אנקדוטה נחמדה

10nircohen

New member
אנקדוטה נחמדה

הסופרבול בשנת 2009 : ניו אורלינס נגד אינדיאנפוליס - NFC דרום נגד NFC דרום.
מנצחת : ניו אורלינס - NFC דרום.

הסופרבול בשנת 2010 : גרין ביי נגד פיטסבורג - NFC צפון נגד AFC צפון.
מנצחת : גרין ביי - NFC צפון.

הסופרבול בשנת 2011 : ג'איינטס נגד ניו אינגלנד - NFC מזרח נגד AFC מזרח.
מנצחת - ניו יורק ג'איינטס - NFC מזרח.

לפי הכלל הזה השנה נקבל בסופרבול את סן פרנסיסקו (NFC מערב) נגד דנבר (AFC מערב)
והמנצחת תהיה מה-NFC - כלומר סן פרנסיסקו ניינרס.

המממ.....

underdog36

New member

gadotmi

New member
אכן מדליק

ראשית, מהפוסט שלך לשוכן במרומים.
בעיקר ראויה לציון העובדה שהחיטוט ואיתור המידע כולל ניתוח המשמעויות והשלכות כל כך חשוב, עד שהדיר שינה מעיני הבוחן (במילים אחרות: זה מה שהיה לך לעשות בשעה 2 לפנות בוקר לאחר שלוח השנה שינה קידומת?)

בכל מקרה יפה לראות שיש תנודה ותחליפיות במעפילות ל-SB. בלי אף מילה על סיכויי ההעפלה של כל אחת מהקבוצות שנכללות ב-12 קבוצות הפליאוף העונה, שידור חוזר של אף אחד מהמשחקים הרשומים לעיל כבר לא אפשרית, לאחר עונה מזעזעת של הסיינטס, מכת פציעות והפסדים מביכים של הסטילרס והגמגום המתמשך של אלופי השנה האחרונה.
בעצם, ההדחה של הג'יאנטס ופיטסבורג (בעיקר) מונעת שידור חוזר כבר לא אפשרי לאף אחד מהסופרבולים של העשור האחרון - בפעם האחרונה שהתקיים SB בו השתתפו שתי קבוצות שנכללות ב-12 המאושרות של העונה הנוכחית היה במיאמי ב-1999. אז זכה ג'ון אלווי ב-MVP בפעם האחרונה שדנבר ואטלנטה הגיעו למעמד המכובד... שתי אלו גם ניצבות כמספרי 1 בקונפרנסים שלהם, אולם רק אחת מן השתיים תואמת לקונספיקציה שרשומה בתחילת השרשור...

10nircohen

New member
אל תדאג חבר ,

לא ביליתי את ערב השנה החדשה באיסוף סטטיסטיקה... חגגתי כמו כולם - פשוט זה קפץ לי לראש פתאום הנתון המעניין הזה... 3:00 בלילה זו דווקא אחלה שעה מתאימה לחשוב פוטבול

ושתהיה לנו שנה מעולה ! ! !

RoyBehar

New member
נחמד

הפעמיים האחרונות (בק טו בק) שהברונקוס שיחקו בסופרבול קטעה רצף של 13 (אם אני לא טועה, אולי יותר) נצחונות רצופים של קבוצות מה NFC, ככה שאני אוהב את הסטטיסטיקה הזאת בעיקר כי הגיע הזמן לשבור את הרצף של הNFC שוב...

למעלה