אנפילד

גוסטב

New member
אנפילד

אודה לכם על מידע על אופנוע האנפילד. איפה מופיע מחירון האופנוע? תודה

alfred

New member
לא קיים מחירון רשמי לאנפילד...

משום שנמכרו בודדים בארץ. בזמנו יובאו שתי גרסאות ה"בולט": ה500 וה350. פולריס ירדו מאוד מהר מהיבוא של אנפילד, כמו שהם ירדו מהיבוא של ג´אווה ודוקאטי, ככה שמבחינת חלפים נראה שאין ממש עם מי לדבר, וכדאי לקחת את זה בחשבון. מבחינת מחירונים, איך לומר בעדינות: ג-מ-י-ש מ-א-ו-ד, תהיה הגדרה הוגנת. בכל מקרה, על מנת לקבל איזושהי נקודת התייחסות, תרים טלפון ל"מוטו". אלפרד חושב שכבר עדיף ללכת על BSA. לפחות אין בעיה עם חלפים ומוסכים. (ומשלמים ביטוח נמוך בהרבה)...

alfred

New member
אבל K???????......... זה כמעט כמו..

שאלפרד יראה VN ויגיד לנערה שהוא חשב עליה......סתם, סתם....תודה על המחשבה, אלפרד נאמן לבוקסרים. אולי זה בכלל הK של האזרח פ. המושב הצבע טורקיז?...

Easy_Rider

New member
אלפרד, יש R90S בארץ ?

סתם לידע כללי, זה היה ה-ZX של סוף שנות השבעים ... או כך לפחות היתה כוונת המשורר...

alfred

New member
בוודאי שיש. אפילו בקרית אונו...

האופנוע אינו נחשב לנדיר, אבל הוא מאוד מבוקש. יש בארץ בערך 15 כאלו במצב נסיעה.

נספרו 2 קרית אונו לאלפרד....

סתם כדי להראות עירנות....

איתן כ.

New member
שאלה לאלפרד וגם למומחי הדאקאר

קודם כל אני מסכים עם אלפרד שBMW צריך להיות בוקסר (ואולי אפילו יהיה לי כזה דו"ש מגודל בקרוב). יש רק דבר אחד שגובר על זה והוא הפתגם "הרכב מנצח לא מחליפים". הייקים האלה כניראה לא שמעו את הפתגם כי אחרת מה מסביר את זה שהחליפו את הF650 המנצח באיזה משהו לא מזוהה בדאקאר האחרון. אז שאלתי היא מה זה הדבר הלא מזוהה הזה ואם מישהו יודע להסביר למה החליפו.

alfred

New member
למה בדיוק כבודו מתכוון?............

הקבוצה הרשמית של הבאוורים כללה רוכבים על שתי גרסאות משופרות. חלקם על גרסאות מקצועיות של ה F, שדומות להן נמכרות תחת השם RR, וחלקם התחרו על R1150GS משופרים (אבל לא דומים לחלומות הרטובים של איתן), שלא ניתן לקנות גרסאות חופשיות שלהם. אם אלפרד זוכר נכון, נפחי המנוע דווקא היו 850 סמ"ק, ולא דומים כלל למנועים מוקטני הנפח של היצרן. אולי איתן מתכוון לרוכבים לא רשמיים?

איתן כ.

New member
כן, ../images/Emo51.gif , כבודי התכון ל850 סמ"ק

שלא ידעתי מאיפה לקחו אותו. אז אתה אומר שזו גירסה של ה1150 (למרות שלא דומה בכלל). עכשיו הבנתי. בכל מקרה אם סיינט לא היה עורק לאחים האוסטרים שמעבר לגבול (ומין הסתם לא מסיים את המירוץ בשל כך ,כתום ואמינות לא הוכים יחד. אופס... חוץ מבמקרה של
) והיה רוכב שוב על גירסת הצילינדר הבודד, אין לי ספק שהסיכויים לנצחון בווארי נוסף היו גבוהים.

איתן כ.

New member
כתום אופנוע מצויין....

מהיר,חזק, קל , מתוחכם, שילדה מעולה. אבל מה לעשות לא אמין כמו יפאני איתן שמתנצל מראש אם הוא שוב הרגיז מישהו

avi_fr

New member
אלפרד... שלי יהיה K.... ??

אמנם אני לא "אנטי" כמוך לגבי ה K, אבל היה לי R1100RS, ואם אני לא טועה הוא עדין אצל גדליה. הבחור שקנה ממני אותו נאלץ להפטר ממנו אחרי שרשיונו נשלל ל-ה-מ-ו-ן זמן. השמועה אומרת שהוא נתפס על מהירות מאד גבוהה. אבל לאופנוע זה בטח עשה טוב... אצלי הוא מאד אהב לטוס. חוץ מיזה, ה R100RS מודל 77 שהיה לי, בשעה טובה (4 שנים...) סיים שיפוצים אצל גדליה ועבר לידיו האוהבות מאד של בחור נחמד מאיזור נהריה, שנוסע איתו כל יום לעבודה ופשוט מת עליו. אבי, שמאד שמח שהבימרים שהיו לו מוצאים בתים טובים... נ.ב. : קצת OFF TOPIC, אבל חשבתי שהתמונה המצורפת פשוט אחלה...

alfred

New member
נו פ. אתה שוב כאן?.....ואלפרד מכריז ../images/Emo8.gif

בהזדמנות זו על קרית אונו כ"עיר תאומה" למינכן, עקב ריבוי הבימרים בעיר. גם הR100 המשופץ למופת מסתובב שם.

avi_fr

New member
יאללה בימרים, יאללה ! ../images/Emo6.gif

אם ל-R1100S יהיו ברקסים "רגילים", פחות 10ק"ג ו- 20,000 ש"ח אני מפסיק לחפש ZX9 וחוזר לבימרים....

avi_fr

New member
רפליקת Hodgson "בבדיקה" בזמן

חופשה קצרה שלקח הבחור ב-Isle of Mann. בזמן החופשה נתבקש לבדוק אם זה ממריא. הכתום זה אמנם מאד
אבל גועל נפש של צביעה....

Ninja

New member
What else would you like to know?

I rode one for seven months through India & Nepal. Very easy to maintain, anyone that can hold a screwdriver can be it´s mechanic You can always get cheap parts from India. I would highly doubt that you´ll find a store with a web site there but it is worth to search for one Very cool bike, the Harley-Davidson of India

למעלה