוחם האור .. הוא טוען שגם אם הוא הולך לישון ב - 2 בלילה , והוא עובד יותר קשה ממני , גם פיזית וגם הגלגלים במוח נעים ללא הפסקה והקרחת שלו מאוד מאוד חמה .... הוא לא עייף . הוא מלא אנרגיות . מדהים לא ? מה עושים חברים ? הצעות ... תמיכות ... עזרה נפשית ... מה שבא לכם התייחסו. שיהיה לכולכם יום מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש לי בעיה קטנה (אולי היא קצת גדולה .. תלוי איך מסתכלים על זה) אתם בטח מכירים , שאתם ישנים כול הלילה , מעבר לשמונה שעות שינה , במיטה שלכם הנוחה , בחדר הפרטי שלכם , כאשר שמיכה חמימה מכסה את גופכם, בקיצור אתם ישנים ברמה של 5 כוכבים .