אנסטסיה

Danial***

New member
אנסטסיה

רציתי לשאול - אתם מאמינים שהנסיכה אנסטסיה באמת נשארה בחיים אחרי שהרגו את כל המשפחה שלה? באמת יכול להיות שזהנ קרה ולמרות זאת אף אחד לעולם לא מצא את עקבותיה?

ובאותה נשימה

מי הרג את ארלוזרוב

לדניאל-כיום כבר ידוע

שאנסטסיה דוקא נהרגה עם הוריה בעיר יקטרינבורג שבסיביר(אם זכרוני לא מטעני)עי המפכנים הסוביטים שהטמינו את גופותיהם בבור סיד ללא ציון. לאחר גילוי הגופות בשנות התישעים התברר כי חסרות שתי גופות אחת של הדוכסית הגדולה מריה אחותה של אנסטסיה והשניה של הצראביץ אלכסי יורש העצר(דרך אגב לפני כמש שנים התפרסמה כתבה על אנשים בסיביר שטענוהיות בניו של אלכסי ואף הביאו לכך הוכחות),הזיהוי נעשה על סמך דגימות די אנ אי שנלקחו מבני משפחת המלוכה האנגלית שהם קרובי משפחת רומנוב. שלך חנה גונן

תגידי, זה נדמה לי, או

שאת ממש מבינה בהיסטוריה של רוסיה? אם ככה - אחותי קבלי חיבוק חם!

חנה-חצי רוסיה גאה../images/Emo45.gif

ואוהבת מאוד היסטוריה של בתי מלוכה וכל מיני שמעטס רויאליסטים כאלה(אולי כתחליפים מענינים יותר לאופרות סבון). שלך חנה גונן

חנה חצי גם נעמי חצי

האמת שנעמי בלגן, אבל יש רבע רוסי מוכח, וגם נולדתי ברוסיה. בתקופה שעשיתי עבודת גמר בהיסטוריה לבי"ס, בנושא "מדיניותו של סטאלין כלפי יהודית כפרט וכלפי מיעוטים ככלל", פלצני ביותר, עשיתי אותה במוסקבה, כי בדיוק גרתי שם תקופה, זה היה כל כך כיף, להיות כל כך קרובה למקורות. אגב, השלושה הרבעים האחרים הם גרוזיני, ליטאי ופולני... כך שאני בבלגן שלם!

פראזניק

New member
רוצה לשמוע משהו על בלאגן? :)))

הנה לך בלאגן. פראזניק: אמי, חצי פולניה וחצי רוסיה. אבי: אמו, תמניה, אם אביו בוכרית (בת למשפחת יששכרוף הידועה), אבי אביו רוסי. זה בלאגן:))))

astronomi

New member
אה, באמת? תחרות?

אז ככה: אבא של אמא רוסי. אמא של אמא פולניה, אבל נולדה בארץ. אמא של אבא חצי גרמניה וחצי פולניה. אבא של אבא חצי אוסטרו-הונגרי וחצי צ´כוסלובקי - עם מקורות באוסטריה, הונגריה, צ´כיה וסלובקיה גם. נעמי, אם כך, צברית שהיא רבע רוסיה, שלוש שמיניות פולניה, שמינית גרמניה, שמינית אוסטרית, שמינית הונגרית, שמינית צ´כית ושמינית סלובקית. ניצחתי?

לא! הבלגאן שלך הוא על טהרת

השכנתוזיות!
(ועם מי שנעלב מהמלה שכנתוז הסליחה, וההמלצה לקחת את החיים יותר בקלות
)

אוי וי זמיר נישט....

איזה בלאגן ואני רק חצי פולני ואמא פלסטינאית (אמא שלי נולדה בתקופת המנדט הבריטי לכן אפשר להגיד שהיא פלסטינאית ) וגם סבא שלי פלסטינאי אבל אבא שלו הגיע מאיזה חור מרוסיה.... ולכן אני נצחתי כי אני מן המדוכאים עלי אדמות על ידי השכתוזים הללו תחזרו לרוסיה ופולניה ...

אז אנחנו מפרטים, אה!

אין בעיה... אמא: אבא רוסי (לא יהודי גם, אבל הוא היחדי, אל תנדו אותי), אמא נולדה בבוכרה, אבל המשפחה שלה באה מאוקראינה אבא: כאן זה מסתבך - אמא שלו באה משבט שנקרא הלחלוחים, הם באו מאורמיה, ונחשבו בגורזיה פרסים ובפרס גרוזינים, המשפחה של אבא של סבא שלי היגרה מזמן מזמן לגרוזיה מפולין, סב סבי אפילו היה הרב שהקים את הקהילה הגרוזינית בגרוזיה - אם מישהו שמע, רב אברהם חבוליס (יש בית כנסת על שמו אפילו)... אבל מה התגלה בינתיים, וזה באמת מעניין - שהמשפחה של אמא של אמא שלי, היו מאות בשנים צוענים שעם הזמן התבוללו והתבלבלו!

Danial***

New member
תודה על התשובה ../images/Emo13.gif

אז מריה ואלכסי נשארו בחיים אבל לעולם לא נמצאו?

למעלה