אנרגיה

• פותח הנושא ע33
  • פורסם בתאריך

ע33

New member
אנרגיה

בשבוע האחרון התקלקלו בביתי או נישרפו: מכונת כביסה, קומקום חשמלי, מדפסת והגז, ואתמול הלך הגיר באוטו. מה קורה פה מבחינה אנרגתית? תודה רבה

מה לפי דעתך קורה?

ניראה שאם הגעת לכאן לשאול את השאלה הזו, סימן שההנחה הבסיסית שלך היא שמשהו קורה שקשה להסביר אותו באמצעים שונים מאינטואיציה. אז אם ככה - אז תגיד אתה - אתה נמצא שם. מה קורה לפי דעתך? אולי אתה מרגיש התעלות רוחנית שגורמת למכשירי חשמל לקפוץ? אולי דווקא אתה מרגיש נוכחות אחרת של מישהו שבא לבקר אותך? אולי זה קשור בשיגרה שלך לאחרונה, משהו בה השתנה ואתה נרגש/מתוסכל/עצבני/קופצני יותר? מה אומרת לך האינטואיציה? לי זה נשמע שאתה כאן רק כדי לקבל חיזוק - למשהו שאתה עצמך כבר יודע...

בן/בת?

אגב, ניסחתי את התשובה לבן למרות שאין לי מושג אם אתה בן או בת - לא נתת רמז... אז אם את בת - כל מה שאמרתי אני עדיין מתכוונת אליו וקבלי התנצלות על אי ההבנה

שימר8

New member
אש

לדעתי כל הנסיונות פגיעה במכשירי החשמל הם נסיון להוריד רמות אש מ2 סיבות או כי אתה משתמש באש רבה מידיי בפעולות ובחיים בתקופה האחרונה ואז כדאי להוסיף אוויר ולאזן אפילו במעט מיים או נסיונות טילטול של שדות חושך נקרא לם או כל אנרגיה אנטי ויטאלית לערער ולפגוע עי אש בצע פעולות איזון בעיקר עם אויר ולא מיים

למעלה