אנפלאגד של טיפקס

הוד11

New member
אנפלאגד של טיפקס

מיטב הלהקות בעולם ובארץ עושות הופעות עם גרסאות אקוסטיות לשיריהם. לדעתי טיפקס שיש לה שירים אקוסטיים רבים יכולה גם לעשות הופעה כזו. לא רק עם הלהיטים אלא עם עוד שירים רבים אחרים. הופעה שדני ורמי על גיטרות אקוסטיות קובי בשירה וגל על באס אקוסטי. ללא אפקטים ללא אקורדיון רק הגיטרות ושירה. הקטע הפותח יהיה ואלס השיכור שיכניס את הצופים לאווירה אקוסטית מתאימה. אחרי זה כדי לתת קטע אקוסטי בועט יותר יבוא בתוך ניייר עיתון עם הצטרפות בשירה של רמי דני וגל. קטע שלישי מתאים מאוד כלוב של זהב שייתן נציגות לאלבום החדש. יהיה נחמד לשמוע את טיפקס מבצאים כמו ארקדי דוכין את ריקודי עמבה באקוסטי, קובי על פסנתר יכול ליהיות מאוד מיוחד בהופעה כזו. שיר אחרי יבוא לי מצוין שיר על מצוקה שכונתית אקוסטי ויפה. עכשיו יבואו שני קטעים אחד אחרי השני, שניהם לחנים של רמי. אני מכוון כמובן ל ביום שייפלו הכוכבים ו ואתה שני קטעים מדהימים שמשתלבים נהדר באמצע המופע. גבר רומנטי גם מקבל מקום של כבוד פה ומעניין איך הוא יבוצא באקוסטי. שיר התקווה של מסייה רונסיה הוא שיר לא מוערך מספיק שמקום פה בשיא המופע ייתן לו את מקומו הראוי. אחריו יבואו השירים האחרונים של המופע. עננה הוא הראשון שבהם. תזרח יישתלב היטב ומכין אותנו לקראת הגרייט פינאלה, שני השירים שסוגרים את המופע. בבית אבאלדעתי ייצא מאוד מעניין (יהיה להם קושי לעשות אותו אבל אם הם יצליחו זה יהיה אחד משיאי הערב. ולבסוף, השיר שכולם חיכו לו התחנה הישנה סיום נהדר להופעה נהדרת. רשימת השירים 1)ואלס השיכור 2)בתוך נייר עיתון 3)כלוב של זהב 4)ריקודי עמבה 5)שיר על מצוקה שכונתית 6)ביום שייפלו הכוכבים 7)ואתה 8)גבר רומנטי 9)שיר התקווה של מסייה רונסיה 10)עננה 11)תזרח 12)בבית אבא 13)התחנה הישנה מצטער שלא מצאתי מקום לדיסק הראשון ולהעצב עבר לגור כאן אבל אני בטוח שכל אחד פה ייצור הופעה אקוסטית אידיאלית משלו וייתן מקום לשירים שאני החמצתי פה

טיפקסית

New member
עשו את ריקודי עמבה בגרסה אקוסטית

בהופעות סולו של קובי בשנה שעברה. יצא נפלא וגם שינו קצת את המילים מהמקור למשל יש את השורה "ועל צרות שאנ'לא זוכר,אני רוקד על הגדר" גרסה מקסימה אגב יש לי קליפ מתוכנית שטיפקס התארחו בה לפני איזה 12 שנה ככה שהם ביצעו את "זמנים קטנים" באקוסטי [רובו אקוסטי במילא אבל שם זה היה עם גיטרות אקוסטיות]. ביום ש"אם ואחות" יבוצע בגרסה אקוסטית אני אהיה שמחה

הוד11

New member
שכל אחד יוסיף את ההופעה שלו

איך הוא היה רוצה לראות את הופעת האנפלאגד של טיפקס

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifההופעה האקוסטית שלי

טוב, לא הצלחתי לחשוב על פתיחה יותר מוצלחת משלך של ההופעה- ואלס השיכור
יכול להיות נהדר בתור השיר הפותח של ההופעה הזאת. אוך וגם המשך טוב כמו בתוך נייר עיתון
לא הצלחתי למצוא. סחתיין עליך הוד! אחריהם יבוא עוד שיר מהאחרון בעשירון התחתון: ואולי נעשה אהבה
. אם הם יעשו ביצוע טוב בסגנון של ההופעות של קובי זה יהיה מעולה. אז יבוא גברומנטי
בביצוע אקוסטי מעניין ואז יבוא חידוש מהדיסק כלבים לא נובחים בירוק, הנטייה שלי היא להיא
של נקמת הטרקטור (מה שגם יהיה מחווה ללהקה שהעלתה את אחד המופעים האקוסטיים המשובחים והמצליחים ברוק הישראלי). אחר-כך שיר שלדעתי המופע האקוסטי לא יהיה שלם בלעדיו- כמו ספינה על מים ואחריו שיר שבאמת יהיה מעניין באקוסטי- עוד שבת|
. ואם מתחשק לכם משהו באמת מפתיע- למה שלא נלך על גרסה אקוסטית של הפילון הזה
שיעשה את הקאמבק שלו מפסטיגל 95'. את ההופעה הפורמלית יסיימו שני קטעים מיושבים בבית קפה- כמו לפני 20 שנה
בגרסת הרגאיי הגאונית ויושבים בבית קפה
. רשימת השירים: 1)ואלס השיכור 2)בתוך נייר עיתון 3)ואולי נעשה אהבה 4)גברומנטי 5)היא 6)כמו ספינה על מים 7)עוד שבת 8)הפילון הזה 9)כמו לפני 20 שנה 10)יושבים בבית קפה אולי בקרוב אחזור להדרן..

הוד11

New member
אחלה הופעה

אכן כמו ספינה על מים מתאים בול למופע אקוסטי איך יכולתי לשכוח אותו!!

sunshiner

New member
../images/Emo51.gif ועכשיו להדרן... ../images/Emo98.gif

אחרי מטר של מחיאות כפיים קובי עולה לבמה, מתיישב ליד הפסנתר ומבצע את סתם ואח"כ, להקלת האווירה, את כשאני איתך אני כמו דג. ואז הוא עולה ומציג את חבריו לקנוניה- רמי יוסיפוב על גיטרה קלאסית ומנדולינה, גל פרמן על באס אקוסטית, דני אברג'ל על גיטרה אקוסטית, נועם ינקלביץ' על הפסנתר, מוטי יוסף על התופים וכמובן ביג M על הסאונד שם למטה. החברים חושפים לראשונה באופן רשמי את השיר נדפק לי המוח שלדעתי ראוי לביצוע אקוסטי, את ריקודי עמבה בביצוע מיוחד ואז שיר התקווה של מסייה רונסיה סוגר את ההופעה. בהדרן השני הם מבצעים את התחנה הישנה (כי אי אפשר בלי) וסוגרים ערב נפלא.

למעלה